kolakao 11.07.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 witam planuje zakup pieca na eko-groszek, dzisija hydraulik zaproponowal mi ten piec - czy ktos go posiada i m oze powiedziec co nieco na jego temat - z gory wielkie dzieki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek dobra rada 11.07.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 to mniej więcej, jak warsztat samochodowy pod nazwą Dziupla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 nie no pare razy bylo zamienione na jego temat na forum ale bylo to dawno, wiec moze kos aktualnie ma jakies inf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.07.2007 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 podnosze temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hazaj 27.07.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 witam planuje zakup pieca na eko-groszek, dzisija hydraulik zaproponowal mi ten piec - czy ktos go posiada i m oze powiedziec co nieco na jego temat - z gory wielkie dzieki pozdrawiam Haha,,, firma krzak a Ty chcesz to kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 27.07.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Haha,,, firma krzak a Ty chcesz to kupić niekoniecznie "krzak": http://www.kotly.pulawy.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.07.2007 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 czy oprocz tych co sie podsmiewaja jest jeszcze ktos kto posiada ten piec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 27.07.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 nooo...ja sie nie podśmiewam, nawet linka do producenta zapodałem. Ale takowego kotła nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.07.2007 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 myslalam o poprzednikach przesmiewcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 29.07.2007 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 do trzech razy sztuka - moze tym razem sie ktos znajzdie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobzi 30.07.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam,sam szukam odpowiedniego dla siebie pieca na paliwa stałe.Mój sąsiad ma od 2 lat piec SKD firmy krzaczek i jest z niego zadowolony.Mój kolega ma od roku piec SKM firmy krzaczek i jestz niego zadowolony.Sam mocno rozpatruje zakup pieca tego producenta.Obejżałem je dokładnie i z tego co zauważyłem jest solidnie wykonany. Jedynie się zastanawiam czy wybrać piec z dolnym spalaniem czy nie sugerować się opiniami i zamówić piec z górnym spalaniem. Najbardziej jednak odpowiada mi piec SKM na miał. Firma krzaczek swoją nazwę wynosi od nazwiska właściciela co wilu może sie źle kojażyć z powiedzeniem firma krzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.07.2007 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam i bardzo dziekuje za odpowiedz i informacje!!!!!! Wreszcie ktos kto sie w jakis sposob ustosunkowal do firmy i wyrobu a nie do nazwy!!!!!!Pozdrawiam monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubwarka 12.10.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ja mam piec firmy Krzaczek SKP 17 od 2 lat. JEstem bardzo zadowolony. Ciepła woda w lato dla 4 osób na 6 tygodni. Bajka. Pozdrawiam i polecam Krzaczka. Piec dostarczyli Oplem Combo. Bardzo sprawny rozładunek do domu. Oczywiście za próg a użytkownik dalej niech się męczy do kotłowni Wyciągnąłem z niego co się dało i w 2 osoby do kotłowni po deskach dało radę przetransportować. Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RUTKA 11.11.2016 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Podnoszę temat ktoś ma piec SKP proszę opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa 220 22.01.2017 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Podnoszę temat ktoś ma piec SKP proszę opinie My ostatnio kupilismy piec SKP Eco firmy Krzaczek. To jest najnowszej generacji kocioł na węgiel (ekogroszek), który był przebadany na emisje splin w Brnie i który posiada certyfikat europejski 5 klasy. Jak mi pokazano świdectwo badań z instytutu w Brnie jego sprawność cieplna wynosi do 94,1%. Pomimo, że miałam wcześniej zwykły piec śmieciuch, jestem bardzo zadowolona z tego pieca SKP Eco. Jest to bardzo duża wygoda i co najważniejsze nieporównywalna oszczędność opału. Z tego pieca prawie nie widać dymu. W tym roku chyba nawet można dostać na niego dofinansowanie z gminy. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwojtek 23.01.2017 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 My ostatnio kupilismy piec SKP Eco firmy Krzaczek. To jest najnowszej generacji kocioł na węgiel (ekogroszek), który był przebadany na emisje splin w Brnie i który posiada certyfikat europejski 5 klasy. Jak mi pokazano świdectwo badań z instytutu w Brnie jego sprawność cieplna wynosi do 94,1%. Pomimo, że miałam wcześniej zwykły piec śmieciuch, jestem bardzo zadowolona z tego pieca SKP Eco. Jest to bardzo duża wygoda i co najważniejsze nieporównywalna oszczędność opału. Z tego pieca prawie nie widać dymu. W tym roku chyba nawet można dostać na niego dofinansowanie z gminy. Polecam Reklama dźwignią handlu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miczelo 12.08.2019 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 My ostatnio kupilismy piec SKP Eco firmy Krzaczek. To jest najnowszej generacji kocioł na węgiel (ekogroszek), który był przebadany na emisje splin w Brnie i który posiada certyfikat europejski 5 klasy. Jak mi pokazano świdectwo badań z instytutu w Brnie jego sprawność cieplna wynosi do 94,1%. Pomimo, że miałam wcześniej zwykły piec śmieciuch, jestem bardzo zadowolona z tego pieca SKP Eco. Jest to bardzo duża wygoda i co najważniejsze nieporównywalna oszczędność opału. Z tego pieca prawie nie widać dymu. W tym roku chyba nawet można dostać na niego dofinansowanie z gminy. Polecam hej czy mogłabyś opisać jak sprawuje się omawiany piec ? Jestem właśnie na etapie wyboru odpowiedniego producenta no i w zasadzie rozważam piec na eko groszek i pellet. Nie chce poruszać kwestii to co lepiej wybrać bo w internecie jest trochę już takich postów. Jednak spotkałem się z opinią instalatora, że w przypadku pieców na eko groszek bardzo uciążliwe jest nastawianie parametrów, konieczne niemalże przy każdej nowej dostawie paliwa ktoś potwierdza/zaprzecza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 12.08.2019 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2019 Wszystko zależy jaki sterownik ,jak tzw normalny czyli dobry to żaden problem a z peleciakami też nie jest tak różowo jak mogłoby się wydawać no chyba że wydupcysz z 14-15 tys to tak , masz fajne ekogroszkowce np skam z palnikiem sv-200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts