Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

depesiunia najdrozsza , Ty wiesz , ze gdyby zaszla taka sytuacja wzielibysmy Was po drodze wiec nie rozmiekczaj sie , tylko mysl pozytywnie Sloneczko :)

jesli salatka i makowki moglyby byc w tej kwestii karta przetargowa to dorzuce jeszcze czorne kluski, rolada i modro dla P. 8)

to jak ????? :roll:

No tak, zapomniałam, że Ty nie przejdziesz obok... :oops:

Frosiu, nie zapieram się zadnimi nogami, ale też nie obiecuję, wiesz, różnie w życiu bywa... P. to chyba niespecjalnie chciałby nawet jechać, w sumie niewiele ma z fm wspólnego - poza mną. :lol:

Jeszcze dużo czasu jest, zobaczymy, co życie przyniesie. :wink:

a ja ? to co? pikus ? :cry: :cry: :cry:

Frosch tez znal was wszystkich ....zaocznie :lol:

no dobra pozyjemy, zobaczymy :)

braza czorne kluzki sa jak najbardziej z kartofli , z takich czornych jak wongiel

:wink:

braza nie nerwuj sie :)

jak ktos z Połednia godo Ci o kluskach , to od dzis bydziesz miec 100% pewnosc , ze sa z kartofli

o czornych to pogodomy osobno, bo to wazny temat jest ....

a rosol jymy z NUDLAMI ( z zodnymi kluskami), beztusz godomy na niygo Nudelzupa !!!! zapamietaj do konca zycia i przekaz potomstwu :D :D :D

a holda? Roz je to holda dugow, inni majom holda pranio, jeszcze inni inne holdy. Czasym i na gowie.

Slonsk miol i mo jescze pora swoich holdow, kere pomalu abo i pryndko tracom sie ze naszego slonkego lobrozka.Kozdo huta, kopalnia i inne fitulityngyszefty mialy swoje holdy (W Bytomiu byli dwie huty i siedym grubow, to wiesz kaj jo sie bawiola za bajtla :wink: ).Jedne boly na roztomajte hamozie, co to sie niy loplaciolo kedys przerobic. Inne na szlaka ze piecow, stary przerobiony piosek z lodlywni abo tymu podobne.Gruby mialy zas swoje holdy.Na tyn reszt co go spolic niy szlo a na wiyrch bol z wonglym wyciongniynty.

to na razie tyla :)

Skąd Wam się nudle wziny to jak bum cykcyk nie wiem, nie prościej makaron :roll: No chyba że te nudle to jakieś inne ustrojstwo jest :roll: Ale podoba mi się nazwa Nudelzupa i swoim zaserwuję niedługo, nie mówiąc co to :wink: Tylko mi powiedz, co to te nudle!

O holdach tom wiedziała, takich kup ... tfuu .. hold to wszędzie pełno!!!!

Miłego dzionka życzę

P. to chyba niespecjalnie chciałby nawet jechać, w sumie niewiele ma z fm wspólnego - poza mną. :lol:

a ja ? to co? pikus ? :cry: :cry: :cry:

:o

A co Ty masz z P. wspólnego??? :evil:

On to tylko mój jest! :evil: :p :D

Taki przystojny brunet trafia się tylko raz. 8) :p

a kiszke lubisz ??? :lol:

jamles mam dla Froscha lasagne ze szpinakiem od wczoraj , bo ja sobie malutka dietke tygodniowa zrobilam , a nie potrafie gotowac na jedna osobe , wiec moja wczorajsza porcja jest na dzisiaj dla niego :D

musze cos na jutro wymyslic , bo nasi synkowie przyjezdzaja

takich to mozna karmic , niczym nie pogardza (przynajmniej moj), wciagaja wszystko w oka mgnieniu , tylko uszy im sie trzesa :roll: