prazynka 11.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Mam duzy klopot, gdyz dzialka , jaka ogladalam ma polozony front od strony poludniowej, wiem ze to najgorszy uklad. Co mam zrobic, zrezygnowac , czy moze sa projekty dostosowane do takiego polozenia?? Nie wiem co zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wysgra 11.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam. Ja też mam działkę z wejściem od południa. Wybrałam projekt z kolekcji Muratora "Dom na czasie". Nie wiem jaką masz szerokość działki i czy interesuje cię dom parterowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prazynka 11.07.2007 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Dzialka ma długosc 60 m, a szerokosc jest zalezna od nabywcy, gdyz jest nie podzielona, aby miec 20 m szerokosci musze kupic 1200 m. Dom parterowy lub z poddaszem uzytkowym, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts