Imielok 09.07.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Mam kratę rolowaną DAN-DAV typ Alfa1. Kiedy kratę montowano na tarasie był beton. Kiedy pod kratą pojawiły się kafelki trzeba było ją podregulować żeby zatrzymywała się 1 cm wyżej. Przy okazji posmarować prowadnice. Po 7 emailach i 7 telefonach przyjechało dwóch serwisantów z DAN-DAV. Niewiele nadłożyli drogi, jadąc z Gliwic do Krakowa zjechali do mnie w 5 minut, pokręcili śrubokrętem kolejne 5 minut, popsikali smarem w aerozolu przez 15 minut i skasowali... 450 zł (!!!). Ostrzegam więc wszystkich, którzy zastanawiają się, czy zainwestować w kraty tej firmy - mają najdroższy serwis w całej Polsce, a może nawet w Europie. W przeliczeniu 3 Euro za minutę ! Jedrzej Klatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 10.07.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam Ja bym im nie zapłacił tyle i poprosił jak to naliczyli -swoją droga bezczelne typy . Dziwne że nie zapytałeś wcześniej ile to będzie kosztowało ?? . Ja zawsze stosuję zasadę -najpierw pytam ile ,a po akceptacji z mojej strony zapraszam do siebie . Na stwierdzenie "DOGADAMY SIE " dostaje białej gorączki i wiem ze człowiek będzie chciał mnie naciagnąć . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts