DPS 28.01.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 dzien dobry !!! bulki i chleb rosna zaraz wskocza do piekarnika No i gdzie te foty? Cześć, kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 witaj słoneczko dawno nie zaglądałem.. tęskniłaś? :D buziaki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.01.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Kiszkę ziemniaczaną uwielbiam!!!!!!!! Do tego suróweczka z kapustki kiszonej - mniam co to jest że na krupnioki niekierzy (pyroki chyba) godajom kiszka to jo słyszoł, ale kiszka z kartofli A coś Ty taki "dziwię się światu" Kiszka ziemniaczana pochodzi ze wschodu http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis28489.html - przepis na nią daję. Pychota, naprawdę!!!! obejrzołech sie ..... poci......ny krupniok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 nooo bułek i chleba brak to przyniosłam słodkie http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/salatki_jablka/jablka_kruszonka/files/page235_2.jpg dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.01.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 witaj słoneczko dawno nie zaglądałem.. tęskniłaś? :D buziaki m. rybenko moja, gdybym wiedziala , ze mnie szukales ......bylabym tu czekala jak stroz na nocnej zmianie tesknilam , a jakze ... myslalam jednak , ze zapomnailaes o swej cichej wielbicielce i snilam li tylko niesmialo o tobie po nocach wszystkich przyjaciol przepraszam za brak chwilowego "zasiegu" spowodowanego nadmiarem obowiazkow wynikajacym z okresowego posiadania piatki dzieciaczkow "feriujacych" sie na ziemiach zachodnich . doba powinna miec najmniej 48h ....nie nadazam za mlodzieza czerpie nieustanna radosc z obslugiwnia gosci , prania, gotowania, pieczenia , latania po sklepach, sprzatania, prasowania i nonstopowego zbierania rozrzucanych przedmiotow po chacie chudne bez diety, a kaski fitness jst niczym w porownaniu z moim hausaerobikiem , przy czym skupiam szczegolna uwage na rytmicznym powtarzaniu sklonow i przysiadow , miesnie twarzy rowniez nie sa zaniedbywane chlebki pieke ale fotek nie robie , bo aparat zostal uszkodzony i nawet spec B. nie byl w stanie go naprawic .sprobuje zrobic telefonem , ale jakosc nie bedzie najlepsza ... wlasnie rosnie chlebek slonecznikowy , zaraz posypie go sezamem i wkladam do piekarnika ile te dzieci potrafia zjesc to ..... najwazniejsze jednak , ze im smakuje i wolaja o jeszcze buziaki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 29.01.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 buziaki a tu ciut inspiracji http://www.kwestiasmaku.com/desery/desery.htlm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.01.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 No tak myślałam, że zalatana jesteś. Jak chlebek wychodzi i smakuje, to wszystko w porządku, kochana, bardzo się cieszę. Proszę dzieciątka od nas pozdrowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja wolę jednak fitness na sali...mniej mnie rajcuje ten hausaerobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.01.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 tu mi sie udało nadrobic..witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 02.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 nadal masz "feriujących" no ile można nas zaniedbywać dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.02.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Frosia, pomóc trzeba dziecku choremu, wracaj!!! Trzeba wejść tutaj: http://konfraternia.org/blogi_autorskie/wordpress_maciek/ wybrac coś dla siebie i zalicytować w komentarzach do danego przedmiotu. Zbieramy na leczenie operacyjne i rehabilitację chorego dziecka. To co, pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.02.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Frosia:(( a to znasz??? Orkiestra koscielna na Gornym Slasku: - trumpen fertig? - ja, fertig. - puzonen fertig? - jahwol! - zymbalisten fertig? - naturlich, fertig - also... ein, zwei, drei... Boze, cos Polske... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Duchu, jak dla mnie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.02.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 duchu - niezłe dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.02.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 cos froshka zagineła w akcji czy cós.....witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.02.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 akcja "Ferie" pomyslnie zakonczona nie wiem kiedy i czy w ogole nadrobie zaleglosci na FM w kazdym badz razie ....wrocilam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 09.02.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 akcja "Ferie" pomyslnie zakonczona nie wiem kiedy i czy w ogole nadrobie zaleglosci na FM w kazdym badz razie ....wrocilam !!! w końcu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.02.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Przyznaję Ci medal "Za ofiarność i Odwagę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.02.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 akcja "Ferie" pomyslnie zakonczona nie wiem kiedy i czy w ogole nadrobie zaleglosci na FM w kazdym badz razie ....wrocilam !!! tfoje scynscie..wis cio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 wróciłam wróciłam..wista wio łatfo poffiedziec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts