Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Albo jak filoka chcieli :-? ...w drugiej klasie już był luz 8) :lol:

:lol: :lol: :lol:

oooooojaaaa, Tarnowskie Gory górą !!!! :D

blajsztiftu pewnie nie nosilas do szkoly , co? :roll: :p :p

ja sie kiedys zapomnaialam i poprosialam moja babcie (te ze Szczecina) o krepla w sklepie :oops: , cala wies sie na mnie lampila jakbym z kosmosu przyleciala :oops:

historie z oberibom opowiadalam juz na Rw , wiec ja znacie :oops: :lol:

braza zouza to pewnie pozostalosci z niemieckiego : Soße czyta sie prawie tak samo jak nasza zouze :lol:

wreszcie sie dodzwonilam do mojej babuni (tej ze Szczecina :lol: ) aby zlozyc jej zyczenia ...

ciezko sie do niej dostac ...wlasnie mnie poinformowala, ze ma juz 21 wnukow i ....23 prawnukow :o

ale sie rodzinka rozmnaza hohho :lol:

rozbieznosc wiekowa u nas tez jest ciekawa

najstarsza wnuczka - 44 lata / najmlodszy wnuk - 2 latka

najstarsza prawnuczka-22 lat / najmlodszy prawnuk 1.mies

tak przy okazji ten dwulatek to WUJEK tego miesieczniaka

a ta najstarsza prawnuczka to siostra jednego takiego dwumiesieczniaka :lol:

sie ludzie ustawiaja w zyciu :roll:

Piekne jest zycie babuni !!!!:D :) :D

to u ciebie w familii jak u mnie ujek mo syna ...4lata stoerszygo łodymnie..40stka tomaszkowi stuknie tyros a jego najmłodszy jakubek..mo 7 lot..nieźle nie?..kuzynka była po drodze 38latek potem 31 przerwy hehe..sie chlopak..rosfinoł..(dla jasnosci z drugom malzonkom..)

duszek u mnie nie jedli

chyba , ze depeesia zalapala sie jeszcze na modrom i zouza , ale nie pamietam :oops: ......kluzek jej swinia nie zrobilam :oops: :oops: :oops:

a nauka nie poszla w las jak widac :)

No przecie sałatkę jarzynową prawie całą wyżarłam. :oops:

I jedliśmy modro kapusta i była zouza i schab. Mniam!

Karminadli nie było, a klusek już byśmy nijak nie zmieścili, za to makówki były przepyszne. 8)

Na zlot to ja nie jadę w tym roku. :roll:

depesiunia najdrozsza , Ty wiesz , ze gdyby zaszla taka sytuacja wzielibysmy Was po drodze wiec nie rozmiekczaj sie , tylko mysl pozytywnie Sloneczko :)

jesli salatka i makowki moglyby byc w tej kwestii karta przetargowa to dorzuce jeszcze czorne kluski, rolada i modro dla P. 8)

to jak ????? :roll:

depesiunia najdrozsza , Ty wiesz , ze gdyby zaszla taka sytuacja wzielibysmy Was po drodze wiec nie rozmiekczaj sie , tylko mysl pozytywnie Sloneczko :)

jesli salatka i makowki moglyby byc w tej kwestii karta przetargowa to dorzuce jeszcze czorne kluski, rolada i modro dla P. 8)

to jak ????? :roll:

No tak, zapomniałam, że Ty nie przejdziesz obok... :oops:

Frosiu, nie zapieram się zadnimi nogami, ale też nie obiecuję, wiesz, różnie w życiu bywa... P. to chyba niespecjalnie chciałby nawet jechać, w sumie niewiele ma z fm wspólnego - poza mną. :lol:

Jeszcze dużo czasu jest, zobaczymy, co życie przyniesie. :wink:

A te czorne kluski to jakie ... kartoflane???

Powiedzcie mi co to jest ten sztrom (w pierwszej wersji sztorm przeczytałam) żebym na debila nie wyszła kiedyś!!!

Z niemieckiego mi wychodzi, że prąd! :o :roll: