Art-p 22.12.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Zdrowych Spokojnych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku- aby nadchodzący rok owocował tanimi i niesamowicie zdolnymi wykonawcami i oby mury do góry ART-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMP 23.12.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Dla wszystkich szkieletorów (i nie tylko) źyczenia zdrowych, spokojnych i radosnych Swiąt Bożego Narodzenia Niech nam wszystkim się darzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 23.12.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2006 Niech nam wszystkim się darzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.12.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia marzeń zwłaszcza o własnym "szkielecie" życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akkufelek 24.12.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 http://images3.fotosik.pl/305/ad6f6d3d12fd5b44m.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 29.12.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 To ja mam pytanko techniczne nasz szkielecik się wykańcza i powoli uczymy się go orzewać system opierać się ma głównie na kominku z rozprowadzeniem ciepłego powietrza (tarnava 18 kw) 180m2, trzy osoby, salon z otwartą górą - tak wiem że to marnotrastwo energii cieplnej na dole wszędzie ogrzewanie podłogowe elektryczne, góra grzejniki atlantic elektyczne, łazienka mata grzewcza (mamy duzy problem z rozgryzieniem obsługi sterownika - czy one kontrolują temperaturę otoczenia i na tej podstawie się włączają i wyłączają? ) jak grzeją właściciele podobnych systemów - czuję się nieco zagubiona - co i kiedy włączać czy palić czy nie palić w kominku na noc Jakich rachunków za prąd możemy się spodziewać? (mamy też termę atlantic 300 l, będzie płyta witroceramczna i reku z odzyskiem ciepłego powietrza) help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.12.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 spełnienia marzeń o własnym "szkielecie"wszystkim miłośnikom oraz sympatykomw nadchodzącym 2007 roku życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 31.12.2006 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 pierwszy post na szkieletorkach a więc wszystkiego nnnnaaaajjjjj dla budowlanców i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 02.01.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam w Nowym Lepszym Roku!!!I od razu mam pytanie a propo folii paroizolacyjnej- Będę miał nieogrzewany garaż i nie wiem czy między pomieszczeniami mieszkalnymi a garażem dawać folię paroizolacyjną i czy wtedy dawać w garażu na ścianach zewnętrznych.Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.01.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 pozdrawiam noworocznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.01.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witam w Nowym Lepszym Roku!!! I od razu mam pytanie a propo folii paroizolacyjnej- Będę miał nieogrzewany garaż i nie wiem czy między pomieszczeniami mieszkalnymi a garażem dawać folię paroizolacyjną i czy wtedy dawać w garażu na ścianach zewnętrznych. Proszę o odpowiedź ja bym dal to jest jednak roznica temperatur i ryzyko wykraplania pary wodnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 03.01.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Witam w Nowym Lepszym Roku!!! I od razu mam pytanie a propo folii paroizolacyjnej- Będę miał nieogrzewany garaż i nie wiem czy między pomieszczeniami mieszkalnymi a garażem dawać folię paroizolacyjną i czy wtedy dawać w garażu na ścianach zewnętrznych. Proszę o odpowiedź ja bym dal to jest jednak roznica temperatur i ryzyko wykraplania pary wodnej No tak- ale czy wtedy na ścianach zewnętrznych garażu też dać?? Myśle że to jest bardziej skomplikowane... Ale Bodeku myślę że lepiej dać więcej niż mniej. Pozdrawiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.01.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 wg mnie na zewnetrznych tez niewiele kosztuje ale zawsze extra zabezpieczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 03.01.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 pisalam kilka postów temu - pmóżcie mi i napiszcie jak się ogrzewacie w swoich szkieletorkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.01.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 piec gazowy + kaloryfery dodatkowo kominek bez rozprowadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 szkieletorzy - pobudka zimy nie ma - budowa można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 11.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 bodek to że zimy niet to dobrze praca idzie pełna parą ino finansów mało trzeba dodrukować i prace rusza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 12.01.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ciekawe gdzie są Ci wszyscy wielbiciele i przeciwnicy szkieletu.....Jeszcze rok temu to się tu działo- a dzisiaj......Napiszcie mi czy wywijaliście wiatroizolacje na paroizolacje na ościeżnice okien czy kończyliście przy licu okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.01.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 faktycznie jakby zamarlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 15.01.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 pisalam kilka postów temu - pmóżcie mi i napiszcie jak się ogrzewacie w swoich szkieletorkach? tylko kominek z płaszczem wodnym , kiedys będzie kocioł gazowy, a może uda się jeszcze coś dorzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts