frosch 24.01.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 noooo wlasnie ..... .....wczoraj skonczylam z dieta tak szczerze , zaczal mnie brzuch bolec , wiec doszlam do wniosku, ze cos mi nie sluzy , wiec zrezygnowalam a chlebka sprobowalam , ale tylko po kromalu z kazdego wyszly wysmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Najlepsza dieta do MŻ to po pierwsze, po drugie słodycze wont, a po trzecie umiejętne łączenie składników.... a się wymądrzyłam, no nie Gadacie o tym chlebie ... mogę Wam adres podesłać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 moge ci mailem podeslac , ale tylko ten zwykly z sezamem , ale bez sezamu, bo Frosch go zjadl braza dam rade z ta dieta , bo przeciez otyla nie jestem rozkminilas juz ten przepis na zakwas do zuru ? przeciez tam w nawiasach bylo wszystko przetlumaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Kiszkę ziemniaczaną uwielbiam!!!!!!!! Do tego suróweczka z kapustki kiszonej - mniam Nie przepadam za pizzą, jedyna jaką pochłaniam do Agdusiowego Andrzeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 jaka ziemniaczana ? u nas jest z siadlego mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 O fuj!!!! - przepraszam - nie znoszę zsiadłego mleka!!!! Ja uwielbiam ziemniaczaną - we flaku, środek jest taki, jak na babkę ziemniaczana, ze skwarkami ... miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 i takie cos mozna u was w sklepie kupic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Można, nawet w wielu. Raz jeden jedyny jadłam taką robioną przez teściową - no pycha po prostu!!! Zdarza się, że kupuję jak mamy już dość wędlinek czy krokietów Podejrzewam, że jeszcze lepsza byłaby z surówką modrej kapusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 No dobra, przyznam się. Jeszcze nigdy nie jadłam kiszki. A linki do chlebka dobre bardzo są w piekarniczym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.01.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 tez nie jadlam , a cale zycie do babci jezdzilam , wiec w brazy okolice i tak se nie dam powiedziec !!! kiszka to zsiadle mleko a nie jakas kartoflanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Uff, ulżyło mi. Tak myslałam, że to zsiadłe mleko, ale nie chciałam na głupa wyjśc, to się nie przyznawałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.01.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Niech Ci będzie, że zsiadłe mleko, ja tam wiem swoje Pychota!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Siedzę, pojadam sobie cukinię słodko-kwaśną i piszę. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.01.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Ja też siedzę, popijam kawę czarną, sypaną i też piszę Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 26.01.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Froszka gdzie nocne witanko zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.01.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Frosi chyba kawa nie smakowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dzien dobry !!! bulki i chleb rosna zaraz wskocza do piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.01.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kiszkę ziemniaczaną uwielbiam!!!!!!!! Do tego suróweczka z kapustki kiszonej - mniam co to jest że na krupnioki niekierzy (pyroki chyba) godajom kiszka to jo słyszoł, ale kiszka z kartofli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Frosia, zróbże jakie ładne zdjęcie chlebka i bułeczek, wstaw tutaj, to i my sie pocieszymy! U mnie też w całym domu chlebem pachnie, bo dziecko sobie zawzięcie grzanki robi. A ja ledwo zywa, bo nie mogę jeśc chleba, a tutaj tak pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Kiszkę ziemniaczaną uwielbiam!!!!!!!! Do tego suróweczka z kapustki kiszonej - mniam co to jest że na krupnioki niekierzy (pyroki chyba) godajom kiszka to jo słyszoł, ale kiszka z kartofli A coś Ty taki "dziwię się światu" Kiszka ziemniaczana pochodzi ze wschodu http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis28489.html - przepis na nią daję. Pychota, naprawdę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts