Sheenaz 15.07.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 No więc - dazyła bym duzo wiekszym szacunkiem Szanowna redakcje gdyby po prostu napisała " To nasze forum - my tu rzadzimy i my decydujemy kto może mieć w linku reklame a kto nie . I nie musismy sie tłumaczyć .Ty , ty i ty mozesz a ty i ty - juz nie... bo tak Jak sie komuś nie podoba - wypad!" Troche brutalne ale przynajmniej jasno i uczciwie postawione. I przynajmniej kazdy wie o co loto. Ale po co takie pierniczenie o równych zasadach o usuwaniu kazdej reklamy - nie wiem .... i jestem bardzo ciekawa czy się dowiem w odpowiedzi Redakcji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.07.2007 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Sebo trzim sie chopie. Warszawioki dostali bana na kiboli to se muszom łodbić na hanysie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ciekawe tylko dlaczego redakcji tu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.07.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Dlatego, ze szanowna Redakcja na swoich ukochanych użytkowników jak zwykle w "głębokim poważaniu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.07.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Dlatego, ze szanowna Redakcja na swoich ukochanych użytkowników jak zwykle w "głębokim poważaniu". Nie wiem czy "jak zwykle" ale sam dziś surfując po forum znalazłem znacznie bardziej nachalne reklamy. Rozumiem, że ktoś to forum musi administrować, utrzymywać itp (czyli ponosić koszty) ale można by przecież opracować jakieś jasne reguły na takie sytuacje. Gdyby redakcja pozwoliła na reklamowanie (umieszczenie linka w stopce) się za symboliczną kwotę, powiedzmy 10 PLN/miesiąc to przyniosłoby im to niezłą kasę a dla forumowicza/smallbiznesmena byłaby to kwota do zniesienia. Ciekawe kto pierwszy rzuci kamieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Nie będę rzucać, bo popieram taki pomysł. Uważam, że na forum budowlanym "starsi rangą" powinni mieć mozliwość reklamowania. Dziwne jest to, że tej naprawdę nachalnej reklamy redakcja nie widzi.... Hmmm....a gdzie jest Sebo? Całkiem go zbanowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.07.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Regulamin forum nie dzieli forumowiczów, a reklamy zakazuje. Działamy w zgodzie z regulaminem, ale przy tym ruchu na forum nie zawsze udaje się wyłapać reklamę. Musicie uwierzyć na słowo, że bardzo wielu reklamiarzy zostało już zablokowanych.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 16.07.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Droga Redakcjo! Czy Sebo dostał banana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 16.07.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 eee... Redakcjo szanowna....jakoś dziwnie przytoczony powyżej Jareko reklamę ma od "x" czasu i inni również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.07.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Droga Redakcjo! Czy Sebo dostał banana? Nie został zbanowany. I jeszcze raz prosimy o zrozumienie. Bardzo cenimy obecność Sebo na forum, ale w sprawie reklam działamy niejako z automatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.07.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Redakcja jak zwykle wypiera się w żywe oczy i zdaje się nie zauważać argumentów, które pokazują, że nie każdy traktowany jest jednakowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.07.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Redakcja jak zwykle wypiera się w żywe oczy i zdaje się nie zauważać argumentów, które pokazują, że nie każdy traktowany jest jednakowo. Joshi zawsze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Regulamin forum nie dzieli forumowiczów, a reklamy zakazuje. Działamy w zgodzie z regulaminem, ale przy tym ruchu na forum nie zawsze udaje się wyłapać reklamę. Musicie uwierzyć na słowo, że bardzo wielu reklamiarzy zostało już zablokowanych. Pozdrawiamy A ja napisze coś innego. Tytuł Najlepszego Doradcy jest przyznawany przez samych forumowiczów jako wyznacznik posiadanej wiedzy i chęci dzielenia się nią na łamach forum. Aby taki tytuł otrzymać trzeba się naprawdę mocno postarać, aby zaskarbić sobie wdzięczność forumowiczów. Może właśnie nadszedł czas aby forumowicze mogli odwdzięczyć się najlepszym doradcom? Stawiam formalny wniosek o zmianę punktu 5 d regulaminu, w brzmieniu: "5. Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i Czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz Czatu użytkownikowi w przypadkach, gdy: ... d) uczestnik FORUM zamieszcza reklamy bądź inne materiały lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym (nie dotyczy uczestników FORUM o randze Najlepszy Doradca); jedno(!) ogłoszenie można zamieścić wyłącznie w dziale: "Ogłoszenia drobne" na FORUM, Kiedy jest taka potrzeba powinien regulamin być zmieniany. Jestem ciekaw waszej opinii, ja uważam że Najlepsi Doradcy powinni mieć nieco większe prawa niż zwykli forumowicze, coś im się od Forum należy, to w dużej mierze dzięki nim to Forum jest takie pomocne. Prosiłbym o poddanie tego wniosku pod publiczne głosowanie w formie ankiety na główniej stronie Forum. pozdrawiam maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.07.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Maksiu, podpisuję się pod tym!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.07.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Regulamin forum nie dzieli forumowiczów, a reklamy zakazuje. Działamy w zgodzie z regulaminem, ale przy tym ruchu na forum nie zawsze udaje się wyłapać reklamę. Musicie uwierzyć na słowo, że bardzo wielu reklamiarzy zostało już zablokowanych. Pozdrawiamy A ja napisze coś innego. Tytuł Najlepszego Doradcy jest przyznawany przez samych forumowiczów jako wyznacznik posiadanej wiedzy i chęci dzielenia się nią na łamach forum. Aby taki tytuł otrzymać trzeba się naprawdę mocno postarać, aby zaskarbić sobie wdzięczność forumowiczów. Może właśnie nadszedł czas aby forumowicze mogli odwdzięczyć się najlepszym doradcom? Stawiam formalny wniosek o zmianę punktu 5 d regulaminu, w brzmieniu: "5. Wydawnictwo MURATOR sp. z o.o. nie redaguje wypowiedzi prezentowanych na Forum i Czacie, ale zastrzega sobie prawo do usuwania wypowiedzi lub zablokowania dostępu do Forum oraz Czatu użytkownikowi w przypadkach, gdy: ... d) uczestnik FORUM zamieszcza reklamy bądź inne materiały lub ogłoszenia o charakterze komercyjnym (nie dotyczy uczestników FORUM o randze Najlepszy Doradca); jedno(!) ogłoszenie można zamieścić wyłącznie w dziale: "Ogłoszenia drobne" na FORUM, Kiedy jest taka potrzeba powinien regulamin być zmieniany. Jestem ciekaw waszej opinii, ja uważam że Najlepsi Doradcy powinni mieć nieco większe prawa niż zwykli forumowicze, coś im się od Forum należy, to w dużej mierze dzięki nim to Forum jest takie pomocne. Prosiłbym o poddanie tego wniosku pod publiczne głosowanie w formie ankiety na główniej stronie Forum. pozdrawiam maksiu Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.07.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Jestem za. Nie chce mi się drugi raz pisać uzasadnienia, a poprzednie mi wcięło po restarcie kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 18.07.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Regulamin forum nie dzieli forumowiczów, a reklamy zakazuje. Działamy w zgodzie z regulaminem, ale przy tym ruchu na forum nie zawsze udaje się wyłapać reklamę. Musicie uwierzyć na słowo, że bardzo wielu reklamiarzy zostało już zablokowanych. Pozdrawiamy tutaj bym polemizował niejaki Wojciech ...jest ponad choć mi to tito .... może faktycznie, tej garstce osób pozwolić na nieco-więcej ? co mi nie tito : reklama komercyjna od 100 postów -niech najpierw trochę po-doradza a nieee ...wpadnie taki ,ani cześć ani kopa w d@pe i pierwszy post leci z jego propozycją handlową jakby napisał - po co masz jechać gdzieś indziej i dać się oszukać ?Przyjedz do nas ! to rozumiem ! morowy chop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.07.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Niektóre z ogłoszeń zamieszczanych na forum maja charakter jednorazowy i są powiedziałabym chwilowe. Ot jakis towar, szybka sprzedaż i po temacie. Wg regulaminu osoba taka nie ma prawa ogłosić nic więcej. Natomiast inne ogłoszenia są długoterminowe, powielane, odświeżane. I to też jest zgodnew z regulaminem. Może dałoby sie to jakoś rozgraniczyć? A może jakaś opcja usuwania nieaktualnych ogłoszeń? Nie wiem ale ogłoszenie np. typu "oddam gratis" jest czymś innym niż ogłoszenie reklamowe lub też handlowe. Co do wniosku maksia zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.07.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 pomysł dobry. Ale forumowicze powinni bardziej przemyślanie nadawac tytuły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Pomysł może i dobry, ale nie wprowadzimy go z kilku powodów. Po pierwsze założeniem forum jest bezinteresowność wymiany doświadczeń przez użytkowników. Po drugie - utoniemy w powodzi tłumaczeń, dlaczego jednym wolno się reklamować, a innym - szczególnie nowym użytkownikom - nie. A po trzecie nie potrzeba wiele, by poznać specjalność i ofertę Doradców - wystarczy na przykład zapytać. Cenimy obecność i status Doradców, staramy się ich uhonorować na Spotkaniach Forum. Pozdrawiamy i prosimy o zrozumienieRedakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts