jamles 22.01.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 A te czorne kluski to jakie ... kartoflane??? Powiedzcie mi co to jest ten sztrom (w pierwszej wersji sztorm przeczytałam) żebym na debila nie wyszła kiedyś!!! Z niemieckiego mi wychodzi, że prąd! poliglotka sie znodła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 depesiunia najdrozsza , Ty wiesz , ze gdyby zaszla taka sytuacja wzielibysmy Was po drodze wiec nie rozmiekczaj sie , tylko mysl pozytywnie Sloneczko jesli salatka i makowki moglyby byc w tej kwestii karta przetargowa to dorzuce jeszcze czorne kluski, rolada i modro dla P. to jak ????? No tak, zapomniałam, że Ty nie przejdziesz obok... Frosiu, nie zapieram się zadnimi nogami, ale też nie obiecuję, wiesz, różnie w życiu bywa... P. to chyba niespecjalnie chciałby nawet jechać, w sumie niewiele ma z fm wspólnego - poza mną. Jeszcze dużo czasu jest, zobaczymy, co życie przyniesie. a ja ? to co? pikus ? Frosch tez znal was wszystkich ....zaocznie no dobra pozyjemy, zobaczymy braza czorne kluzki sa jak najbardziej z kartofli , z takich czornych jak wongiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.01.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 te kartofle som extra, rosnom na hołdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 te kartofle som extra, rosnom na hołdzie ja na kupie tyz rosnom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Dobra, dalej nie wiem co to są te czorne kluski - wyngiel czy jaka inna cholera - ale sztrom to rozumiem prąd, tak?? Matko, na stare mi przyszło Cześć Żabole i wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 braza nie nerwuj sie jak ktos z Połednia godo Ci o kluskach , to od dzis bydziesz miec 100% pewnosc , ze sa z kartofli o czornych to pogodomy osobno, bo to wazny temat jest .... a rosol jymy z NUDLAMI ( z zodnymi kluskami), beztusz godomy na niygo Nudelzupa !!!! zapamietaj do konca zycia i przekaz potomstwu a holda? Roz je to holda dugow, inni majom holda pranio, jeszcze inni inne holdy. Czasym i na gowie. Slonsk miol i mo jescze pora swoich holdow, kere pomalu abo i pryndko tracom sie ze naszego slonkego lobrozka.Kozdo huta, kopalnia i inne fitulityngyszefty mialy swoje holdy (W Bytomiu byli dwie huty i siedym grubow, to wiesz kaj jo sie bawiola za bajtla ).Jedne boly na roztomajte hamozie, co to sie niy loplaciolo kedys przerobic. Inne na szlaka ze piecow, stary przerobiony piosek z lodlywni abo tymu podobne.Gruby mialy zas swoje holdy.Na tyn reszt co go spolic niy szlo a na wiyrch bol z wonglym wyciongniynty. to na razie tyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Skąd Wam się nudle wziny to jak bum cykcyk nie wiem, nie prościej makaron No chyba że te nudle to jakieś inne ustrojstwo jest Ale podoba mi się nazwa Nudelzupa i swoim zaserwuję niedługo, nie mówiąc co to Tylko mi powiedz, co to te nudle! O holdach tom wiedziała, takich kup ... tfuu .. hold to wszędzie pełno!!!! Miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 nudle to makaron momy Nudelzupa, Nudelkula , Nudelszałot, Nudelauflauf i takie tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.01.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a nikierzy to jeszcze majom kudły jak nudle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a nikierzy to jeszcze majom kudły jak nudle Boszszeeee .... Już myślę, że coś wiem i ... przychodzi Jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a nikierzy to jeszcze majom kudły jak nudle Boszszeeee .... Już myślę, że coś wiem i ... przychodzi Jamles dobra ida nynać a kudły w nudelzupie som .... beeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.01.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a nikierzy to jeszcze majom kudły jak nudle nie mysloles o mie , pra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.01.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 a nikierzy to jeszcze majom kudły jak nudle nie mysloles o mie , pra ? nie, ale wiedziołech, że bydziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Kudły są blleeeee nie tylko w nudelzupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 22.01.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Ci zaś godajom a nie mówią Odwiedziłam koleżankę w Miasteczku Śląskim, która chyba bardziej mówi niż godo i poznałam jej nowy "nabytek" facet jak z obrazka - taki J. Deep, ale jak pojechał gwarą , to mi uszy zwiedły - nic nie zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 P. to chyba niespecjalnie chciałby nawet jechać, w sumie niewiele ma z fm wspólnego - poza mną. a ja ? to co? pikus ? A co Ty masz z P. wspólnego??? On to tylko mój jest! Taki przystojny brunet trafia się tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.01.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 co przy piontku warzymy bratkartofle z kiszkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Takich bratkartofli to bym zjadła ... mądra jestem, bo w Wikipedii doczytałam, co to za one som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.01.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 a kiszke lubisz ??? jamles mam dla Froscha lasagne ze szpinakiem od wczoraj , bo ja sobie malutka dietke tygodniowa zrobilam , a nie potrafie gotowac na jedna osobe , wiec moja wczorajsza porcja jest na dzisiaj dla niego musze cos na jutro wymyslic , bo nasi synkowie przyjezdzaja takich to mozna karmic , niczym nie pogardza (przynajmniej moj), wciagaja wszystko w oka mgnieniu , tylko uszy im sie trzesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Frosia, i Ty z tą dietką wytrzymujesz, żeby nie spróbować np. chlebusia świeżo przez siebie upieczonego? Ty to jednak twarda kobietka jesteś, kurczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts