konmak 11.07.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 mam problem, otóż mam zniszczoną warstwę lakierowana płytki z terakoty. Czy sa jakieś sposoby aby tę płytkę usunąć nie niszcząc pozostałych? będę wdzięczny za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 11.07.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Zacznij od usuniecia fugi . Mozna ja wyskrobac nozem , srubokretem . Nastepnie uderz w plytke mlotkiem poprzez cos mocnego i ostro zakonczonego . Przecinak , przebijak . Plytka zazwyczaj peka na kilka duzych elementow , ktore wystarczy wydlubac .Jast tez metoda polegajaca na przecieciu plytki na krzyz szlifierka katowa . Ale strasznie sie przy tym kurzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 16.08.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konmak 17.08.2007 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 okiwielkie dzięki za radę sprawa pomyślnie załatwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts