Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

skonczmy temat

Recommended Posts

Wiesz, nie ma chyba o czym mowic,

ja zadałem pytanie i myslałem, ze ktos sie na tym zna i potrafi mi to wytłumaczyc w 5 min. Chciałem uniknąć ganiania po sklepach, kamieniarzach setki telefonow itd....Nie mieszkam na stale w PL i troche jestem tutaj zagubiony. Ale jak widze, to trafilem na podobnych do siebie, tyle ze ja musze zrobic ten taras w ciągu kilku dni, ale widze ze najpierw zrobie doktorat z chinskiej technologii.

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Może po prostu rozmawiasz z nie tymi osobami? Płytki granitowe czy to chińskie czy to inne otrzymuje się przecinając na tzw. trakach bloki skalne. A to, że jeżeli azjaci potrafią zagospodarować odpady i zrobić z nich inne wyroby to już tylko ich zysk. Może porozmawiaj z importerem granitu? Obejrzyj zdjęcia z produkcji? Może spytaj o badania materiału i atesty zamiast doszukiwać się nie wiadomo czego?

informacja zawarta na etykiecie nie była do konca prawdziwa, skoro widnieje napis marmur...a nie ma kraju pochodzenia, nazwy produktu, a cena jest 60zl/m2 , to budzi to moje watpliwosci !

Zdaje się, że cały czas dyskusja była o granicie...

jESTEM JUZ PO ROZMOWACH I wiem o co chodzi, ale własnei tego chciałem uniknąc. Myslałem, ze jest to prosta sprawa,kupuje, ukladam i jest OK, ale cos mnie tkneła ta cena....

Ale jak widzisz najbardziej był "zorientowanay" człowiek, ktory sprzedaje damien.....piekne rady mi dawał...i traf na takiego sprzedawce.....