jamles 19.02.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ja Kanada je wielko, ale dziura w cwitrze je napewno jak Berlin Froszka by Cie było gańba Froszowi ino jeden krepel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 moj kuzyn jak ostatnio namiyszol Froszowi klyju do kafelkow to do dzisioj colki kibel mu ostol a miol go ino trocha dorobic na kilka lajstow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ja Kanada je wielko, ale dziura w cwitrze je napewno jak Berlin Froszka by Cie było gańba Froszowi ino jeden krepel jak ino? nie beda chopa trula jakimis kupnym g....em a upiec nie moga ,bo opanuje ze 30 ......i to na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 fusslajstów cy innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.02.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ja Kanada je wielko, ale dziura w cwitrze je napewno jak Berlin Froszka by Cie było gańba Froszowi ino jeden krepel jak ino? nie beda chopa trula jakimis kupnym g....em a upiec nie moga ,bo opanuje ze 30 ......i to na noc nie bydź zgniyło do wieczora upieczesz, bier szimel z Ewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 fusslajstów cy innych? ja , takie z kachli .....6 szt.30cm szerokich ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.02.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 fusslajstów cy innych? chyba te lajsty pod gipsdeka nie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ja Kanada je wielko, ale dziura w cwitrze je napewno jak Berlin Froszka by Cie było gańba Froszowi ino jeden krepel jak ino? nie beda chopa trula jakimis kupnym g....em a upiec nie moga ,bo opanuje ze 30 ......i to na noc nie bydź zgniyło do wieczora upieczesz, bier szimel z Ewki nieee wczorej my sie umowili, ze krepli nie pieka w tym roku zrobia mu za to jutro ..makowki , bo momy okraglo rocznica pozycio on by sie dol pokrajac i zabic za makowki , zrobia chopkowi radosc , bo zabiyro mie we Abynd do Chiniola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 no i je git wsytkie rade bydom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.02.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 no i je git wsytkie rade bydom.. jeżeś zaproszony do żółtka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 jo nie ach kaj..poczamu bych mioł byc?..jo pisoł ło froszu i frosi w sensie wsytkie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 jo sie dom pokrajac na zywca za kaczka po pekinsku przymierzom sie coby jom sama sprobowac zrobic kiedys na niedziela jak sie juz odwaza to dom wom cynk , jak przezyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.02.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 jo nie ach kaj..poczamu bych mioł byc?..jo pisoł ło froszu i frosi w sensie wsytkie.. dyć wiem, jo nie je ...... warszawiok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 sie tak gowkuja , kto na forumie poradzi jeszcze godac ? chyba ino jeszcze bodzio jo , jedna baba .......tela chopa na roz ...hehhehehhe koszcie mi isc biglowac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.02.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 jo nie ach kaj..poczamu bych mioł byc?..jo pisoł ło froszu i frosi w sensie wsytkie.. dyć wiem, jo nie je ...... warszawiok uchowej ponbuczku wszelaki bych tak dumoł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.02.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 sie tak gowkuja , kto na forumie poradzi jeszcze godac ? chyba ino jeszcze bodzio jo , jedna baba .......tela chopa na roz ...hehhehehhe koszcie mi isc biglowac .... godać to jeszcze umi taki ćwiećgorol Sebo, Piejar a jak już tych krepli nie robisz to naprowda idź biglować ino podwójnych bizów nie narób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Niekiere rzeczy rozumia, a niekiere nie. Przi wos sie szybko naucza chyba. Frosia, na zakupy pojechać muszę dopiero jutro, dzisiaj nie poradza, bo we wsi wszystkie dzisiok kreple bydom dować we świetlicy, musza być, bo mie na hasiok nachste mal wyciepno. Chyba się najem dzisiaj, a potem zacznę dietę wg Twoich jadłospisów. To czego nakupić - drobiu i jogurtów naturalnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 depeesia ty sie przyznaj kto ci ten teks ukladal bo jesli ty sama , to ......jestem ..zaskoczona kup jogurty naturalne i zwykle (jak najmniejsza zawartosc tluszczu) piersi z kurczaka , z indyka, rybe morska , kalafior , brokuky (moga byc mrozone), mrozona mieszanke chinska (najlepsza jest w Biedronie) , wogole jakies meiszanki warzywne mrozone lub w sloikach ( masz swoje to wiesz czego nie masz ) , marchewka, por, papryka , kapusta pekinska, salata, salata lodowa dluzej utrzymuje swoja swiezosc,cebula, czosnek, wedliny drobiowe , twarog odchudzony, ser homoniewiadomo (najlepiej odchudzony) , jajka, tunczyk w puszce , kukurydza, groszek, mieszanka mexykanska , platki sniadaniowe, jablka, grapefruity, jakby byl tani ananas swiezy, wino wytrawne, gorzolke , wode mineralna ... cos sobie z tego wybierz i daj znac jaki mamy zestaw do dyspozycji zaraz spadam rozpoczelam prasowanie , ale musze przerwac , bo zaraz Frosch przyjezdza i bedziemy tapetowac sciany on gorzej niz ja wgoracej wodzie kapany narazisko...klaniam sie po same ...... p.. .....laskostopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.02.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Tobie chudzielcowi forumowemu tez przyniosłam chrustu - prawie takie same patyczaki jak TY http://img17.imageshack.us/img17/8118/faworki4yb6.jpg buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 depeesia ty sie przyznaj kto ci ten teks ukladal bo jesli ty sama , to ......jestem ..zaskoczona No pewnie, że ja sama, a kto tu we wsi godoć poradzi? kup jogurty naturalne i zwykle (jak najmniejsza zawartosc tluszczu) piersi z kurczaka , z indyka, rybe morska , kalafior , brokuky (moga byc mrozone), mrozona mieszanke chinska (najlepsza jest w Biedronie) , wogole jakies meiszanki warzywne mrozone lub w sloikach ( masz swoje to wiesz czego nie masz ) , marchewka, por, papryka , kapusta pekinska, salata, salata lodowa dluzej utrzymuje swoja swiezosc,cebula, czosnek, wedliny drobiowe , twarog odchudzony, ser homoniewiadomo (najlepiej odchudzony) , jajka, tunczyk w puszce , kukurydza, groszek, mieszanka mexykanska , platki sniadaniowe, jablka, grapefruity, jakby byl tani ananas swiezy, wino wytrawne, gorzolke , wode mineralna ... cos sobie z tego wybierz i daj znac jaki mamy zestaw do dyspozycji Listę zakupową zaraz sobie skopiuję i druknę chyba. Jutro się odezwę co nabyłam. Buziaki i Froscha pozdrowić proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts