Brel 28.08.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witajcie obecni i przyszli szczęśliwi Mieszkańcy domów drewnianych. Zamierzam być tym przyszłym i proszę o pomoc- namiary na solidną firmę budującą domy szkieletowe w Szczecinie. Bedekku budowałeś zjakąś firmą EKO... interesuje mnie co kryje się w tych trzech kropkach-w internecie są co najmniej dwie budujące na tym terenie. Panie Wojtku może Pan coś podpowie. PozdrawiamBrel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.08.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 budowałem z firmą Canadasystem i nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.08.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Brel - zapraszam do grupy szczecińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.08.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witajcie obecni i przyszli szczęśliwi Mieszkańcy domów drewnianych. Zamierzam być tym przyszłym i proszę o pomoc- namiary na solidną firmę budującą domy szkieletowe w Szczecinie. Bedekku budowałeś zjakąś firmą EKO... interesuje mnie co kryje się w tych trzech kropkach-w internecie są co najmniej dwie budujące na tym terenie. Panie Wojtku może Pan coś podpowie. Pozdrawiam Brel EKO-DREWNO-BUD z Rumii i musisz sie cofnąć i poczytać kilka stron tego wątku budowali u mnie, u alex.57, u j-1942 oraz u Oli, te osoby są z forum odczucia są skrajnie różne sam oceń co na ten temat sądzisz, pogadaj z właścicielem i napisz jaką Ty masz opinię boddeku a coż u Ciebie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex.57 30.08.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witaj Alex!! melduję,że u mnie EKO.. skończyło pracę,wszystko O.K. odbiór odbył sie bez zgrzytów .i karawana odjechała w stronę Koronowa. Dach pokryty (prawie) stolarka zamontowana- czyli stan zamkniety! robi "sie" elewacja. Pozdrawiam budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akkufelek 30.08.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witam wszystkichZamierzam wybudować szkieletowca ale brakuje mi namiarów na kierownika z Trójmiasta (budowa niedaleko Pucka).Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex.57 30.08.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witaj! Masz "pod nosem" Centrum Budownictwa Szkieletowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.08.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witaj Alex!! melduję,że u mnie EKO.. skończyło pracę,wszystko O.K. odbiór odbył sie bez zgrzytów .i karawana odjechała w stronę Koronowa. Dach pokryty (prawie) stolarka zamontowana- czyli stan zamkniety! robi "sie" elewacja. Pozdrawiam budujących no słyszałam że zaczynają w Koronowie i jak tylko pozbędą się drewna z ziemi mają być u mnie na kawę i przegląd a jak robisz elewację?? i krycie dachu z czego, jak co podrzuć fotki zawsze miło się ogląda pozdrawiam PS a jak będziesz przejazdem u nas to na kawkę też zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.08.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witajcie obecni i przyszli szczęśliwi Mieszkańcy domów drewnianych. Zamierzam być tym przyszłym i proszę o pomoc- namiary na solidną firmę budującą domy szkieletowe w Szczecinie. Bedekku budowałeś zjakąś firmą EKO... interesuje mnie co kryje się w tych trzech kropkach-w internecie są co najmniej dwie budujące na tym terenie. Panie Wojtku może Pan coś podpowie. Pozdrawiam Brel EKO-DREWNO-BUD z Rumii i musisz sie cofnąć i poczytać kilka stron tego wątku budowali u mnie, u alex.57, u j-1942 oraz u Oli, te osoby są z forum odczucia są skrajnie różne sam oceń co na ten temat sądzisz, pogadaj z właścicielem i napisz jaką Ty masz opinię boddeku a coż u Ciebie słychać mieszkam i koszę trawę; po tych deszczach rośnie jak wściekła, wiem jedno - nie wrócił bym do mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 31.08.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witajcie obecni i przyszli szczęśliwi Mieszkańcy domów drewnianych. Zamierzam być tym przyszłym i proszę o pomoc- namiary na solidną firmę budującą domy szkieletowe w Szczecinie. Bedekku budowałeś zjakąś firmą EKO... interesuje mnie co kryje się w tych trzech kropkach-w internecie są co najmniej dwie budujące na tym terenie. Panie Wojtku może Pan coś podpowie. Pozdrawiam Brel EKO-DREWNO-BUD z Rumii i musisz sie cofnąć i poczytać kilka stron tego wątku budowali u mnie, u alex.57, u j-1942 oraz u Oli, te osoby są z forum odczucia są skrajnie różne sam oceń co na ten temat sądzisz, pogadaj z właścicielem i napisz jaką Ty masz opinię boddeku a coż u Ciebie słychać mieszkam i koszę trawę; po tych deszczach rośnie jak wściekła, wiem jedno - nie wrócił bym do mieszkania z tym powrotem do mieszkania doskonale Ciebie rozumiem, mam to samo, chociaż jeszcze wełna w ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.09.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 no to kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.09.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 no to kiedy przeprowadzka? oficjalna przeprowadzka po odbiorze technicznym a teraz ustawiczne pilnowanie naszego mienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.09.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 no to kiedy przeprowadzka? oficjalna przeprowadzka po odbiorze technicznym a teraz ustawiczne pilnowanie naszego mienia czyli ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brel 05.09.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witajcie, Bodekku i Alex_ dzieki serdeczne za opinie na temat firm z , którymi budowaliście, z pewnością wezmę je pod uwagę. Najpóźniej w przyszłym tygodniu podpisuję umowe przedwstępną na zakup działki więc czas powoli zacząć szukać wykonawcy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.09.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witajcie, Bodekku i Alex_ dzieki serdeczne za opinie na temat firm z , którymi budowaliście, z pewnością wezmę je pod uwagę. Najpóźniej w przyszłym tygodniu podpisuję umowe przedwstępną na zakup działki więc czas powoli zacząć szukać wykonawcy. Pzdr Niektórzy potrafia wykonawcy szukac latami kazdy ma inny system, ale warto poogladac budowy roznych firm aby widziec o czym oni mowia to jest podstawa jak sadze, ktora odkryl przed nami j-1942 za co jestesmy wdzieczni jako ze wowczas bylismy niezmotoryzowani to mielismy nie lada klopot pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.09.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Nie wiem czy zauwazycie, ale w moim opisie doszedl jeden link jest to link do tworczości malarki Ewy Szur jako ze u nas domek stoi a ja wreszcie wiem jak wyglądaja sciany i przestrzenie, postanowilam kolo kominka powiesic jeden z jej obrazow aby tzw living room nabral charakteru i zamówiłam jeden z nich własnie zdazylam go zobaczyc, bo zostal juz namalowany i jest przesliczny, jeszcze schnie bo to olejna malarka moze wykonac obraz na indywidualne zamowienie, sadze ze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witajcie, Bodekku i Alex_ dzieki serdeczne za opinie na temat firm z , którymi budowaliście, z pewnością wezmę je pod uwagę. Najpóźniej w przyszłym tygodniu podpisuję umowe przedwstępną na zakup działki więc czas powoli zacząć szukać wykonawcy. Pzdr brel - nie ma sprawy 3mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 11.09.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Czy ktoś słyszał i ma jakieś doświadczenia z firmą Carpenter Construction z Wrocławia?? Prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniarosatti 15.09.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witam wszystkichmam prośbe, wysyłałwm wiele zapytań do firm i meżem zastanawiamy się nad ofertą tej firmy : http://www.djw.net.pl/ Czy znacie tę firmę? Proszę Was o opinię. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 15.09.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witam wszystkich mam prośbe, wysyłałwm wiele zapytań do firm i meżem zastanawiamy się nad ofertą tej firmy : http://www.djw.net.pl/ Czy znacie tę firmę? Proszę Was o opinię. Pozdrawiam, Witam ! Nie znam tej firmy i ciezko obejrzec ich strone bo sie nie bardzo otwiera (np zdjęcia ) , jezeli mozna wiedziec to w jakiej cześci naszego pieknego kraju zamierzacie zbudowac dom? . Niedaleko mnie u siostry w starej wsi (30 km o Pałacu Kultury) jakas firma w tydzien ! zbudowala konstrukcje kanadyjczyka sa juz okna i dachówka wszystko wyglada nieprzyzwoicie solidnie i porzadnie, ponadto moja sąsiadka ma dom z topbudu i drugi na mojej uliczce tez sie stawia z tej firmy, jak trzeba jakies namiary to służę uprzejmie PS. Moj domek to też kanadyjczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts