Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto tu wypił?

adam_mk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 57
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wszystkim głośno i dobitnie oświadczam, że nie jest prawdą, że radio ma ryja!

Radio ma głośnik!!!

Kupę lat prowadziłem serwis RTV to wiem na pewno!

Natomiast kompletnie nie mogę się połapać, czy to zemną coś nie tak czy z tym głośnikiem w moim autku!

Dziś mi wybrzęczał, że w tym ostro i wielokrotnie zlustrowanym towarzystwie po prowokacji ABW dalsze rewelacje się sypią jak z rogu obfitości!

Były najlepszy policjant już nie jest najlepszy tylko były i dotego jeszcze przeszukiwany! Najlepszemu szpiegowi i antyszpiegowi (w jednej osobie) ukradli kasę w superchronionym miejscu! Szef centralnego biura śledczego jest zatrzymany, czy śledzony i nawet przeszukiwany tak samo jak minister spraw wewnętrznych, który dowiedział się od znajomych, że już nie jest ministrem i że jest właśnie przeszukiwany. A prezydent to z najlepszym opozycjonistą na całe godziny się zamknęli i tort jedli!!!!! :o :o :o

JAK MYŚLICIE?!!! WYMIENIĆ TEN GŁOŚNIK?!!!! :roll:

Nie piłem!! Tylko kawka i herbatka!!

Boję się, co będzie, jak mi się wydaje że ja TAKIE rzeczy słyszę!

To na pewno ten głośnik się spieprzył!!!

A u Was co? :-?

Bo jakby to miała być prawda, to tamtej ekipie, której odstrzelono najlepszego policjanta to szło jakby lepiej!.

Adam M.

Chyba się membrana przerwała. Wpadła w rezonans, bo zbyt długo odtwarzała to samo.

To tak, jak krok defiladowy żołnierzy na moście. Pamiętam jeszcze z podstawówki fotografię tego zawalonego mostu.

Wszystkim głośno i dobitnie oświadczam, że nie jest prawdą, że radio ma ryja!

Radio ma głośnik!!!

Kupę lat prowadziłem serwis RTV to wiem na pewno!

Natomiast kompletnie nie mogę się połapać, czy to zemną coś nie tak czy z tym głośnikiem w moim autku!

Dziś mi wybrzęczał, że w tym ostro i wielokrotnie zlustrowanym towarzystwie po prowokacji ABW dalsze rewelacje się sypią jak z rogu obfitości!

Były najlepszy policjant już nie jest najlepszy tylko były i dotego jeszcze przeszukiwany! Najlepszemu szpiegowi i antyszpiegowi (w jednej osobie) ukradli kasę w superchronionym miejscu! Szef centralnego biura śledczego jest zatrzymany, czy śledzony i nawet przeszukiwany tak samo jak minister spraw wewnętrznych, który dowiedział się od znajomych, że już nie jest ministrem i że jest właśnie przeszukiwany. A prezydent to z najlepszym opozycjonistą na całe godziny się zamknęli i tort jedli!!!!! :o :o :o

Nie piłem!! Tylko kawka i herbatka!!

Boję się, co będzie, jak mi się wydaje że ja TAKIE rzeczy słyszę!

To na pewno ten głośnik się spieprzył!!!

A u Was co? :-?

Bo jakby to miała być prawda, to tamtej ekipie, której odstrzelono najlepszego policjanta to szło jakby lepiej!.

Adam M.

Adasiu, w moim radiu leciało to samo :o i zmieniłe radio na CB. Od tej chwili mam spokuj. RM bez Głośnika nie łapie ;)

Mój wrodzony optymizm podpowiada: będzie lepiej.

Ale sondaże dotyczące procentu ludzi idących na wybory mówią: będzie tylko gorzej. :(

A ja mam nadzieję,że po tym burdelu znacznie więcej ludzi uświadomi sobie jak ważne jest to by brać udział w głosowaniu.Skoro jest takie niezadowolenie to czas to zmienić bo druga szansa może się tak szybko nie powtórzyć.