frosch 11.02.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 hej ghoscik odkrylam wlasnie, zes ty rowniez krebsik jest wiedzialam, ze cos mnie do ciebie ciagnie poza popedem strasznie mnie milo prosze Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 kurna ale interpretacja..hłe hłe no no..frosia.. (na ryczce..matkoscórkhom ni te lata jus..wis..) co ty godosz ? co ty godosz ? ja jo sie dom rady w koukastli (w weglarce- tl.dla kasi ) to i ty na ryczce (krzeselku - tl.dla innych) se poradzisz przeca (przeciez- tl.d.i.) mosz smiatek (miotelka-t.d.i.) do pomocy ale z matkomiscorkom to sie nie zgadzom na moja cera (corka-t.d.i) to faktycznie zes za stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 no jo robotny w wyrze kiedys bywoł..ale ...ryczka....co do cory pelne spoko ponizyj 28 rokuff nie uwazom..za zdzałe..frelki..wies myrchy jakies mondruske za fest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 oj duszek jo w ciebie wierza , choc cie krotko znom w razie potrzeby pomoge w miare swoich mozliwosci kurde ide , bo sie niebezpieczna zaczynam robic , a to nie czat tylko moje powazne komentarze do dziennika , w ktorym sie nic nie dzieje jeszcze mnie ktos za jakas zboczona nimfomanke wezmie i co? wyda sie ida warzic obiod, cos z tymi cyckami trzeba dzis zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.02.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ida warzic obiod, a co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ida warzic obiod, a co będzie Jak chce coś z cyckami zrobić ... to pewnie flaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 zalezy czy chce cyckac czy cackac ze froshem..heheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.02.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ida warzic obiod, a co będzie Jak chce coś z cyckami zrobić ... to pewnie flaczki o ty !!!! a wlasnie ze nie !!!!!!!!! po skrupulutnym rozlozeniu ciala na czesci wyszlo , ze na pierwszy ogien pojda .....nozki z cyckami cackac sie bedziemy jutro do tego zielona salata z tym , co znalazlam w lodowce : oliwki, ogorek zielony, pomidorki, feta, ogorki indyjskie (sama robilam), ziolka , oliwa i przyprawy , ktore pierwsze wpadly mi do reki (nigdy mi sie nie chce szukac , bo mam ich od groma ) zero ziemniakow zero ryzu zero makaronu zobaczymy jak dlugo wytrzyma wczoraj glodek go dopadl po polnocy , ale nie wypuscilam go (Froscha ) z lozka zszedl juz 3, 5 kg (od poniedzialku) jeszcze 1,5 i dam mu zyc w sobote z racji walentynek Odpust , a w niedziele moze jesc co chce w ilosciach jakie potrafi zmiescic jeaczek przyjda jeszcze dobre czasy na ogorkowa, golabki i zur ....obiecuje !!!! braza z tymi slodyczami to jest tak, ze on mi je znosi po kryjomu do lozka i wcina, rano sie wypiera , ze to nie on wybacze mu , ze wymazana jestem z rana czekolada , ze we wlosach mam orzeszki ze snikersow, ze mam odciski od papierkow , ale........podrapanych posladkow od okruchow po sucharkach nie zniose zeby to jeszcze z glodu musial robic, ale obiado-kolacje je zazwyczaj ok.21-ej , zlozona najczesciej z dwoch dan i deseru zeby sie jeszcze nudzil w lozku , to tez bym zrozumiala , ale.......zawsze mu jakis fajny film puszczam teraz cierpi : odstawil piwo, slodycze, ale widze, ze jest twarda sztuka i sie nie poddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 To On te orzeszki ze snickersów wydłubuje i rozrzuca po łóżku Nie lubię piwa i słodyczy, to pewnie nie umiem za bardzo docenić poświęcenia Froscha, ale ... gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 11.02.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 teraz cierpi : odstawil piwo, slodycze, ale widze, ze jest twarda sztuka i sie nie poddaje serdecznie współczuję i mocno kibicuję lubię i jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.02.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 frosch napisał: teraz cierpi : odstawil piwo http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g010.gif bo, bo , bo http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g010.gif on , on ..cie http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g010.gif tak strasznie musi kochać..wis http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/g010.gif ło matko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 duszek , nie rycz on tylko tak.....tymczasowo odstawil - DOBROWOLNIE z tym kochaniem, to prawda ......jest taki glupi , ze zrobi wszystko o co go poprosze ja zreszta dla niego tez wczoraj zapowiedzial, ze KONIEC MOJEGO ODCHUDZANIA !!!! mniejszego rozmiaru nie zaakceptuje i ze jak trzeba bedzie dokarmi mnie w czasie snu w razie mojego oporu no to ide na miasto : kupie se skakanke albo hula hopa , miesni nabiore to przytyje tylko czy w tych pieprzonych Dojczach takie zabawki sa dostepne w normalnych sklepach ??? rozgladalam sie w necie , wszedzie tylko hulahopy z jakimis kulkami masujacymi za ok.40 EU a skakanki to tylko z ....licznikiem - ponizej 15 Eu nie schodza .... chce normalne kolko i kawalek sznurka z raczkami za normalna cene !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.02.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 jak ja mam nie rycec jak łon piffo odstawił ..toz rozwazna i romantyczn ma przy nim na noc..serducho mnie rosdarł prawom nerkem tys..tosie mi pobycyłok..frosia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.02.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 chce normalne kolko i kawalek sznurka z raczkami za normalna cene !!!! Takie rzeczy to tylko wiesz .... Skakankę sama sobie zrób!!!! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.02.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 kupilam w sportowym bylo ...drewniane pierwszy raz takie widzialam .....cena 15 eu do przelkniecia , ale polatalam jeszcze i w zabawkowym dostalam zwykle plastikowe za 3 eu troche za lekkie jest, wiec dzisiaj dosypie mu soli wiecie co? popadlam wczoraj w samozachwyt bylam pewna, ze bede musiala pocwiczyc , zeby znow hulac na hopie, ale o dziwo za pierwszym razem poszlo na tyle rewelacyjnie , ze musialam sama je zatrzymac zeby zakonczyc probe nie byloby w tym nic dziwnego , gdyby ...nie moj wiek normalnie bylam w szoku poza nawiasem ......mam cwiczyc podczas nieobecnosci Froscha , bo ...jemu jak na mnie patrzy.....zaraz sie chce zbokol jeden acha .....zrzucil juz 4,6 kg ....dumna z niego jestem teraz lece do pracki, nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.02.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 hehehe a to małz nio zaraz mu sie kce ..kiedy patsy.jak frosia fika..nio..ciekaffe czamu hłe hłe..posdro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2009 Frosia, ja to mam pomysła. Bo ja zrzuciłam 3,5 kg i na 3 tygodnie prawie waga już mi stanęła w miejscu. A nie jem w ogóle ziemniaków, chleba, makaronu. Może Ty byś przyjechała na jaki wywczas na tydzień, byś coś pomogła mi gotować dla odchudzania, dietetykiem na chwilę została. Sołtys w tym czasie pokaże Froschowi parę zabawek, czerwonego mercedesa i jeszcze parę takich tam, a w wolnym czasie gdzieś podskoczymy we fajne miejsca. A jak spadnę chociaż z 5 kilo jeszcze to nagrodę specjalną dla dietetyczki ufunduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 15.02.2009 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/maliny/files/maliny.jpg http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/truskawki/files/header_page282_1.jpg http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/czeresnie/files/header_page369_1.jpg owocki nie tuczą chyba na śniadanko po walentynkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 gosiunia, wowc , ale pysznoscii smaka mi narobilas depeesia przy mnie raczej przytyc mozna z najswiezszych wiadomosci : Frosch przez walentynkowy weekend pzybral....2 kg ale spadlo mu znow 1 kg ja przytylam kg i tak mi juz zostalo chlebek upieklam , salatke zrobilam , szkoda bylo wyrzucic tosmy zjedli mam juz nowy aparat , wiec wypiekom moge fotki strzelac na hula hoopie cwicze nieustannie, strasznie duzo frajdy mam , zwlaszcza, ze nie ustoje w miejscu , tylko uprawiam z nim rodzaj tanca rytualnego tylko cos mi sie zdaje , ze 1,5 kg soli to za duzo, mam poobijana miednice i kregoslup i pelno siniakow na nadgarstkach i pod kolanami trzebabedzie troche odsypac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Nie wierzę własnym oczom, foszka się odchudza Chyba tylko z cycków mogłabyś zrzucic bo reszta to skóra i kosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts