TomBoy 11.07.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witam wszystkich serdecznie Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem 1300 metrowej działeczki rolnej pod Toruniem. Jestem na etapie uzbrajania, załatwiania papierków, pozwoleń ... (ufff - co za koszmar) Projekt zamówiony, start budowy jesienią, a więc jeszcze wszystko przede mną .... Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 11.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 tez pozdrawiam pochwal sie projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomBoy 11.07.2007 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Proszę bardzo ... nasz mały biały domek http://www.mgprojekt.com.pl/domki/bryza/rzuty.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.07.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witaj!A nie masz czasem za sąsiada Big Father'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomBoy 12.07.2007 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 niestety nie taki już nasz los ... nikt nie pyta o piernika, Kopernika tylko o Rydzyka pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.07.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Proszę bardzo ... nasz mały biały domek http://www.mgprojekt.com.pl/domki/bryza/rzuty.php bardzo fajny domek gdy ja szukalam gotowcow zaden mi sie nie podobal a teraz widze , ze jest duzo ciekawych domkow , spelniajacych me wymagania trzymam kciuki za powodzenie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.07.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witaj Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomBoy 12.07.2007 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam Jea A wracając do projektu będą maleńkie przeróbki - kosmetyka. Trudno było znaleść gotowca. Oszczędziliśmy pewnie trochę, ale mieliśmy za to metrową górę katalogów w domu A dom będzie taki jaki sobie wymarzyliśmy pozdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.07.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 niestety nie taki już nasz los ... nikt nie pyta o piernika, Kopernika tylko o Rydzyka pozdrawiam Tomek Nie pisz "niestety". Pisz "na szczęście". Bo jeszcze twoja działka mogłaby się spodobać ... i "rentomat" mógłby ją połknąć. PS. A może jest szansa, że to się zmieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomBoy 12.07.2007 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 "niestety" jesty między buźkami więc miało brzmieć jak "na szczęście" ... co do szans na zmianę ... hmmm ... Mam tylko nadzieję, że nadal kojarzymy się bardziej z piernikami pozdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.07.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Mam tylko nadzieję, że nadal kojarzymy się bardziej z piernikami Nie bądź pesymistą, nie jesteś taki piernik To ja (a też i wielu) nalezymy do klubu 50-cio latków. I chwalimy to sobie!!!! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a056.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 13.07.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witaj Toruniu A zamiast podpisu Toruń - Gotyk na dotyk wpisz sobie "Toruń przeprasza za Ojca R." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts