frosch 17.02.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 niee , nie szkoda mi , przeciez to niczego nie zmieni Tak się tylko mówi a potem będzie : Czys ty oszalała? Z takim dekoltem i w tej mini chcesz iśc na tą imprezę? mowisz??? no chyba sie wk.....wie nie doluj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 niee , nie szkoda mi , przeciez to niczego nie zmieni Tak się tylko mówi a potem będzie : Czys ty oszalała? Z takim dekoltem i w tej mini chcesz iśc na tą imprezę? mowisz??? no chyba sie wk.....wie nie doluj mnie nie chcę cię dołowac są i plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 jakie? bo ja ich nie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 jakie? bo ja ich nie widze no na pewno sa jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 niee , nie szkoda mi , przeciez to niczego nie zmieni Tak się tylko mówi a potem będzie : Czys ty oszalała? Z takim dekoltem i w tej mini chcesz iśc na tą imprezę? mowisz??? no chyba sie wk.....wie nie doluj mnie nie wierz Veruni ...za młoda jest . Z autopsji wiem ,ze jest odwrotnie -cokolwiek założe H. mowi.... dla mnie bomba ale to są lata pracy w pocie i trudzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 niee , nie szkoda mi , przeciez to niczego nie zmieni Tak się tylko mówi a potem będzie : Czys ty oszalała? Z takim dekoltem i w tej mini chcesz iśc na tą imprezę? mowisz??? no chyba sie wk.....wie nie doluj mnie nie wierz Veruni ...za młoda jest . Z autopsji wiem ,ze jest odwrotnie -cokolwiek założe H. mowi.... dla mnie bomba ale to są lata pracy w pocie i trudzie nie każdy mąż jest podatny na tresurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 jakie? bo ja ich nie widze np.... możesz offen mówic ,że to Twoj mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 no wlasnie ......bede miala niezla figure .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 nie każdy mąż jest podatny na tresurę każdy ...tylko do każdego jest inny patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 jakie? bo ja ich nie widze np.... możesz offen mówic ,że to Twoj mąż nawet skrycie o tym nie marzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 nie każdy mąż jest podatny na tresurę każdy ...tylko do każdego jest inny patent bo ty sie dobrze ubierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 nie każdy mąż jest podatny na tresurę każdy ...tylko do każdego jest inny patent bo ty sie dobrze ubierasz dobrze to nie wem ....ale szybko to na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 nie każdy mąż jest podatny na tresurę każdy ...tylko do każdego jest inny patent bo ty sie dobrze ubierasz dobrze to nie wem ....ale szybko to na pewno ja szybciej sie rozbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ja szybko to się tylko rozbieram Fakt, że Ew-ka to umiec zrobi wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.02.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ja szybciej sie rozbieram nie wątpię ...ja mam wiecej metrow na sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 ja szybciej sie rozbieram nie wątpię ...ja mam wiecej metrow na sobie buahahahahaha za bardzo sie stroisz nie ma jednak tego zlego, bo jaaaa.......ja , jak sie rozbiore , to zawsze slysze od mojego B. : "Jak dla mnie wygladasz bomba " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 hmmm, mój przed ślubem tez tak mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.02.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 hmmm, mój przed ślubem tez tak mówił moj nigdy sie nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.02.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 taaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.02.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Frosia, no ja to sie bardzo cieszę, że jest taka decyzja i bardzo gratuluję. Mam nadzieję, że chociaż jakąś jedną fotkę na PW dostanę. I w ogóle, miałaś gadać, czym Froscha karmiłaś, że chudł. Bo że przy Tobie łatwo przytyć mozna to ja już wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts