ja14 11.07.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 No właśnie czy ktoś użytkuje taką oczyszczalnię drenażową? Są teraz w promocji w OBI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 11.07.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 11.07.2007 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Nikt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz_21 12.07.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam! Nie tak prosto jest wybrać rodzaj oczyszczalni. Zależy od rodzaju gleby na działce. Niczego nie chcę sugerować, ja nigdy po tym co czytałem i słyszałem nie zrobiłbym zwykłego POŚ rozsączalnego na glinie. Jest parę wątków na forum, warto szukać i czytać. Polecam stronę http://www.carpathians.pl - ja wpuściłem się w ten rodzaj oczyszczalni tzw "ogrodowa" i mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie. Napewno nie powinno dojść do sytuacji, że zapcha się drenaż o czym czytałem w przypadku zwykłego POŚ- u mnie drenażu nie ma. Najważniejsze to czy plan zagospodarowania przewiduje możliwość budowy oczyszczalni! Życzę powodzenia i trafnego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0czko 09.03.2017 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 No właśnie czy ktoś użytkuje taką oczyszczalnię drenażową? Są teraz w promocji w OBI. Dla zainteresowanych firmą Euro-plast powiem tylko tyle, że firmy tej nie polecam. Jestem niezadowolonym klientem. Standardy są na niskim poziomie, niedokładny montaż i co ważne, fatalne podejście do klienta. Sugeruję rozejrzeć się za innym producentem, ponieważ kupując tą oczyszczalnię musicie się liczyć z tym, że atrakcyjnym klientem jesteście tylko do momentu jak za nią zapłacicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alekko 10.03.2017 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Dla zainteresowanych firmą Euro-plast powiem tylko tyle, że firmy tej nie polecam. Jestem niezadowolonym klientem. Standardy są na niskim poziomie, niedokładny montaż i co ważne, fatalne podejście do klienta. Sugeruję rozejrzeć się za innym producentem, ponieważ kupując tą oczyszczalnię musicie się liczyć z tym, że atrakcyjnym klientem jesteście tylko do momentu jak za nią zapłacicie. No i tak kończy się gdy firmy produkujące wchodzą do marketów, jest to przykre ale zaczynają sobie odpuszczać reklamacje. Nie chcą mieć reklamacji, choć towar jest tańszy i słabszej jakości. Nie mówię, że Ty to akurat tam kupiłeś, ale z promocji, o której mowa na początku można też wnioskować, że przez zimę lub nawet drugi rok to tam stoi i trzeba jakoś pchnąć to. Jak sobie można wyobrazić, ciekawe jest pewnie zgłoszenie reklamacji do marketu. Co ktoś przyjedzie i zobaczy ? Nikt przecież się tam na tym nie zna, więc odeślą do producenta lub pośrednika, który bierze od producenta. On was załatwi i na pewno jest mało realne, że uzna taką reklamację, a gdy zbiornik się jeszcze zegnie to i tak zawsze wasza wina lub waszego hydraulika bo na przykład nie miał przeszkolenia, lub innych takich bzdur. Przestrzegam, aby nie kupować akurat takich rzeczy w marketach budowlanych, bo ich potem nie przywieziecie z powrotem do nich jak wkrętarki - góra problemów !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts