adam_mk 09.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Dwie kawy pamiętam i kilka herbatek..... Wczoraj było piwo... Dziś wiadomości w TV...... Jeszcze mi się we łbie kręci? Mnie czy im? To piwo jakieś niedobre było czy co?.... Bo trzeźwy chyba nie jestem! TAKIE RZECZY SŁYSZĘ - ŻE CHYBA NIE JESTEM.... Jakieś deja vu mam.... I dreszcze?.... A za oknem leje... Wy też tak macie? Adam M. Wrzucę kartkę i znowu jakiś drób wypadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 09.07.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Wrzucę kartkę i znowu jakiś drób wypadnie? To już pół sukcesu że wrzucisz. A co mam powiedzieć o tych ,co nie wrzucają? (obiecałem nie klnąć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.07.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Wrzucę kartkę i znowu jakiś drób wypadnie? To już pół sukcesu że wrzucisz. A co mam powiedzieć o tych ,co nie wrzucają? (obiecałem nie klnąć) myślę że tym razem więcej osób wrzuci... pozdrawiam m. ps. ja wrzuciłem ostatnim razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysq 10.07.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Nie tylko ci co cokolwiek wczoraj wypili mają deja vu. Od 19.00 przynajmniej do 23.00 u mnie na wsi grzmiało, błyskawice itp - wszystkie urządzenie rtv były wyłączone. A dzisiaj rano słuchając wiadomości cały czas zastanawiałem się czego wczoraj za dużo wypiłem i co się ze mną działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 10.07.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 oni sprytni są ... hyc hyc i cos wymyślą, że znowu nas zamuruje ... w ogóle im nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 10.07.2007 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 No to MY jesteśmy niepełnosprytni! I dlatego ciągle jakieś deja vu mamy..... Albo może to piwo było jakieś nie teges.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.07.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 U mnie się jeszcze kot kręci. Błąd matrixa znaczy się Ja już nic nie rozumiem. Na trzeźwo i na logikę się nie da tego objąć. Trzeba mieć chyba "piękny umysł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 10.07.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 U mnie się jeszcze kot kręci. Błąd matrixa znaczy się Ja już nic nie rozumiem. Na trzeźwo i na logikę się nie da tego objąć. Trzeba mieć chyba "piękny umysł" albo któryś zmysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 10.07.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 U mnie się jeszcze kot kręci. Błąd matrixa znaczy się Ja już nic nie rozumiem. Na trzeźwo i na logikę się nie da tego objąć. Trzeba mieć chyba "piękny umysł" No chyba że się wciągnie ścieżkę takiego czegoś białego co można było kupić u jednego z pracowników w Kancelarii Prezia RP, przy czym należy pamiętać że "na własne potrzeby" oznacza ścieżkę o długości maratonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.07.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Adam to deja vu to coraz cieńsze. Czy to aby nie w lipcu padł nasz ukochany towar eksportowy ze stołka premiera? I co i świat sie nie zawalił nawet w bankowości pracuje nauczyciel jeden (dobrze, że nie od weefu). Teraz to tylko wicepremier. I co i świat się nie zawali, na Ukrainę wyjedzie doctora tam ma to se będzie ekonomię rolnictwa wykładał. Na koniec może Lipiec w lipcu padnie, ale czy wtedy to nam Euro nie zabiorą. PS. Czy to przypadkiem Lepcio nie chciał odsprzedać Włochom Euro 2012? No bo za co by te piniondze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.07.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 I co i świat sie nie zawalił nawet w bankowości pracuje nauczyciel jeden (dobrze, że nie od weefu). chyba się obrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.07.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Jedna moja koleżanka przyznała się, że jak wrzucała, to na drób. Teraz mówi: "Wrzuciłam i zagłosowałam na NICH. Teraz mam za swoje!" A ja też wrzuciłam ostatnio. I koń wyskoczył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 10.07.2007 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 20 z minutami a matrix nie puszcza! Na żyganie w aucie - aviomarin! Na dreszcze - aspiryna! Na upojenie alkoholowe - sen, 2KC lub klin! A NA UPORCZYWE DEJA VU?!!! Znacie coś?! Adam M. Do tego mam coraz większy niesmak.... Powinni ten Orbit ostatnio reklamowany darmo i na siłę dawać!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 10.07.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 ... i tak jesteśmy tylko bateryjkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 10.07.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Z dzisiejszego Szkla Kontaktowego taki maly SMS-ik. ....koalicja jest jak lokata.................bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 10.07.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Z dzisiejszego Szkla Kontaktowego taki maly SMS-ik. ....koalicja jest jak lokata.................bez sensu. I inny SMS-ik z tegoż Szkła - koalicja ( albo sam PiS , nie pamiętam ) postępuje wg zasady Bóg , Honor(arium) , Ojczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 10.07.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Wypijmy za błędy na górze,tam nie zmienia się nic mimo lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.07.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Rom-Kom mów mi Durecelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 11.07.2007 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 JUŻ WIEM! To był koszmar senny jakiś! No i może to jedno piwo coś nie takie! W telewizji mi powiedzieli właśnie, że żadna sprawa się nie działa, bo przecież dymisji nikt na piśmie nie dostał. Omamy jakieś przejściowe były! I teraz to już nic nie wiem.... Ja mam leppiej! Jeszcze się bujam z kwitami i mogę je w piach ciepnąć! A co byłoby, jakbym już wybudował?! Przecież tego się do bagażnika nie wsadzi, jak przyjdzie uciekać , gdzie oczy poniosą! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 11.07.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Rom-Kom mów mi Durecelka... ...a z podpisu wnioskuję że niezły Centroski Akumulatorek!!! Herbu Koziołki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts