braza 21.01.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 O tej zouzie ... tfuuu ... sosie ... to ja tak myślałam, ale bałam się wygłupić Dzięki za modrom, już skopiowałam i spróbuję zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Tylko psia krew, czemu akurat zouza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.01.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Nigdy nie zapomnę jak mnie po żymły do sklepu wysłali ...trauma normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.01.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 heheheheheh braza jo cie prosza...heheheh dawno sie tak nie ulachałem.. pywnie dloteygo że cienżko i tłusto jak ta zouza..żymła..spoko..hehe dobrze ze po sztrom cie nie posłali bo to ulubione zajecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 21.01.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Albo jak filoka chcieli ...w drugiej klasie już był luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Albo jak filoka chcieli ...w drugiej klasie już był luz oooooojaaaa, Tarnowskie Gory górą !!!! blajsztiftu pewnie nie nosilas do szkoly , co? ja sie kiedys zapomnaialam i poprosialam moja babcie (te ze Szczecina) o krepla w sklepie , cala wies sie na mnie lampila jakbym z kosmosu przyleciala historie z oberibom opowiadalam juz na Rw , wiec ja znacie braza zouza to pewnie pozostalosci z niemieckiego : Soße czyta sie prawie tak samo jak nasza zouze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 wreszcie sie dodzwonilam do mojej babuni (tej ze Szczecina ) aby zlozyc jej zyczenia ... ciezko sie do niej dostac ...wlasnie mnie poinformowala, ze ma juz 21 wnukow i ....23 prawnukow ale sie rodzinka rozmnaza hohho rozbieznosc wiekowa u nas tez jest ciekawa najstarsza wnuczka - 44 lata / najmlodszy wnuk - 2 latka najstarsza prawnuczka-22 lat / najmlodszy prawnuk 1.mies tak przy okazji ten dwulatek to WUJEK tego miesieczniaka a ta najstarsza prawnuczka to siostra jednego takiego dwumiesieczniaka sie ludzie ustawiaja w zyciu Piekne jest zycie babuni !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.01.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 to u ciebie w familii jak u mnie ujek mo syna ...4lata stoerszygo łodymnie..40stka tomaszkowi stuknie tyros a jego najmłodszy jakubek..mo 7 lot..nieźle nie?..kuzynka była po drodze 38latek potem 31 przerwy hehe..sie chlopak..rosfinoł..(dla jasnosci z drugom malzonkom..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 a ujek kole 60-tki mo chop zdrowie , grajfka i ...modo baba porachowalach se ze kieby tak do mojyj omy dzisioj zajechaly jejij bajtle ze swojymi babami i chopami i bajtlami ze ich babami i chopami i jejich bajtlami to byloby nos 71 to ino nojblizszo familia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.01.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 ujek mo tyros 65 i leci z lotu na emerytura wisz..43 albo 44 rocznik urodzony w zsrr.. jak go to wnerwio...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 dobrze ze moj fater rodzony w 44 ale w Beuthen O.S. ale Hakenkrojc na papiurku tyz mu na nic , szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 duszek u mnie nie jedli chyba , ze depeesia zalapala sie jeszcze na modrom i zouza , ale nie pamietam ......kluzek jej swinia nie zrobilam a nauka nie poszla w las jak widac No przecie sałatkę jarzynową prawie całą wyżarłam. I jedliśmy modro kapusta i była zouza i schab. Mniam! Karminadli nie było, a klusek już byśmy nijak nie zmieścili, za to makówki były przepyszne. Na zlot to ja nie jadę w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Na zlot to ja nie jadę w tym roku. boooooo????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 To ponad 500 km, nie stać mnie na taki wyjazd co roku. Szkoda mi, ale muszę darować sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 depesiunia najdrozsza , Ty wiesz , ze gdyby zaszla taka sytuacja wzielibysmy Was po drodze wiec nie rozmiekczaj sie , tylko mysl pozytywnie Sloneczko jesli salatka i makowki moglyby byc w tej kwestii karta przetargowa to dorzuce jeszcze czorne kluski, rolada i modro dla P. to jak ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A te czorne kluski to jakie ... kartoflane??? Powiedzcie mi co to jest ten sztrom (w pierwszej wersji sztorm przeczytałam) żebym na debila nie wyszła kiedyś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.01.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.01.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 A te czorne kluski to jakie ... kartoflane??? Powiedzcie mi co to jest ten sztrom (w pierwszej wersji sztorm przeczytałam) żebym na debila nie wyszła kiedyś!!! to sie w kiblu nosi coby byrny dziołały jak noleży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 depesiunia najdrozsza , Ty wiesz , ze gdyby zaszla taka sytuacja wzielibysmy Was po drodze wiec nie rozmiekczaj sie , tylko mysl pozytywnie Sloneczko jesli salatka i makowki moglyby byc w tej kwestii karta przetargowa to dorzuce jeszcze czorne kluski, rolada i modro dla P. to jak ????? No tak, zapomniałam, że Ty nie przejdziesz obok... Frosiu, nie zapieram się zadnimi nogami, ale też nie obiecuję, wiesz, różnie w życiu bywa... P. to chyba niespecjalnie chciałby nawet jechać, w sumie niewiele ma z fm wspólnego - poza mną. Jeszcze dużo czasu jest, zobaczymy, co życie przyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2009 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A te czorne kluski to jakie ... kartoflane??? Powiedzcie mi co to jest ten sztrom (w pierwszej wersji sztorm przeczytałam) żebym na debila nie wyszła kiedyś!!! Z niemieckiego mi wychodzi, że prąd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts