braza 03.01.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Ło jasssoooo ... tutaj też trza by szybko stronkę zakończyć Czeeeeee Ciotki Klotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.01.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Jak jeździsz na Operze, to opcja Dopasuj do szerokości, u mnie w menu Widok. Wszystko bez suwania jest. Pojechał wszystkim Romcio, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Jeżdżę na Operze i mam opcję, ale moja gwiazdaw awatarku ledwo widocza jest No pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.01.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 no tak a ja goopia nie mogłam dokopać sie do Froszkowych komentów i myslałam, że ni ma alem nowa to może wybaczone mi będzie dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 witaj imienniczko moje komenty niezbyt budowlane najczesciej o sexie piszemy ale ciesze sie , ze ktos o mnie pamieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.01.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 witaj imienniczko moje komenty niezbyt budowlane najczesciej o sexie piszemy ale ciesze sie , ze ktos o mnie pamieta sex to fajny jest cześć Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 musze Ci Gosko powiedziec, ze ta wasza ruinka jest niezwykle sexowna i pociagajaca zaswirgolilam sie od pierwszego wejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.01.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 musze Ci Gosko powiedziec, ze ta wasza ruinka jest niezwykle sexowna i pociagajaca zaswirgolilam sie od pierwszego wejrzenia my tyż cieszę się, że Tobie tez sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 chyba tez sobie nowy profil zaloze gosia-froschowa za duzo postow mam na tym starym naklupane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.01.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 mojnemu tez nastukałam ale co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 ale Twojny przynajmniej cos stukal a moj tylko....lukal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 O ilości postów mówicie .... luknijcie na moje Cześć Gośki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 O ilości postów mówicie .... luknijcie na moje Cześć Gośki no, ale tobie to kon pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Może i pomaga ... swoje kopytami wystukała, to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 06.01.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 hmmmm gdzie mnie do Was kochane toć ja śmajkatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 uwazaj gosia, stare przyslowie zab mowi : z kim sie zadajesz , z tym dochodzisz do olimpu ... wnet bydziesz stara wyga , ze wstyd sie bedzie przyznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 06.01.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 z moją radiówką można co najwyżej oci.pieć ale już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 zawsze mozna sie live spotkac monia moze doczekam wreszcze tego grilla z toba slyszalam , ze bylas na spotkaniu klasowym 3 dni ... , niezle, niezle dostalam dzisiaj wiadomosc od kolezanki, ktora nie mogla przybyc na spotkanie rocznika (kl.a, b , c ).cytuje : "Doszły mnie słuchy ,że bardzo fajnie było na tym spotkaniu no i że zrobiłas na nim wielka furore .Tak trzymać " co autorka miala na mysli ??? znow za duzo piwa wyzlopalam ogolnie bylo super , wszyscy swietnie sie trzymamy , "mamy" juz 4 wspolnych wnukow (z czego 3-ech pochodzi od jednej babki ) bylam jedyna osoba , ktora wszyscy od razu poznali i skojarzyli .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No tak. Jużeś przejechała do DE, nie? Słyszałam, że przy granicy jakies poruszenie ostatnio było, na pewno jak przejeżdżaliście to wszystkie żaby w Nysie się zleciały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.01.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 No tak. Jużeś przejechała do DE, nie? Słyszałam, że przy granicy jakies poruszenie ostatnio było, na pewno jak przejeżdżaliście to wszystkie żaby w Nysie się zleciały. hehehe zaby teraz spia a przy granicy bylo tyle ludu , ze zatankowac nie bylo mozna do kazdej stacji kolejki po 2 km zagadywalam B.:moze wpadniemy do A.??? , ale zmierzyl mnie takim wzrokiem, ze od razu przyznalam , ze tylko tak zartowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts