monikach 06.01.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 zawsze mozna sie live spotkac monia moze doczekam wreszcze tego grilla z toba slyszalam , ze bylas na spotkaniu klasowym 3 dni ... , niezle, niezle dostalam dzisiaj wiadomosc od kolezanki, ktora nie mogla przybyc na spotkanie rocznika (kl.a, b , c ).cytuje : "Doszły mnie słuchy ,że bardzo fajnie było na tym spotkaniu no i że zrobiłas na nim wielka furore .Tak trzymać " co autorka miala na mysli ??? znow za duzo piwa wyzlopalam ogolnie bylo super , wszyscy swietnie sie trzymamy , "mamy" juz 4 wspolnych wnukow (z czego 3-ech pochodzi od jednej babki ) bylam jedyna osoba , ktora wszyscy od razu poznali i skojarzyli .... Gosia co się odwlecze to...wiesz Moje spotkanie się udało bo ja na Ślonsku się uczyłam ...a Ślązacy to taki gościnny naród, że hej!...i 3 dni zabalowałam A co do furory na twoim spotkaniu, to się nie dziwię ...miałam okazję cię poznać ... i nie bądź taka skromna! Buziole! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.01.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Powiedz mu, że pokarało go za to, bo pojechalibyśmy na taką stację, gdzie nigdy nie ma kolejek i jeszcze zdążyli chociaż kawę wypić. Chyba nas unika, czy coś. A nożyk jego z grzybów wciąz tutaj czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.01.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Jak to żaby śpią ... to Ty w takim razie taka wyrodna żaba jesteś, hmmmyyyy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 08.01.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Kochane Froschki - wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.01.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 maluszku dziekujemy za pamiec i wzajemnie dps, jaki nozyk??? nic nie wiem o zadnym nozyku niech sobie lezy i czeka na sezon braza no spia te gadziny zahibernowane cala zime ja jestem zmutowana , dlatego korzystam z sezonowego braku konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.01.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Ech, Ty... Ty... Żabo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.01.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Żaba-Mutant Ło matko, a myślałam, że już gorzej być nie może Cześć Zielona Księżniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzeń dobry przyalzłam powiedzieć no i jak tam z tym obgadywaniem bo uszy to mnie nic nie piekły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 wy se tu chichow-smichow nie uprawiajcie, bo was Froschem postrasze goska do ciebie jeszcze nie doszlysmy , na razie brakuje mi argumentow poza tym kaska to temat rzeka i tak szybko z nia nie skonczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Nie taki Frosh straszny, jak Go maluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 ale straszny , jak sam maluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Szczęściem, nie muszę oglądać efektów Nie jestem lekarzem Buziaki dla Frosha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Szczęściem, nie muszę oglądać efektów Nie jestem lekarzem Buziaki dla Frosha ty wez sie bez zbytniej pouchwalosci ok ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 wy se tu chichow-smichow nie uprawiajcie, bo was Froschem postrasze goska do ciebie jeszcze nie doszlysmy , na razie brakuje mi argumentow poza tym kaska to temat rzeka i tak szybko z nia nie skonczymy no... a tak obiecywały a Froszków to ja już widziałam bać ni ma czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 wy se tu chichow-smichow nie uprawiajcie, bo was Froschem postrasze goska do ciebie jeszcze nie doszlysmy , na razie brakuje mi argumentow poza tym kaska to temat rzeka i tak szybko z nia nie skonczymy no... a tak obiecywały a Froszków to ja już widziałam bać ni ma czego ciiicho, milcz ..... to bylo udawane normalnie ,na co dzien jestesmy parszywi jak grypa zoladkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Znam gorsze przypadłości ... np. sraczka zazdrościowa Nie widziałam Froshów, niestety, ale myślę, że wiem jak wyglądają, są ... zieloni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 wy se tu chichow-smichow nie uprawiajcie, bo was Froschem postrasze goska do ciebie jeszcze nie doszlysmy , na razie brakuje mi argumentow poza tym kaska to temat rzeka i tak szybko z nia nie skonczymy no... a tak obiecywały a Froszków to ja już widziałam bać ni ma czego ciiicho, milcz ..... to bylo udawane normalnie ,na co dzien jestesmy parszywi jak grypa zoladkowa taaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 braza ty mnie tu plynnemi odpadkami nie strasz kochana .... bo....bo.... powiem ci cos po slasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.01.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 braza ty mnie tu plynnemi odpadkami nie strasz kochana .... bo....bo.... powiem ci cos po slasku Jak bony dyny, juz nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.01.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 braza ty mnie tu plynnemi odpadkami nie strasz kochana .... bo....bo.... powiem ci cos po slasku Jak bony dyny, juz nie będę no oby cie nigdy durśfal dziołcha nie dopod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts