jelek 31.01.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 witam ja tez bym poprosil zdjecia na meila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marinero 06.02.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Witam A ja w sprawie kwestii formalnej Wkład obudowany,tylko ten czopuch...no własnie.Zgodnie z wszelkimi prawidłami wnętrze czopucha nad wkładem winno być elegancko uszczelnione,tylko mam taką zagwozdke,jak uszczelnić czołowe płyty wełniane względem płyt bocznych i półki dekompresyjnej,skoro rzeczone wnętrze jest już zamknięte.Otwory do kratek nie zapewniaja zbytniej swobody w dostępie do manipulacji taśmą w srodku Ciekawość mnie zżera,jak z tym problemem radzą sobie fachowcy.Będę niezmiernie wdzięczny za każdy właściwy trop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 06.02.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 zrobić to przed włożeniem ostatniego kawałka wełny, łatwe dojście. albo w konstrukcję szkieletu. Większść przechodzi na płyty varmsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariuszczs 10.02.2008 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ja też poproszę o dokumentację na maila: [email protected] I od razu mam pytanie co do doprowadzenia powietrza do kominka. Nie mam możliwości doprowadzenie powietrza z zewnątrz w podłodze. Czy dobrym będzie rozwiązaniem puszczenie wzdłuż komina rury pcv aż nad dach ? Czy może lepiej tymczasem na strych a w przyszłości w wylewce na bok budynku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darekżełubowski 15.02.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Witam, Również prosiłbym o zdjęcia prezentujące etapy budowy kominka ,,kominek z płaszcem wodnym CTM szyba podnoszona do góry" Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darekżełubowski 15.02.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Oto mój mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chrustek8 15.02.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 jeśli mogę też prosić [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaXus 19.02.2008 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Przyłączam się do prośby o wszelakie zdjęcia, opisy itp. etapów budowy: [email protected] PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki205 21.02.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam Ja też chciałbym prosic o wysłanie zdjęc, opisów z budowy kominka na [email protected] dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romwis 21.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No i ja-dzięki.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebamalina 25.02.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja też bym poprosił. Wielkie dzięki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ronia1975 25.02.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Ja też poproszę o fotki z budowy kominka [email protected]. Za wszystkie zdjęcia z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rr77 27.02.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Też serdecznie proszę o fotki [email protected] Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian z wrocka 27.02.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 a ja, a ja też się załapię ?????? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.02.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 A czy te materiały nie mogłyby się pojawić w tym wątku? W przeciwnym razie jest on bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobo0 28.02.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 jak widać ten wątek jest rajem dla spamerów czy ta instrukcja jest jakaś utajniona, że nie można jej umieścić tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 jest jakaś jedna recepta na wszystko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariuszczs 02.03.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ja też poproszę o dokumentację na maila: [email protected] I od razu mam pytanie co do doprowadzenia powietrza do kominka. Nie mam możliwości doprowadzenie powietrza z zewnątrz w podłodze. Czy dobrym będzie rozwiązaniem puszczenie wzdłuż komina rury pcv aż nad dach ? Czy może lepiej tymczasem na strych a w przyszłości w wylewce na bok budynku ? ponawiam prośbę o dokumentację oraz ponawiam zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.03.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Witam, Śledzę temat bo też przymierzam się do wykonania kominka i wobec tego i ja chętnie się podłączę! Proszę o fotki na [email protected] http://foto.onet.pl/f1edv,cp8o8ckt8yyo,u.html kilka pierwszych zdjęć jest krok po kroku Podawałem wcześniej ten link, wystarczy go otworzyć i troszkę pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 02.03.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ja też poproszę o dokumentację na maila: [email protected] I od razu mam pytanie co do doprowadzenia powietrza do kominka. Nie mam możliwości doprowadzenie powietrza z zewnątrz w podłodze. Czy dobrym będzie rozwiązaniem puszczenie wzdłuż komina rury pcv aż nad dach ? Czy może lepiej tymczasem na strych a w przyszłości w wylewce na bok budynku ? ponawiam prośbę o dokumentację oraz ponawiam zapytanie to co wymyśliłeś może działać jak wentylacja. Jakie masz palenisko ? z możliwością wpięcia dopływu powietrza zewnętrznego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts