ullerowa 12.12.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 A ja juz myslałam ze żaby na zime zasypiają ta sie chyba juz troszeczke zdrzemła mam nadzieje Żabciu ze na dlużej sie pojawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 http://www.gify.org/bazagif/swieta/natale113.gif Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 A ja juz myslałam ze żaby na zime zasypiają a ja myslalam, ze jestes milsza witam wsiech i innych tez pogoda dzisiaj taka ...dupiata szaro, buro i ponuro, ale przynajmniej jest dosc cieplo (podkrecilam sobie centralke na 24 stopni ) namoczylam sobie grzyby na noc (te znalezione u depeesi ) i mam zamiar lepic uszka i pierogi jak wroce w poniedzialek do domu, to czybciutko tylko okna machne (corka sama od siebie posprzatala cala chate z szafkami wlacznie, synus , co prawda nie sam , ale zbytnio nie oponowal wyszorowal drzwi ...eeh te stare kamienice , drzwi jak bramy z mnostwem wyrzezbionych zakamarkow, a starszy wysprzatal pokoj chlopakow, co jest istnym wyczynem .dzieci chyba mi dorosleja , bo pracusie sie z nich zrobily . tak wiec zostana tylko zakupy (wieelkie jak zwykle ) , strojenie domu (to juz z moja Olka , uwielbiamy to - mamy bombki we wlosach, uszach i lancuchy na szyjach - chlopcy wtedy wychodza ) i gotowanie nie moge sie juz doczekac !!!! kocham swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Jakby odjąć sprzątanie i gotowanie to ja też kocham Święta Moja jeszcze smarkata ... sama z siebie nie sprząta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia, dobrze, ze wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia, dobrze, ze wróciłaś lizus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia, dobrze, ze wróciłaś lizus ciebie też love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia, dobrze, ze wróciłaś lizus malpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia, dobrze, ze wróciłaś lizus malpa Boszszeee jaki Wersal, co ja tutaj taka niewychowana robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia, dobrze, ze wróciłaś pzeciez nie odeszlam nie mialam motywacji zeby szlajac sie po forum ale nadchodzi Nowy Rok inny skoncze 40 -che i sie nie zmienie a co? zycie jest piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia, dobrze, ze wróciłaś lizus malpa Boszszeee jaki Wersal, co ja tutaj taka niewychowana robię a ty mi tu z koniem nie wyjezdzaj , ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia, dobrze, ze wróciłaś lizus malpa Ale za to dopirero 38 letnia Buźka płazu oslizgły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Hmm, mnie przy życiu trzyma fakt, że będzie Nowy Rok Chociaż jak sobie przypomnę zeszłe Święta i Sylwestra, gdzie taką samą miałam nadzieję, to mama ciary... co takiego wydarzy sie w tym Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.12.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia, dobrze, ze wróciłaś lizus malpa Boszszeee jaki Wersal, co ja tutaj taka niewychowana robię a ty mi tu z koniem nie wyjezdzaj , ok ? Bo co Koń jaki jest każdy widzi!!!!! Śliczny!!!! O!!!!! Owsa byś lepiej trochę dała, a nie pyszczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 16.12.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia, dobrze, ze wróciłaś lizus malpa Ale za to dopirero 38 letnia Buźka płazu oslizgły phiiiii, 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no wpedza mnie w dola jak nic na nowo wredniaczki wstretne pastwia sie nad starsza , styrana zyciem aczkolwiek sympatyczna pania i tak was kocham na dojrzale kobiety leca mlodzi faceci ......i konie ...ladne w dodatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.12.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Frosia, dobrze, ze wróciłaś lizus malpa Ale za to dopirero 38 letnia Buźka płazu oslizgły phiiiii, 34 Phiiiii, 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Hmm, mnie przy życiu trzyma fakt, że będzie Nowy Rok Chociaż jak sobie przypomnę zeszłe Święta i Sylwestra, gdzie taką samą miałam nadzieję, to mama ciary... co takiego wydarzy sie w tym Nowym Roku kasiunia trzeba myslec pozytywnie jest znowu nowa nadzieja , ze sie spotkamy moze nawet upijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.12.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 no wpedza mnie w dola jak nic na nowo wredniaczki wstretne pastwia sie nad starsza , styrana zyciem aczkolwiek sympatyczna pania i tak was kocham na dojrzale kobiety leca mlodzi faceci ......i konie ...ladne w dodatku No pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.12.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Phiiiii, 30 ten to wie jak zrobic dobre wejscie marjuszek moze zorganizujem wspolnie urodziny ??? p.s. mowilam wam , ze mlodzi na stare leca hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts