agneska 18.07.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A ja jeszcze raz zapytam o sanitop. Czy ktoś uzytkował ich baterie i może coś powiedzieć o jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 19.07.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ja też bym chciała usłyszeć coś na temat deszczowni sanitop . Proszę o szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 09.08.2007 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 My mamy w domuod ok. 15 lat 2 zestawy podtynkowe: jeden do wanny, drugi do prysznica i odpukac nic sie nie dzieje.( o ile sie nie myle to Grohe) Chyba lepiej dolozyc i kupic cos na lata i nie chodzi o to czy ladnie wyglada po roku czy 2 latach ale po dobrych kilku, bo nie sadze zeby wiekszosc ludzi zmieniala armature co 2-3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbra_s 09.08.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Temat akurat dla mnie.Też znalazłam ten sanitop. Potem znalazłam zestaw Deante na allegro. Wychodzi razem z głowicą (śr 30 cm) ok. 1100,00 zł.Ostatnio zobaczyłam ten Deante w Castoramie, jest naprawde imponujący. Ale muszę przenieść ciepłą i zimną wodę w dół, bo ta rurka jest długa i musi się zmieścić pod sufitem.Dlatego ja także proszę o opinie. Może ktoś używa Sanitpu? Może ktoś używa Deante? Zanim skuję odpływy na dół i narażę się na nieprzychylność ukochanego (już raz ściągałam fachowca do przełożenia rur....:/)Z góry dzięki za wszystkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 14.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Barbara daj namiary na deante. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szpulka 05.12.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 moja opinia o deszczowni Deante http://forum.muratordom.pl/post2203401.htm#2203401 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markdottir 06.12.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Ja zdecydowałam sie na Kludi. Narazie leżą w pudełkach, więc nic konstruktywnego nie napiszę. Po prostu ładne i przystępne cenowo dla mnie były. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 27.01.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 szukam informacji na temat marki TRES serii MAXma ktos? ja sie sprawdza? dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 28.01.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 szukam informacji na temat marki TRES serii MAX ma ktos? ja sie sprawdza? dziekuje ja mam sprawdza się nieźle, chociaż w baterii termostatycznej dla mnie zbyt wąski jest obszar wyłączenia wody (trudno jest trafić w 0 - potrafi czasem kapnąć z deszczownicy lub słuchawki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 28.01.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 szukam informacji na temat marki TRES serii MAX ma ktos? ja sie sprawdza? dziekuje ja mam sprawdza się nieźle, chociaż w baterii termostatycznej dla mnie zbyt wąski jest obszar wyłączenia wody (trudno jest trafić w 0 - potrafi czasem kapnąć z deszczownicy lub słuchawki) dzieki za odpowiedz ze wzgledu na czerwone galki wybralam te baterie i zastanawiam sie czy dobrze zrobilam ps odkilku dni poluje na zdjecia w Twoim watku, jednak nie chca mi sie otwierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 28.01.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 są wywalone z serwera na któym były udostępnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts