cover5s 16.07.2007 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Wiesz, nie ma chyba o czym mowic,ja zadałem pytanie i myslałem, ze ktos sie na tym zna i potrafi mi to wytłumaczyc w 5 min. Chciałem uniknąć ganiania po sklepach, kamieniarzach setki telefonow itd....Nie mieszkam na stale w PL i troche jestem tutaj zagubiony. Ale jak widze, to trafilem na podobnych do siebie, tyle ze ja musze zrobic ten taras w ciągu kilku dni, ale widze ze najpierw zrobie doktorat z chinskiej technologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 16.07.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Może po prostu rozmawiasz z nie tymi osobami? Płytki granitowe czy to chińskie czy to inne otrzymuje się przecinając na tzw. trakach bloki skalne. A to, że jeżeli azjaci potrafią zagospodarować odpady i zrobić z nich inne wyroby to już tylko ich zysk. Może porozmawiaj z importerem granitu? Obejrzyj zdjęcia z produkcji? Może spytaj o badania materiału i atesty zamiast doszukiwać się nie wiadomo czego? informacja zawarta na etykiecie nie była do konca prawdziwa, skoro widnieje napis marmur...a nie ma kraju pochodzenia, nazwy produktu, a cena jest 60zl/m2 , to budzi to moje watpliwosci ! Zdaje się, że cały czas dyskusja była o granicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cover5s 16.07.2007 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 jESTEM JUZ PO ROZMOWACH I wiem o co chodzi, ale własnei tego chciałem uniknąc. Myslałem, ze jest to prosta sprawa,kupuje, ukladam i jest OK, ale cos mnie tkneła ta cena....Ale jak widzisz najbardziej był "zorientowanay" człowiek, ktory sprzedaje damien.....piekne rady mi dawał...i traf na takiego sprzedawce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 16.07.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 jESTEM JUZ PO ROZMOWACH I wiem o co chodzi, To napisz co sie dowiedziałes dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cover5s 16.07.2007 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Nie mam czasu zeby sie tu rozpisywac, zostaw adres, to podesle ci pdfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 16.07.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Czekam [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 17.07.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Dostałeś jajmar tego PDFa? Jeżeli tak to wystaw go proszę np tutaj: http://www.megaupload.com/pl/ by był dostępny dla innych, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 19.07.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kolego cover5s! Czekamy na PDFa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 19.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dostałeś jajmar tego PDFa? Nic nie dostałem. Czekam również z niecierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts