ghost34 17.02.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 płas łosył.. piknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.02.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 hmmm, mój przed ślubem tez tak mówił moj nigdy sie nie zmieni I tak trzymaj !!! Mój Szanowny się nie zmienił, znaczy się, cuda się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.02.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Frosia, no ja to sie bardzo cieszę, że jest taka decyzja i bardzo gratuluję. Mam nadzieję, że chociaż jakąś jedną fotkę na PW dostanę. I w ogóle, miałaś gadać, czym Froscha karmiłaś, że chudł. Bo że przy Tobie łatwo przytyć mozna to ja już wiem... jaka decyzja ??? samo zycie taki scenariusz ulozylo co wy takie szczesliwe wszystkie ? fotki na bank beda jak chcesz to bede wklejala ci dzienny jadlospis to taka zmodyfikowana dieta jogurtowa podstawa jest jogurt, ale jak nie zje ktoregos dnia , to tez chudnie no i....cwiczenia ....sex wiesz dzis do pracy dostal 2 jogurty naturalne (jeden kubek ma tylko 65kcal ) , 2 klapsznity chleba pelnoziarnistego, cebulowego (swojskiej roboty) : jedna to salata+piers indycza pieczona , ser zolty lajtowy , ogorek indyjski , druga sklada sie szynki gotowanej, bialej rzodkiewki, sosu czosnkowego i,porcje musli , ktora ma sobie wsypac do jogurtu , jablko, plasterek ananasa , 3 litschi i list milosny na obiado -kolacje przewiduje piers indyka duszona w czerwonej kapuscie ze sliwkami suszonymi i do tego slata zielona + lampka wina acha, chcialam doniesc , ze wczoraj Frosch kupil mi to drewniane hula hoop a to moje posolone wyp...il na zbity pysk , twierdzac , ze ostatni raz widzial moja fioletowa talie laski nie maci pojecia jakie cuda czyni takie kolko tydzien cwiczen a widac juz roznice , okolice brzucha i posladki napiete i gladkie jak u 13 -latki , normalnie masakra z tym drewnianym moge cale uklady gimnastyczne robic z jaskolka w szpagacie wlacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.02.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 płas łosył.. piknie.... a co? juz mnie pochowales ? zlego nawet diobli nie biera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 to jo wim to jo wim tys sie niesle cołki czos tsymom.. witka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.02.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 to jo wim to jo wim tys sie niesle cołki czos tsymom.. witka.. pewnie duzo cwiczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.02.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 z gratulkami przylazłam dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jazne ze cwiczem sajoba na krotkowych rajzach wis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.02.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 z gratulkami przylazłam dzień doberek ale o co wam chodzi??? duszek zajob to moje ulubione cwiczenia ale dlaczego krotkie te rajzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.02.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 iiiiiii tam tak "se" od rana "babue" dobra, dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 bo ja heute ni mom powera..na długie...jakos opadlem i smecoony jezdem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.02.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 bo ja heute ni mom powera..na długie...jakos opadlem i smecoony jezdem.. eeee choooooopie .......cienzko s tobom cza ci jakom krankenszfester skolowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 cołki sie szalyju zeatowała..niom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.02.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 cołki sie szalyju zeatowała..niom.. to jo ci tak grade od herca a ty mie takie swinstwa tu kryklosz ? to jo juz chciala do ciebie zugiym abo nawet fligrym z Hilfom .....a ty mie klupiesz bez litosci chopy to jednak som szwajne , bez kitu ... irygacyjo jelit se zrob, to bydziec miol powera jak talala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no i to jezd answer jo tyż Ci przaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.02.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jo tyż Ci przaja... teeee a te oczko na koncu to co ? wic jakis ? ty sie kolege z prawdziwej szczerej milosci podsmiechujek nie rob jo ci dobrze radza ...... bo jak cza to i szpryca i lewatywa zrobic poradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jakbych nie fiedzioł ..jakbych nie fiedzioł..nic nie trybi łocko jezd coby froshowi nie podpasc..płazku hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.02.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 nie bydzie tak zle jo mu godala zes ty jest spoko a on mi wierzy ino zech zawalila kiedys i pedzialach mu ze kaska jest tako zajebisto to sie chopek normalnie w niej zakochol z wzajemnosciom zresztom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 jak chcesz to bede wklejala ci dzienny jadlospis to taka zmodyfikowana dieta jogurtowa podstawa jest jogurt, ale jak nie zje ktoregos dnia , to tez chudnie no i....cwiczenia ....sex wiesz No pewnie, że chcę! Może wreszcie moja waga znowu zacznie iść w dół. Stoi już od 3 tygodni ponad, a ja się złoszczę i poszczę. No już sama nie wiem, co mam robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.02.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 eeeee , wiecie co? nudy mam wymyslilam sobie remoncik na wochenende dzwonilam wlasnie do Froscha , zgodzil sie od razu .....nie jedziemy na zaden karnawal w tym roku, przebierzemy sie za malermajstrow ,wytapetujemy i pomalujemy pokoj wybralam juz sobie kolorki z wzornika , ktory zostawil na stole (no wlasnie...... sprzatalam ze stolu, widzialam ten wzornik i zachcialo mi sie nowosci ) po poludniu pojedziemy jeszcze po jakas tapete do przedpokoju jak szalec to szalec sypialnie tez zmienie , wyniuchalam na ebay skore ekologiczna, taka kosc sloniowa , obijemy nia lozko, bo stare juz mi obrzydlo hehe , ale jestem zakrecona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts