Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Frosch'kowe re-re kum-kum

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:o :o kurna ale interpretacja..hłe hłe no no..frosia.. :wink: (na ryczce..matkoscórkhom ni te lata jus..wis..) :wink:

co ty godosz ? co ty godosz ? ja jo sie dom rady w koukastli (w weglarce- tl.dla kasi :wink: ) to i ty na ryczce (krzeselku - tl.dla innych) se poradzisz :D

przeca (przeciez- tl.d.i.) mosz smiatek (miotelka-t.d.i.) do pomocy :oops: :lol: :wink:

ale z matkomiscorkom to sie nie zgadzom :evil: :x :evil:

na moja cera (corka-t.d.i) to faktycznie zes za stary :roll: :p

oj duszek jo w ciebie wierza , choc cie krotko znom :)

w razie potrzeby pomoge w miare swoich mozliwosci :roll:

kurde ide , bo sie niebezpieczna zaczynam robic :oops: , a to nie czat tylko moje powazne komentarze do dziennika , w ktorym sie nic nie dzieje :roll:

jeszcze mnie ktos za jakas zboczona nimfomanke wezmie i co? wyda sie :o :lol: :lol:

ida warzic obiod, cos z tymi cyckami trzeba dzis zrobic 8) :D

ida warzic obiod, 8) :D

a co będzie 8)

Jak chce coś z cyckami zrobić ... to pewnie flaczki :wink: :D

o ty !!!! :evil:

a wlasnie ze nie !!!!!!!!! :p

po skrupulutnym rozlozeniu ciala na czesci wyszlo , ze na pierwszy ogien pojda .....nozki 8) :lol:

z cyckami cackac sie bedziemy jutro :D

do tego zielona salata z tym , co znalazlam w lodowce : oliwki, ogorek zielony, pomidorki, feta, ogorki indyjskie (sama robilam), ziolka , oliwa i przyprawy , ktore pierwsze wpadly mi do reki (nigdy mi sie nie chce szukac , bo mam ich od groma :oops: )

zero ziemniakow 8) zero ryzu 8) zero makaronu 8)

zobaczymy jak dlugo wytrzyma

wczoraj glodek go dopadl po polnocy , ale nie wypuscilam go (Froscha ) z lozka :p

zszedl juz 3, 5 kg (od poniedzialku) jeszcze 1,5 i dam mu zyc :D

w sobote z racji walentynek Odpust :D , a w niedziele moze jesc co chce w ilosciach jakie potrafi zmiescic :lol:

jeaczek przyjda jeszcze dobre czasy na ogorkowa, golabki i zur ....obiecuje !!!!

braza z tymi slodyczami to jest tak, ze on mi je znosi po kryjomu do lozka i wcina, rano sie wypiera , ze to nie on :o

wybacze mu , ze wymazana jestem z rana czekolada , ze we wlosach mam orzeszki ze snikersow, ze mam odciski od papierkow , ale........podrapanych posladkow od okruchow po sucharkach nie zniose :evil: :lol:

zeby to jeszcze z glodu musial robic, ale obiado-kolacje je zazwyczaj ok.21-ej , zlozona najczesciej z dwoch dan i deseru

zeby sie jeszcze nudzil w lozku , to tez bym zrozumiala , ale.......zawsze mu jakis fajny film puszczam :lol: :wink:

teraz cierpi : odstawil piwo, slodycze, ale widze, ze jest twarda sztuka i sie nie poddaje :D

frosch napisał:

teraz cierpi : odstawil piwo

http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g010.gif

bo, bo , bo http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g010.gif on , on ..cie http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g010.gif tak strasznie musi kochać..wis http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g010.gif

ło matko...

duszek , nie rycz :D

on tylko tak.....tymczasowo odstawil - DOBROWOLNIE :) :) :)

z tym kochaniem, to prawda ......jest taki glupi , ze zrobi wszystko o co go poprosze :roll:

ja zreszta dla niego tez :oops:

wczoraj zapowiedzial, ze KONIEC MOJEGO ODCHUDZANIA !!!! :o :evil:

mniejszego rozmiaru nie zaakceptuje i ze jak trzeba bedzie dokarmi mnie w czasie snu w razie mojego oporu :roll:

no to ide na miasto : kupie se skakanke albo hula hopa , miesni nabiore to przytyje :p :D

tylko czy w tych pieprzonych Dojczach takie zabawki sa dostepne w normalnych sklepach ??? :roll: :roll:

rozgladalam sie w necie , wszedzie tylko hulahopy z jakimis kulkami masujacymi :o :roll: za ok.40 EU a skakanki to tylko z ....licznikiem :o :roll: - ponizej 15 Eu nie schodza .... :evil:

chce normalne kolko i kawalek sznurka z raczkami za normalna cene !!!!

kupilam :D

w sportowym bylo ...drewniane :o

pierwszy raz takie widzialam .....cena 15 eu do przelkniecia :roll: , ale polatalam jeszcze i w zabawkowym dostalam zwykle plastikowe za 3 eu :D

troche za lekkie jest, wiec dzisiaj dosypie mu soli :lol: :lol:

wiecie co? popadlam wczoraj w samozachwyt :oops: :D

bylam pewna, ze bede musiala pocwiczyc , zeby znow hulac na hopie, ale o dziwo za pierwszym razem poszlo na tyle rewelacyjnie , ze musialam sama je zatrzymac zeby zakonczyc probe :o

nie byloby w tym nic dziwnego , gdyby ...nie moj wiek :oops: normalnie bylam w szoku :)

poza nawiasem ......mam cwiczyc podczas nieobecnosci Froscha , bo ...jemu jak na mnie patrzy.....zaraz sie chce :o :o :o

zbokol jeden :lol: :lol: :lol:

acha .....zrzucil juz 4,6 kg ....dumna z niego jestem :D

teraz lece do pracki, nara :D

Frosia, ja to mam pomysła.

Bo ja zrzuciłam 3,5 kg i na 3 tygodnie prawie waga już mi stanęła w miejscu. :evil:

A nie jem w ogóle ziemniaków, chleba, makaronu. :evil: :(

Może Ty byś przyjechała na jaki wywczas na tydzień, byś coś pomogła mi gotować dla odchudzania, dietetykiem na chwilę została. Sołtys w tym czasie pokaże Froschowi parę zabawek, czerwonego mercedesa i jeszcze parę takich tam, a w wolnym czasie gdzieś podskoczymy we fajne miejsca. :D

A jak spadnę chociaż z 5 kilo jeszcze to nagrodę specjalną dla dietetyczki ufunduję. 8) :lol:

gosiunia, wowc , ale pysznoscii :o

smaka mi narobilas :roll:

depeesia przy mnie raczej przytyc mozna :oops:

z najswiezszych wiadomosci : Frosch przez walentynkowy weekend pzybral....2 kg :o :oops: :oops:

ale spadlo mu znow 1 kg

ja przytylam kg i tak mi juz zostalo :roll: :lol:

chlebek upieklam , salatke zrobilam , szkoda bylo wyrzucic tosmy zjedli :lol: :lol: :lol:

mam juz nowy aparat , wiec wypiekom moge fotki strzelac 8)

na hula hoopie cwicze nieustannie, strasznie duzo frajdy mam , zwlaszcza, ze nie ustoje w miejscu , tylko uprawiam z nim rodzaj tanca rytualnego :p

tylko cos mi sie zdaje , ze 1,5 kg soli to za duzo, mam poobijana miednice :oops: i kregoslup i pelno siniakow na nadgarstkach i pod kolanami :oops: :oops:

trzebabedzie troche odsypac :D