Cpt_Q 23.07.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 E tam bana zaraz, nagroda jakas Ci sie nalezy..., jak na razie to Maksiowi avatarka wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.07.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 E tam bana zaraz, nagroda jakas Ci sie nalezy..., jak na razie to Maksiowi avatarka wcięło nie wcięło...specjalnie go usunąłem... za smutny dziś dzień w moim mieście na śmieszny avatar, poza tym.. znudził mi się ten.. pora go trochę odświeżyć... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.07.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 a ja Ci chciałem / nie wiem dlaczego dzis i w tym miejscu/ podziękowac Maksiuza uczciwe pełnienie roli moderatora p.s.wiem, ze to nie jest łatwe i przyjemne /dla każdego kto taka role pełni/wszystkim dogodzic ... wg mnie - byłeś obiektywny ...to cenie dziękujępzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.07.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 zgadza się. Był wqrzająco obiektywny pozdrówka wsiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.07.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 A nie mowilam, ze zasluzyl na nagrode?! Wiesc niesie, ze jutro ma urodzinki, bedzie wypadalo kfiatki fkleic w komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.07.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 ps. moro to coś a'la metka łososiowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.07.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A dla odmiany taki misiniec może mieć i awatar i nawet doradcą nie jest, a reklame mu wolno uprawiać. Ciekawe ile zapłacił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 26.07.2007 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Się czepiacie. A Redakcja przyjęła złą linię obrony. Redakcji zapewne chodziło o Ustawę o języku polskim. Sebciu nie możesz se napisać GAZDRZEWNY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.07.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 reklama w nicku oraz w stopce i.. wpisy na siłę, byleby tylko zaistnieć.. http://forum.muratordom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=51352 A dla odmiany taki misiniec może mieć i awatar i nawet doradcą nie jest, a reklame mu wolno uprawiać. Ciekawe ile zapłacił. reklam > 1 http://forum.muratordom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=48511 PS: czyżby to były drzwi do lasu http://www.misiniec.pl/download/logo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.07.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Z taką nazwą to ja bym w drzewie nie robił. Każdy wie co to sinica drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.07.2007 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Się czepiacie. A Redakcja przyjęła złą linię obrony. Redakcji zapewne chodziło o Ustawę o języku polskim. Sebciu nie możesz se napisać GAZDRZEWNY? Witam Was serdecznie po swoim urlopie - (ale było fajnie) Widze że burza mala nastapiła. Jak widzicie Redakcja strzela z armat w komary - cóz taka taktyka. Zastanawia mnie jeszcze jedno - dlaczego mój avatr tez dostał banana. Użytkownik np. Bigsister (przepraszam kolego że akurat Twój przykład przytaczam) - tez ma sexownego avatra oczywiście. Mam mała propozycję do Redakcji - moze by tak zbanowac wszystkie ładne avaterki zawierające zdjęcia kobiet - (moga być gorszące).A tak na marginesie czy Redakcja przypadkiem nie nalezy do oraganizacji LIS ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 31.07.2007 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Bóg zapłać za avatra... Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.08.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Brawo REDAKCJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.08.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 hurrra !!!!!!!! swietny podpis Sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.08.2007 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 hurrra !!!!!!!! swietny podpis Sebo Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts