Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dalczego Redakcja się uparła????

sebo8877

Recommended Posts

Witam serdecznie

Szanowna Redakcjo - proszę o konkretne info co złego znów zrobiłem - ale konkretnie !!!!

Dlaczego mam bana na:

- PW

- emblemat

Co takiego niezgodnego miałem w stopce

Holzgas - domena nowoczesnego ogrzewania - chcesz więcej - PISZ ???

wg mnie do reklamy tu dużo brakuje !! i nie jest to reklama wg mnie - a Emblemat -co komu przeszkadzał???

Sebo8877

• Odpowiedzi 74
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Chyba redakcja własnie nie wie co robi - rozumiem jeżłei złamałbym zasady podane w Regulaminie - wg mnie złamanie tych zasad jest oczywiste w przypadku jednoznacznej reklamy danego produktu.

Zastanawiam się czy Redakcja wie co to jest potocznie HOLZGAS :)

Ale nic tam widicznie tak musi byc a Redakcji nie zależy na coponiektórych Uzytkownikach tego Forum :)

A co do bana - czy go mam czy nie nie interesuje to mnie. Czekam tylko kiedy Redakcja obetnie mnie zupełnie :) widocznie taki pimpek nie jest im potrzebny :)

Tak czuje i pisze o tym GŁOSNO !!!

Sebo8877

hahaha, chcecie powiedzieć, że ktoś po pół roku zauważył ten emblemat? Gratuluję spostrzegawczości!!!

Poza tym uważam, że Sebo jako osoba, która bardzo dużo pomogła forumowiczom może sobie wstawiać reklamę firmy. Nie jest osobą, która loguje się po raz pierwszy i szybko wstawia link do swojej strony tym samym mając darmową reklamę. Sebo jest NAJLEPSZYM DORADCĄ NA TYM FORUM i swoja pomocą i radą zasłużył na ten tytuł. Poza tym osoby, które tu się udzielają od jakiegoś czasu, a które mają lub pracują w firmach związanych z budownictwem powinny mieć możliwość reklamy. Dzięki temu wielu forumowiczów nie miałoby problemu ze znalezieniem np. jakiegoś wykonawcy. No tak...tylko z tego nie ma kasy...... :roll: :evil:

PAKA Przeprowadzki Transport Tanio Profesjonalnie !!! Szczecin, Polska, Europa !!! Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony http://www.paka.net.pl !!! Bezpłatna wycena przeprowadzki przez naszego konsultanta 791 870 880 !!! Pozdrawiamy !!!

no własnie ...

tu, to ja rozumiem ze odchodzi spam i reklama ...

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=106864

Każdą zauważoną (!) reklamę usuwamy. A Najlepszy Doradca nie powinien łamać regulaminu forum. Nie ma tu żadnej innej tezy ani innego celu.

Prosimy o przestrzeganie regulaminu - tylko tyle. Pozdrawiamy

a to ktos wkleja w wielu grupach , czyli tam gdzie polecamy sobie sprawdzonych przez nas samych wykonawcow

Charlie

DOMOWNIK FORUM (min. 500)

Wysłany: Czw, 12 Lipiec 2007 22:49 Temat postu:

...polecam ekipę do ociepleń, tynków i wykańczania wnętrz zwą ich DARBUD a szefuje Tomek Mróz pod numerem 0501 189 739 kontakt z nim jest.

Pozdrawiam

okna i drzwi nie są dziełem sztuki - to poprostu materiał budowlany

Ciekawe czy to reklama czy co?

albo takie, w wymianie doświadczeń ...
Jezeli ktos poszukuje B. DOBREJ EKIPY MURARSKIEJ to moge z pelna odpowiedzialnoscia polecic moja.Prace wykonuja w obrebie 50 km. od Bełchatowa, natomiast zamowienia przyjmoja na przyszly rok. Pan Krzysztof poradzi, wykloci sie o ceny piasku, nie pozwala niszczyc materialow ani ich marnowac. Ja na budowie bywalam nieczesto, a wszystko gralo.Maja wszystkie urzadzenia aby stanal nasz wymarzony domeczek- zainteresowanym podaje nr. tel. pana Krzysia.885 311 272
http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=106955

Każdą zauważoną (!) reklamę usuwamy. A Najlepszy Doradca nie powinien łamać regulaminu forum. Nie ma tu żadnej innej tezy ani innego celu.

Prosze mi w takim razie wyjasnic to : (jest od bardzo dlugiego czasu i jakos Redakcja "nie zauwaza")

Tu bardzo przepraszam jareko bo absolutnie nic do nie go nie mam i w ogóle mi nie przeszkadza jego stopka z jego firma :wink: (wrecz przeciwnie!) - po prostu posluzyl za przykład - ze chyba Redakcja sama nie stosuje sie do swojego regulaminu i sa rowni i równiejsi. Bron boze nie chce zeby jareko mial cos "usuniete" - tylko moze badzmy szanowna Redakcji konsekwentni i przywrocmy sebo jego podpis ???? :-?

Nie chce podkladac nikomu swini ale chyba czegoś nie rozumiem????

http://images25.fotosik.pl/26/5e4c0785ecd410cb.jpg

po kliknieciu pojawia sie to:

http://images30.fotosik.pl/28/a229b0f7a3161350med.jpg

Prosze mi w takim razie wyjasnic to : (jest od bardzo dlugiego czasu i jakos Redakcja "nie zauwaza") ...

jak widac, są "równi" i "równiejsi" ... :-?