marek254 10.07.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Witam,Czy może ktoś buduje dom LUNA z pracowni wrocławskiej DOMUS?Zastanawim się nad wyborem tego projektu.Może ktoś z Was buduje, bądź zakończył już jego budowę. Z góry dziękuję za odpowiedzi i informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klementynka78 10.07.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Jestem już co prawda zdecydowana, ale jeśli ktoś buduje, albo zbudował, to fajnie będzie wiedzieć, jakiej jakości są dokumentacje techniczne projektów Domusa.Pozdrawiam Klementynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek254 27.12.2007 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam, Czy ktoś buduje lub już wybudował LUNĘ II z wrocławskiej pracowni DOMUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelunka 20.11.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Witam, obecnie jestem w trakcie budowy domu Luna II (lustro) i muszę przyznać, że wraz z rosnącymi murami, rośnie we mnie przekonanie, iż dobrą decyzję z mężem podjęliśmy. Dom jest rewelacyjny. Oczywiście wprowadziliśmy parę zmian, m.in: - zrobiliśmy schody na górę, - WC przenieśliśmy do części mieszkalnej, - spiżarka została usunięta na rzecz kotłowni (powiększona kosztem kuchni) - natomiast na miejscu kotłowni urządzimy porządny warsztat, - łazienkę ( pom. 13) powiększyliśmy kosztem pokoju nr 12 - z pokoju nr 12 zrobiliśmy garderobę Efekt rewelacyjny!!! Jeśli ktoś ma dodatkowe pytania bądź chciałby zobaczyć zdjęcia z budowy proszę o kontakt: [email protected] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts