QBELEK 05.03.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 zamiast się kłócić pomóżcie znaleźć solidną firmę,która zbuduję mi drewniany dom NOWOCZESNY z MG PROJEKT Masz już projekt w wersji dla domu szkieletowego drewnianego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sisi1 05.03.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 nie,narazie jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 05.03.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 (edytowane) są studia projektowe posiadające dwie wersje murowaną i drewnianą, zazwyczaj drewniana jest nieco droższa. Jeśli biuro projektowe nie ma w ofercie wersji drewnianej, będzie trzeba projekt przerobić, można to zrobić zawczasu własnym kosztem lub włączyć wykonanie w pożądanej wersji projektu do umowy z wykonawcą budynku. Edytowane 5 Marca 2011 przez QBELEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 06.03.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 zawsze najlepiej jest jak robi to firma wykonawcza:) o ile..rzecz jasna.. potrafi i ma do tego pożądaną wiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuś z 06.03.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 zamiast się kłócić pomóżcie znaleźć solidną firmę,która zbuduję mi drewniany dom NOWOCZESNY z MG PROJEKT Na priwa masz link do firmy robią domy z drewna w każdej postaci , mają swoje projekty jak i swoich projektantów także Twój projekt nie będzie stanowił problemu w przeróbce ,wybór należy do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jablonka35 17.03.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 WitamPoszukuję sprawdzonego wykonawcy domu szkieletowego. Budowa k. Rzeszowa na Podkarpaciu. Czy możecie kogoś polecić drodzy Szkieletowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natannatan 17.03.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Jak wyżej tylko okolice Nadarzyna woj.mazowieckie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 17.03.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 Jak wyżej tylko okolice Nadarzyna woj.mazowieckie . masz info na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jullew 25.03.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Potrzebuję solidnej firmy ze Śląska. Zna ktoś Varioplan z Pszczyny? Lub może polecić inną, godną zaufania firmę? Chodzi o dom szkieletowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbara0215 05.04.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 witaj!ja kończę budowę szkieletowca wg gotowego projektu z pracowni o nazwie z500,polecam.Ja kupiłam z1 i troszkę go przerobilam po swojemu ale ofertę maja ciekawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbara0215 05.04.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 witaj!kończę budowę z firmą ze Śląska i jak na razie nie mam większych zastrzeżeń.Nazya się Mawit a siedzibę mają w Imielinie.Chetnie opowiem o doswiadczeniach związanych z tą współpracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gerba 06.04.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam serdecznie Czy ktoś mógłby polecić firmy z Podkarpacia (najchętniej Rzeszów ) , budujące w syst.szkieletowym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 13.04.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Witam, Poczytuję to forum z sentymentu, pomimo tego, że mój dom już stoi. Swojego czasu często z niego korzystałam, a zakończenie budowy sukcesem zawdzięczam wsparciu forumowiczów z mojej grupy budowlanej i doradcom, takim jak _ZBYCH_, jareko, niezły, Olsen, Forest, Zygmor czy Mariano… Jeśli mnie czytają, to serdecznie im dziękuję za pomoc. Zastanawiałam się jak mogę się zrewanżować i postanowiłam pisać o firmach budowlanych godnych polecenia. Wielu forumowiczów rozważa budowę domu drewnianego, a ja pochodzę z Podlasia, gdzie jest wielu fachowców w tej dziedzinie. Chcę zarekomendować firmę EFIN z moich rodzinnych stron. Mogę ich szczerze polecić, ponieważ mają duże doświadczenie. Praktycznie „od zawsze” zajmują się budową drewniaków. Są rzetelni, uczciwi, dotrzymują terminów, stawiają solidne domki, według projektu własnego lub klienta. Z ich usług skorzystało wiele znanych osób. Teraz na przykład kończą dom dla Andrzeja Grabowskiego. Budują też domy w Bretanii. Mają dużo zleceń i pracy. Ponieważ zależało mi na „wyrównaniu rachunków” z forum, namówiłam ich na umieszczenie informacji o nich na forum Muratora. Podaję wiec namiary na EFIN: http://www.efin.waw.pl, Andrzej Winnikow 515091986, [email protected] Mam nadzieje, ze ktoś skorzysta z ich usług i napisze o tym na forum. Odezwę się, jak znajdę kolejną firmę wartą rekomendowania, a póki coprzyjemności w budowaniu, Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
regwit 22.04.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam Poszukuję kierownika budowy, Od maja. Budowa w Falenicy. Dom prosty - szkieletowy. Czekamy tylko na pozwolenie i zaczynamy od razu. Pozdrawiam Witek [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agat100 27.04.2011 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Opinia o firmie Handel i Usługi Stolarskie H. Szmyt ze Stęszewa. Tartak mają w Wilczynie. Budują domy szkieletowe. TRAGEDIA. Już 4 miesiące opóźnienia w oddaniu domu. Żadnej z prac nie wykonali bez poprawek. Ocieplenie niesolidnie wykonane, nierzetelnie, braki wełny, krzywe ściany, dziury w ścianach, wykończenia beznadziejne. NIE POLECAM TEJ FIRMY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majonez 27.04.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 A u mnie drewniane mury pną się do góry :) Zapraszam http://forum.muratordom.pl/blog.php?79046-Budujemy-Z79-w-technologii-HBE-%28Konsbud%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter4x5 27.04.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 A u mnie drewniane mury pną się do góry :) Zapraszam http://forum.muratordom.pl/blog.php?79046-Budujemy-Z79-w-technologii-HBE-%28Konsbud%29 1 m3 piachu 1.6 -2 t max (mokry ze zwirem) 200t =100m3 10m x 4m x 2.5 m to tak odnosnie piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_st 27.04.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 witamczy ktoś tutaj ma wybudowany dom beskid firmy ibud? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InezDomyKanadyjskie 27.04.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Peter4x5,czy dostałeś moją wiadomość na prywatną skrzynkę muratora?Nie chodzi mi o zainteresowanie ofertą tylko chciałam się upewnić, czy dostałeś info. Dwa razy pytałeś o sprawę i nie chciałabym, żeby wyszło, że Ci nie odpowiedziałam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andstach1 28.04.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 A u mnie drewniane mury pną się do góry :) Zapraszam http://forum.muratordom.pl/blog.php?79046-Budujemy-Z79-w-technologii-HBE-%28Konsbud%29 Piękne drewno, BSH II klasa GL 24 z Austrii ...piękna sprawa, długowieczne i zdrowe. Gratuluję wyboru. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts