Ella 08.08.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 http://media.wp.pl/kat,38146,wid,9093082,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 09.08.2007 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Wszystkim głośno i dobitnie oświadczam, że nie jest prawdą, że radio ma ryja! Radio ma głośnik!!! Kupę lat prowadziłem serwis RTV to wiem na pewno! Natomiast kompletnie nie mogę się połapać, czy to zemną coś nie tak czy z tym głośnikiem w moim autku! Dziś mi wybrzęczał, że w tym ostro i wielokrotnie zlustrowanym towarzystwie po prowokacji ABW dalsze rewelacje się sypią jak z rogu obfitości! Były najlepszy policjant już nie jest najlepszy tylko były i dotego jeszcze przeszukiwany! Najlepszemu szpiegowi i antyszpiegowi (w jednej osobie) ukradli kasę w superchronionym miejscu! Szef centralnego biura śledczego jest zatrzymany, czy śledzony i nawet przeszukiwany tak samo jak minister spraw wewnętrznych, który dowiedział się od znajomych, że już nie jest ministrem i że jest właśnie przeszukiwany. A prezydent to z najlepszym opozycjonistą na całe godziny się zamknęli i tort jedli!!!!! JAK MYŚLICIE?!!! WYMIENIĆ TEN GŁOŚNIK?!!!! Nie piłem!! Tylko kawka i herbatka!! Boję się, co będzie, jak mi się wydaje że ja TAKIE rzeczy słyszę! To na pewno ten głośnik się spieprzył!!! A u Was co? Bo jakby to miała być prawda, to tamtej ekipie, której odstrzelono najlepszego policjanta to szło jakby lepiej!. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 A jak aresztują prezydenta i premiera to chyba jest już zamach stanu? Już niedaleko jeśli chodzi o rangę Eee, to by było za pięękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 10.08.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 No i po przystawkach ,a główne danie to jakoś pleśnią zalatuje Może czas pomyśleć o czymś bardziej zdrowym i lekko strawnym W październiku dostaniemy nowe MENU,trzeba będzie dobrze wybrać by nie dostać obstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.08.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Osobie porażonej piorunem, u której wyczuwany jest oddech i tętno, należy udzielić pierwszej pomocy wykonując masaż serca i sztuczne oddychanie. Nie piłem.To cytat z WP. Podkreślenie moje.Wszystkim się udzieliło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.08.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 JAK MYŚLICIE?!!! WYMIENIĆ TEN GŁOŚNIK?!!!! Chyba się membrana przerwała. Wpadła w rezonans, bo zbyt długo odtwarzała to samo. To tak, jak krok defiladowy żołnierzy na moście. Pamiętam jeszcze z podstawówki fotografię tego zawalonego mostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 10.08.2007 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Miałem chyba tę samą książkę!!! Nad rzeką mam zamiar się budować!!! Głośnik do śmieci!!! Nowy wstawię jutro! Może coś normalnego powie? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.08.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Wszystkim głośno i dobitnie oświadczam, że nie jest prawdą, że radio ma ryja! Radio ma głośnik!!! Kupę lat prowadziłem serwis RTV to wiem na pewno! Natomiast kompletnie nie mogę się połapać, czy to zemną coś nie tak czy z tym głośnikiem w moim autku! Dziś mi wybrzęczał, że w tym ostro i wielokrotnie zlustrowanym towarzystwie po prowokacji ABW dalsze rewelacje się sypią jak z rogu obfitości! Były najlepszy policjant już nie jest najlepszy tylko były i dotego jeszcze przeszukiwany! Najlepszemu szpiegowi i antyszpiegowi (w jednej osobie) ukradli kasę w superchronionym miejscu! Szef centralnego biura śledczego jest zatrzymany, czy śledzony i nawet przeszukiwany tak samo jak minister spraw wewnętrznych, który dowiedział się od znajomych, że już nie jest ministrem i że jest właśnie przeszukiwany. A prezydent to z najlepszym opozycjonistą na całe godziny się zamknęli i tort jedli!!!!! JAK MYŚLICIE?!!! WYMIENIĆ TEN GŁOŚNIK?!!!! Nie piłem!! Tylko kawka i herbatka!! Boję się, co będzie, jak mi się wydaje że ja TAKIE rzeczy słyszę! To na pewno ten głośnik się spieprzył!!! A u Was co? Bo jakby to miała być prawda, to tamtej ekipie, której odstrzelono najlepszego policjanta to szło jakby lepiej!. Adam M. Adasiu, w moim radiu leciało to samo i zmieniłe radio na CB. Od tej chwili mam spokuj. RM bez Głośnika nie łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.08.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Głośnik do śmieci!!! Nowy wstawię jutro! Może coś normalnego powie? chyba jeszcze nie dziś, ale coś zaczyna świtać. Czyżby koniec nocy polarnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.08.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Światełko w tunelu to reflektory nadjeżdżającego pociągu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.08.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 A z czterech pancernych i psa pamietam jeszcze głos pułkownika:"Pamiętajcie! Drogi powrotnej nie ma!"Więc musimy iść tam gdzie światełko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 17.08.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 widzicie jakies światełko??? ja chyba ślepa jestem albo co .... nie mam najmniejszych wątpliwości, że to nie koniec absurdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 widzicie jakies światełko??? ja chyba ślepa jestem albo co .... nie mam najmniejszych wątpliwości, że to nie koniec absurdów. Tak się wydawało, ale chyba to była sierpniowa spadająca gwiazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 17.08.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 a za chwilę czeka nas prawdziwy deszcz meteorytów .... ciekawe kto wyjdzie z tego cało .... nie sądzę, że akurat my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 17.08.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Trzeba myśleć pozytywnie-"Będzie lepiej"... miał ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 17.08.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Mój wrodzony optymizm podpowiada: będzie lepiej. Ale sondaże dotyczące procentu ludzi idących na wybory mówią: będzie tylko gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 18.08.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Mój wrodzony optymizm podpowiada: będzie lepiej. Ale sondaże dotyczące procentu ludzi idących na wybory mówią: będzie tylko gorzej. A ja mam nadzieję,że po tym burdelu znacznie więcej ludzi uświadomi sobie jak ważne jest to by brać udział w głosowaniu.Skoro jest takie niezadowolenie to czas to zmienić bo druga szansa może się tak szybko nie powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.08.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Niby tak, ale biorąc pod uwagę, jaki procent ludzi ma zamiar wybrać drugi raz ten sam cyrk, to wciąż się boję, że to jednak są te reflektory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts