claria 21.07.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Panie Wojtku, bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.07.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 a ja dalej czekam na pogodę czy znacie może jakieśindiańskie zaklęcia na brak opadów przez 3 dni ???????? pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 21.07.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 bodekku... lej fundamenty po ostatniej burzy... może następna bedzie za jakiś czas i się zdążysz wyrobić.. jak by co przykryj folią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.07.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 emems - ja się nie poddaję to wykonawca ma przechlapane - wszystko po jego stronie według prognozy przez najbliższe parę dni ma być bez opadów oby pozdrawiam bodekku P.S. cała konstrukcja domu już od miesiąca czeka na fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.07.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 emems - ja mam na dziłce glinę jak wyleję to mi ławe szlag trafi bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.07.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 kurcze - miało być na działce bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.07.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 i oczywiście ławę bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 ostatnie newsy, dzisiaj wchodzą na wykopkizbrojenie się kręciżycie robi się ciekawe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elczak 22.07.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 czy na kanadyjczyka cały materiał musi być impregnowany ciśnieniowo? nam zalecają zaimpregnować ciśnieniowo tylko to co będzie łączyło się z fundamentem, a reszte impregnują jak już stanie konstrukcja (pryskają fobosem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 22.07.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Hejjjjjj widze bodekku postępy.. cudniście elczak...... u mnie stoi.... (choć jeszcze nie mieszkam) i drewno jest nieimpregnowane ciśnieniowo tylko dobrze pomalowane "Drewnochronem" Pozdrawiam bodekku trzymam kciuki i tańcze taniec wokół ogniska coby Tobie niepadało.. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.07.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 zaraz jadę na budowę zobaczę co się dzieje jutro więcej szczegółów emems - dzięki za kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elczak 22.07.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Jeszcze jedna rzecz, czy drewno suszone na powietrzu mając wilgotność 18% musi iść jeszcze do suszarni. Teraz przygotowują nam drewno i zastanawiamy się czy te małe elementy dawać do suszenia(duże damy to już postanowione ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 22.07.2004 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Suszenie komorowe "wyjaławia" drewno - zabija zarodniki grzybów czy larwy owadów znajdujące się w nim. Decyduj - suszyć czy nie suszyć komorowo ... albo zastosuj paskudną chemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elczak 23.07.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 jednak wszystko suszymydziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.07.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 po małej awanturze z wykonawcami działają w słusznym kierunku - trochę "mięcho" polatało dzisiaj leją ławy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czeny 25.07.2004 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Witam wszystkich miłośników szkieletu.Jestem tu po raz pierwszy i z ciekawoscią przeglądam wszystko o tej technologii, zresztą co tu się dużo rozpisywać sam w najbliższym czasie będę stawiał taki domek na poj.Suwalskim i tu mam pytanie może znacie jakiegoś sprawdzonego wykonawcę z tych okolic Pozdrawiam Czeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.07.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 melduję radośnie, że ławy zalane pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 26.07.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Gratulkiii bodekku.... czyżby moje kciuki i tańce pomogły ?? czeny witaj w klubie u mnie posadzki w technicznych tj.. garaż, składzik opału i kotłownia OCIEPLONE i ZALANE !!!! i zatarte cementem... jak lustro teraz czas na poszukiwania betonduru....... A może ktos z was mi coś podradzi... coś niedrogiego i trwałego na posadzki... bo my się nastawiamy na betondura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.07.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 emems - wiedziałem, że to pomoże paluszki nie bolą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 26.07.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Pewno, że bolą.... a co!!! ciężka praca to trzymanie kciuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts