Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja juz myslałam ze żaby na zime zasypiają :lol:

a ja myslalam, ze jestes milsza :evil: :roll:

witam wsiech i innych tez :D

pogoda dzisiaj taka ...dupiata

:-? szaro, buro i ponuro, ale przynajmniej jest dosc cieplo (podkrecilam sobie centralke na 24 stopni 8) :oops: )

namoczylam sobie grzyby na noc (te znalezione u depeesi :D ) i mam zamiar lepic uszka i pierogi

jak wroce w poniedzialek do domu, to czybciutko tylko okna machne (corka sama od siebie posprzatala cala chate z szafkami wlacznie, synus , co prawda nie sam , ale zbytnio nie oponowal wyszorowal drzwi ...eeh te stare kamienice :-? , drzwi jak bramy z mnostwem wyrzezbionych zakamarkow, a starszy wysprzatal pokoj chlopakow, co jest istnym wyczynem :lol: .dzieci chyba mi dorosleja , bo pracusie sie z nich zrobily :o .

tak wiec zostana tylko zakupy (wieelkie jak zwykle :oops: ) , strojenie domu (to juz z moja Olka , uwielbiamy to - mamy bombki we wlosach, uszach i lancuchy na szyjach - chlopcy wtedy wychodza :roll: ) i gotowanie :D

nie moge sie juz doczekac !!!! kocham swieta :D

Frosia, dobrze, ze wróciłaś :) :)

lizus :roll: :wink:

malpa :evil: :wink:

Boszszeee jaki Wersal, co ja tutaj taka niewychowana robię :o :wink: :D

a ty mi tu z koniem nie wyjezdzaj , ok ? :evil: :wink: :lol: :lol:

Bo co :-? Koń jaki jest każdy widzi!!!!! Śliczny!!!! O!!!!! Owsa byś lepiej trochę dała, a nie pyszczysz :evil: :wink:

Hmm, mnie przy życiu trzyma fakt, że będzie Nowy Rok :roll:

Chociaż jak sobie przypomnę zeszłe Święta i Sylwestra, gdzie taką samą miałam nadzieję, to mama ciary... co takiego wydarzy sie w tym Nowym Roku :roll:

kasiunia trzeba myslec pozytywnie :)

jest znowu nowa nadzieja , ze sie spotkamy 8)

moze nawet upijemy :lol: :lol: :lol: