Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum


Recommended Posts

  • Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sluchajcie , na nastepny zlot zrobie kociolek tych golabkow , zeby nikomu nie braklo :lol: :lol: :lol:

depeesi makowek jeszcze dowioze :p

krolikowi ogorkowej

komu jeszcze co , komu? :D

 

gosia mam juz dziecka

odhodowane

najmlodsze wkrotce skonczy ....18 lat :o :roll:

teraz to juz czekam na pierwsza laurke z okazji..Dnia Wrednej Babki :oops: :lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

sluchajcie , na nastepny zlot zrobie kociolek tych golabkow , zeby nikomu nie braklo :lol: :lol: :lol:

depeesi makowek jeszcze dowioze :p

krolikowi ogorkowej

komu jeszcze co , komu? :D

 

gosia mam juz dziecka

odhodowane

najmlodsze wkrotce skonczy ....18 lat :o :roll:

teraz to juz czekam na pierwsza laurke z okazji..Dnia Wrednej Babki :oops: :lol:

 

iiiii tam :roll:

między najmłodszym z tych starszych a dziedzicem 19 lat róznicy 8)

masz czas :lol: :lol:

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

nie , gosiunia - podziekuje uprzejmie :-? :D

ale wkrotce zostane potkom po raz czwarty .....tym razem , pierwszego SYNA bede trzymac :D

koledze z klasy 01.01 sie urodzil taki sliczny , malutki ....tylko schrupac

niewazne , ze 40 lat mlodszy :roll:

 

duszek u mnie nie jedli

chyba , ze depeesia zalapala sie jeszcze na modrom i zouza , ale nie pamietam :oops: ......kluzek jej swinia nie zrobilam :oops: :oops: :oops:

a nauka nie poszla w las jak widac :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

zouza to sos , najlepszy jest z rolad :p :D

zrobienie modrej to pryszcz

siekasz drobno kapuste czerwona , gotujesz , ale nie za dlugo, zeby sie nie rozgotowala , odcedzasz

osobno topisz boczek wedzony drobno pokrojony w kostke, wrzucasz do kapusty

smazysz drobno pokrojona cebule i wrzucasz

mozna tez dodac starte na grubej tarce jablko (koniecznie kwasne) ale u mnie nie lubia

solisz, pieprzysz , maggujesz, octujesz , mieszasz i jesz na cieplo albo na zimno

 

u mnie przez ostatnie lata hitem jest surowka z czerwonej kapusty

kapuste trzesz na tarce (niestety na drobnych oczkach, ciezko), cebule kroisz w drobniutka kostke ,dodajesz oliwy, soli, pieprzu i octu ...naprawde pycha :D

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.




×
×
  • Dodaj nową pozycję...