jamles 11.02.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 akcja "Ferie" pomyslnie zakonczona nie wiem kiedy i czy w ogole nadrobie zaleglosci na FM w kazdym badz razie ....wrocilam !!! w końcu!!!!! i jeszcze niech powie, że była w Willingen na Małyszu ..... przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 wróciłam wróciłam..wista wio łatfo poffiedziec.. ino nie wio ino nie wio ..... bo mom dziwne uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 akcja "Ferie" pomyslnie zakonczona nie wiem kiedy i czy w ogole nadrobie zaleglosci na FM w kazdym badz razie ....wrocilam !!! w końcu!!!!! i jeszcze niech powie, że była w Willingen na Małyszu ..... przechlapane udalo mie sie tym razem nie bulach ale skoki mialach niezle .....przez rozciepane lachy naszych synkow i klamory dziolchow po calej chalpie poskludzalach juz wszystko, tera dychomy i .....no wiysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ty to mos scynscie..wis..jesce jeden dzien i bych ci boł patrona jako podciepoł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 eeee synki , powiyccie mi ...... jo sie bawiola downij placpatronami i kapiszonami kosciolow i odpustow na szczynscie w Bytku bolo wiela buly takie maluskie na kartce okrongle , to chyba kapiszony , ja? a te srogie z trocinow to placpatrony , bo juz nie pamiyntom ciepalo sie w nie bergami i dymu bylo co nie miara na placu a szlojder tyz zech zawsze przy sobie miala jak se tera wspomna , to mysla , zech niezly chachor bula zeby dziolcha na placu nojlepszo w noza i kapsle bula ???? czysto ganba normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 eee te s trocinow to chyba korki juz buly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ganba ganba..hłe hłe..i cy jo fiem cy tako cysto jak chlopcyca..?pywnie tyz nie..pra?korki korki s trocin i tektury masnej takij na papirze były ..kapiszony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 jo czysto ??? na Bobrku ???? przy samiuskiyj hucie ????? pobozne zyczenie mamusi ....nigdy nie spelnione jak bulach malo to jeszcze probowala mie 3x na dziyn przeblekac ,ale potym sie juz poddala , bo by strychu na pranie jej braklo , a w waszkuchni ino roz w tydniu mogla pranie robic i to zdaje sie 2 godziny miala na to czasu kule !!! jaki tam bol fajny piec z biolych kachli , miol wbudowany zeliwny zbiornik na grzonie wody , mama zawsze tam posciel warzila .... potym juz nie bolo tak fajnie, jak nom woda zrobili w mieszkaniu i mama se automat kupiula tak se mysla, co te nasze bydom wspominac ? zycie majom zadne i nudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ja ino ten komutyr i komputyr pra...(jak my tyros) ale my juz swe przewertowali..i tyroz mogiemy pra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.02.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 cześć nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 monisia witaj skarbeczku !!! jak nie kumasz ???? opowiadamy sobie o wyskokach , rozrzucanych przez dzieci rzeczach, broni i amunicji podworkowej , praniu, sprzataniu, grzecznych dziewczynkach i sexie gadaj co tlumaczyc , albo podaj fragment tekstu , ktorego nie rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ja ino ten komutyr i komputyr pra...(jak my tyros) ale my juz swe przewertowali..i tyroz mogiemy pra?? ja, my se teroski mogymy wszystko, nawet bez gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 sztelungi..no fies cio frosia.zabko jedna..heheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 necowe sztelongi ..hehehehhe.... sucho, czysto i..bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 chyba z koukastlom sucho wis.. ale za to marasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 hehehe na ryczce smiotek mom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 11.02.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Kurrrrrrrrr chcę pogadać, a tu co zajrze to nic nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 katherin sie nie nerfuj..jus ni bydymy godac..( stym śmiatkiem jesce nie poradza poradzić.. i co??) Teraz będziemy poprawna polszczyzna pisać..co frosia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 kaska zlosc pieknosci szkodzi ja ci wszystko wytlumacze kochana z naszego na wasz .... also duch mi dawal propozycje niejedna dodam ja nie jestem taka jak wiesz jaka oni mysla ze jestem wiec sie zabezpieczylam no i....duch kazal mi wlezc do weglarki sam usiadl przy tym na krzeselku i...... przyszla kaska i wszystko zmiotka (jak to jest po polsku ???? ) , miotelka chyba pozamiatala a mogl byc taki fajny sztelong numerek znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 kurna ale interpretacja..hłe hłe no no..frosia.. (na ryczce..matkoscórkhom ni te lata jus..wis..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts