Eunika 11.07.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Mój clematis stracił kwiatki a listki zrobiły się ciemno brązowe (jak berberysy). Wsadziłam go dopiero miesiąc temu, podlałam odżywką do powojników i zaplotłam na pergoli ( ma 1 m wysokości). Dopiero zaczynam zakładanie ogródka i takie "kwiatki".Czy da się go jakoś uratować? Może ktoś wie co zrobiłam nie tak . Mam glebę gliniastą, ale wsadzając go wykopałam bardzo duży dół i dodałam ogrodniczej ziemi kwiatowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 to co brazowe musisz obciac, to chorobsko to zamieranie pedow klematisa....ja pryskalam polysectem i dalej sobie rosnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 12.07.2007 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 to co brazowe musisz obciac, to chorobsko to zamieranie pedow klematisa....ja pryskalam polysectem i dalej sobie rosnie.... Dzięki. Ale to znaczy że powinnam obciąc listki czy całe pędy z brązowymi listkami. Sorki jeśli pytanie jest głupie ale dopiero zaczynam z ogrodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 to co brazowe musisz obciac, to chorobsko to zamieranie pedow klematisa....ja pryskalam polysectem i dalej sobie rosnie.... Dzięki. Ale to znaczy że powinnam obciąc listki czy całe pędy z brązowymi listkami. Sorki jeśli pytanie jest głupie ale dopiero zaczynam z ogrodem. ja podcinalam pedy i pojedyncze liscie.Nie martw sie cleamtis szybko odrosnie. wrzuc http://www.clematis.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 12.07.2007 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Chciałaś mi wcisnąć jakąś koszulę (to odnośnie tej strony). Wielkie dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Chciałaś mi wcisnąć jakąś koszulę (to odnośnie tej strony). Wielkie dzięki za pomoc. ha ha ha no rzeczywiscie.... wiec moze http://www.clematis.com.pl wrzuc w google to i stronka sie poda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts