braza 15.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Z bajorkiem problem będzie, z lekka podmarzły, ale ten samiec może jednak się pojawi .... jak będę tak namiętnie kumkać to na pewno w końcu karetka przyjedzie, w niej zawsze jakiś samiec siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.01.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Matko, Braza, monitor oplułam - zobaczyłam Cię namiętnie kumkającą przy jakimś bajorku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Matko, Braza, monitor oplułam - zobaczyłam Cię namiętnie kumkającą przy jakimś bajorku... nie przy jakimś bajorku tylko przy swoim bajorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.01.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Gosia żyjecie dzień doberek przypełzłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.01.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Frosia, tam na FMK tak się nad panszkrautem i żeberkami unoszą, a Ty nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Matko, Braza, monitor oplułam - zobaczyłam Cię namiętnie kumkającą przy jakimś bajorku... nie przy jakimś bajorku tylko przy swoim bajorku Jak zawsze dobrze gadasz!! Ja Ci kiedyś naprawdę wódki muszę dać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.01.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Frosia, tam na FMK tak się nad panszkrautem i żeberkami unoszą, a Ty nic... zajrzalam i dumna jestem jak sto piecdziesiat ze jakis facet pial z zachwytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dzień dobry! Ja to znam co najmniej jeszcze jednego, co pieje z zachwytu nad Twoją kuchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.01.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 siem u krajanki posmeniała..hehe witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 20.01.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Dzień dobry! Ja to znam co najmniej jeszcze jednego, co pieje z zachwytu nad Twoją kuchnią. dawaj namiary duszek nic sie nie smieniolo z bembnym lazic niy byda, choc wuska ta zaraza durs mi tak winszuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Wiem od źródła, że Królik kocha Twoje gołąbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 dawaj namiary Mowy nie ma, zapisałam się do jego partii, a Ty namiary chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 21.01.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 cze Gosia nie wypieraj siem jak żaba błota jak mnie ktoś gadał kilka lat temu o dziecku to ja a teraz dziedzic 4 latka 01.04 skończy zasmarkane buziaki zostawiam na gołąbki to juz DWA razy siem nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 sluchajcie , na nastepny zlot zrobie kociolek tych golabkow , zeby nikomu nie braklo depeesi makowek jeszcze dowioze krolikowi ogorkowej komu jeszcze co , komu? gosia mam juz dziecka odhodowane najmlodsze wkrotce skonczy ....18 lat teraz to juz czekam na pierwsza laurke z okazji..Dnia Wrednej Babki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 21.01.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 sluchajcie , na nastepny zlot zrobie kociolek tych golabkow , zeby nikomu nie braklo depeesi makowek jeszcze dowioze krolikowi ogorkowej komu jeszcze co , komu? gosia mam juz dziecka odhodowane najmlodsze wkrotce skonczy ....18 lat teraz to juz czekam na pierwsza laurke z okazji..Dnia Wrednej Babki iiiii tam między najmłodszym z tych starszych a dziedzicem 19 lat róznicy masz czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 teraz to juz czekam na pierwsza laurke z okazji..Dnia Wrednej Babki Dostaniesz na pewno!!!!! Ja na gołąbki się piszę i ogórkową!!! Jeszcze karminadle chcę!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.01.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 kurcze froszka jakie te luudzie przez ciebie i jamlesa szkolone som jus wiedzom co to karminadle .. a rolady, nudle, zouza i modro...jedli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 nie , gosiunia - podziekuje uprzejmie ale wkrotce zostane potkom po raz czwarty .....tym razem , pierwszego SYNA bede trzymac koledze z klasy 01.01 sie urodzil taki sliczny , malutki ....tylko schrupac niewazne , ze 40 lat mlodszy duszek u mnie nie jedli chyba , ze depeesia zalapala sie jeszcze na modrom i zouza , ale nie pamietam ......kluzek jej swinia nie zrobilam a nauka nie poszla w las jak widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Zouzy nie jadłam, nawet nie wiem jeszcze co to jest, pewnie mnie uświadomicie, ale modrom to uwielbiam, sama jednak nie umiem robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 zouza to sos , najlepszy jest z rolad zrobienie modrej to pryszcz siekasz drobno kapuste czerwona , gotujesz , ale nie za dlugo, zeby sie nie rozgotowala , odcedzasz osobno topisz boczek wedzony drobno pokrojony w kostke, wrzucasz do kapusty smazysz drobno pokrojona cebule i wrzucasz mozna tez dodac starte na grubej tarce jablko (koniecznie kwasne) ale u mnie nie lubia solisz, pieprzysz , maggujesz, octujesz , mieszasz i jesz na cieplo albo na zimno u mnie przez ostatnie lata hitem jest surowka z czerwonej kapusty kapuste trzesz na tarce (niestety na drobnych oczkach, ciezko), cebule kroisz w drobniutka kostke ,dodajesz oliwy, soli, pieprzu i octu ...naprawde pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts