acca5 25.07.2007 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Te są piękne ale cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 25.07.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Wczoraj wizytowałam nowy dom koleżanki. W łazience były ładne miska i umywalka. Podglądnęłam markę. Madalena. Odszukałam ją w necie. I co? Grupa Roca. Ale ceny przyziemne; ok 215 zł netto.Czy ktoś zna taką ceramikę, użytkuje. Jak sie sprawuje?Niestety nie znalazłam w nowościach bidetu. Powiedzcie coś na jej temat? Koleżanka jeszcze nie mieszka w nowym domu i nie ma zdania. Ceramikę dostarczył jej hydraulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 26.07.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 WitamOwszem to jest taka tania kolekcja w koncernie Roca do której nie jest produkowany bidet. Nie opisuje sie jej logiem Roca. To coś takiego jak w Kole kolekcja Panda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 26.07.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Moja przyjaciółka ma biały montaż z V&B. Właśnie okrągły. Swietnie się prezentuje, ale jest sedes jest mały i na posiedzenia niewygodny. Mąż narzeka, że mu się zadek nie mieści. A po 6 latach użytkowania zepsuła się deska sedesowa (coś się połamało). Okazało się, że nie można takiej dokupić, bo to kolekcja, która już wyszła z mody, więc deskę trzeba zamówić bezpośrednio od producenta. Co oczywiście trwa i kosztuje. Pani w salonie V&B była tak uprzejma i dokonała zamówienia na jedną niemodną deskę. Kosztowała kilka setek. Przyjaciółka wyciągnęła z tego jeden wniosek: nigdy więcej nie kupi czegoś co jest na czasie, modne, ale na zamówienie a nie w ciągłej sprzedaży. Będzie kupowała ładne, ....ale zawsze dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 26.07.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Podoba mi się seria EGO z Kołasą tam dwa rodzaje misek i bidetów jedne krótkie, drugie dłuższeczy to ma jakieś znaczenie użytkowe? czy tylko estetyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 26.07.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Owszem to jest taka tania kolekcja w koncernie Roca do której nie jest produkowany bidet. Nie opisuje sie jej logiem Roca. To coś takiego jak w Kole kolekcja Panda Czyli nie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts