frosch 21.09.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Frosia, jak przyjedziesz wiosną to Ci nakopię sadzonek i takich tam. Kurna, dobrze, że ten klub stukniętych nie taki mały, bo już się bałam, że tylko ja. Ale ciagnie swoj do swego. dobrze , ze nakopiesz mi roslinek a nie do .......d.... kulka .....wiesz .....wyginam smialo cialo .... jak ci sie tak bardzo okolica podoba to moze popytam czy jakas dzialka jest na sprzedaz , slyszalam , ze szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.09.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 erermisia , nie taka sprytna jak ty ale ucze sie od miszczow no fakt Sie popukaj wez Frosia nie umieraj , ja jutro na rynku naszym wiejskim bede to kupie worek cebuli dla Ciebie specjalnie , dobra? Tylko wez nie umieja za cebule stuknieta jestem od urodzenia , wiec pukanie nie pomoze a te cebulki jakby tak tulipanowe byly , to wez ze dwa worki ale i szczypiorkiem nie pogardze , bo ziola tez mi sie marza No cos w tym jest Tak poza tym to fajnie, że już na początku sadzisz jakieś roślinki. To tak jakby bliżej do zamieszkania, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.09.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 dzieki za odwiedziny daga , wpadaj czesciej pierwszy raz wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.09.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 marjucha musze cos robic , bo na budowlance sie nie znam na roslinkach zreszta tez nie (ale mniejsze szkody beda w razie partactwa ) tak wogole moglabym miec wszystkie roslinki swiata , lacznie z makami , chabrami i innymi badziewiami .Gdyby chwasty rosly w grupach tez by mogly zostac jamles witej ziomal !!! mom nadzieja , ze bydziesz wpadol conajmniyj 2x na dzien kawa ci zrobia , tako czorno jak lubisz moga tyz cosik dobrygo uwarzyc , jak kcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.09.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ja w kwestii formalnej... Ten Frosch w tej połowie października to naprawdę...? Bo ja bym chciała i może bym jakoś się przygotowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Ja też w kwestii formalnej Frosiu no dobra. Ponawijałaś druta ... poprzeplatałaś druta ... powyginałaś śmiało ciało ... ale co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 ja w sprawie tej kwestii : Frosch w polowie bedzie obecny , ale jak zwykle doba bedzie dla niego za krotka : szykujom siem imprezy i dola trza wykopac pod studzienke .....na wode ale depeesiu , nie trace nadziei ty tez jej nie trac aaa....musze cos dopisac w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Otrzymalismy decyzje w sprawie wylaczenia gruntu przeznaczonego pod budowe z produkcji rolniczej Nie mam pojecia po co to bylo , ale bez tego swistka nie moglismy zlozyc wniosku o pozwolenie na budowe No jesteś A w kwestii powyższej, to nikt nigdy nie ma pojęcia po co komu świstki Śmiem twierdzić, że i sam Wielki Urząd jest ciemna masa i też nie wie Ale gratuluję, bo rozumiem, że pozwolenie to już formalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.09.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 brazunia mam nadzieje , ze pojdzie jak po masle a u ciebie? sa jakies wiesci? pozytywne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Jeszcze nie, ale Pani Prawnik w to wkroczyła Wsparcie mam to może jakoś pójdzie Póki co przeżywam budowanie Twoje i innych wspaniałych ludzi jak stonka oprysk ale sprawia mi to ogromną przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.09.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Jeszcze nie, ale Pani Prawnik w to wkroczyła Wsparcie mam to może jakoś pójdzie Póki co przeżywam budowanie Twoje i innych wspaniałych ludzi jak stonka oprysk ale sprawia mi to ogromną przyjemność no to wiesz , ja z tych wspierajaco-plujacych jestem bedzie dobrze a u mnie nie co przezywac , bo nic sie nie dzieje i nie bedzie sie dziac do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.09.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Frosia Gratki , to kiedy do urzedu z papierkami lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.09.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Frosia Gratki , to kiedy do urzedu z papierkami lecisz? gdzies za 2 tygodnie narazie mam za daleko ale wiesz....my mamy czas a ty ? kiedy parapetowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Pluj, Frosiu, pluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Pluj, Frosiu, pluj chhhhhrrrrrrr....chrr.. tffuuuuuuuuuuu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Pluj, Frosiu, pluj chhhhhrrrrrrr....chrr.. tffuuuuuuuuuuu........ You are the champion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 28.09.2007 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Ty Froschka może więcej pluj na szczęście, to dom się sam wybuduje Gratki, bo to zawsze jeden papier więcej Jak Cię znam to do wiosny będzie się całkiem sporo działo. Niekoniecznie z budową Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Frosiu - gratuluję czystego przedpola do walki o pozwolenie! Teraz na pewno Wam będzie dobrze szło, bo operatywność Wam wzrosła ostatnio niesłychanie. To ja się przygotuję na tego Froscha. Będzie dobrze. Mąż też zadowolony niesłychanie, że ten Frosch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.09.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 marjucha , no co ja moge tam przez zime robic ? kto wie , moze Sylwestra ? .....w garazu ...co to jeszcze nie przyjechal papiery powiadasz ? zolte posiadam i zielone tez depeesia powiedz Pawlowi , zeby jakis walek znow przygotowal , Frosch nie bedzie sie mogl oprzec a jakby tak mogl sie jeszcze karnac wiadoma bryka , to juz.......szczytowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 28.09.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 łe Frosiu, troche mnie nie było a tu dziennik, komentarze! łał, łał, łał!!!! no! suuuuper :D:D:D:D kurde, ale fajne roślinki wkopałaś,,,, az normalnie najchętniej bym sie zerwała sprzed biurka i pognała kopać!! kurza melodia ja tez tak chce!!!! pieknie frosiu pieknie!!! trzymam kciuki by wiatry sprzyjały pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts