bodekku 26.07.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 emems - ale ważne się sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czeny 26.07.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 ememsDzięki za przyjęcie!Widzę że dzięki Wam duuuużo się podszkole,bo jak do tej pory to posiadałem tylko wiedzę teoretyczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 witaj czenyoraz reszta "szkieletorów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.07.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 reszta SZKIELETORÓW wita CZENY czeny opowiadaj jaki to ma byc domek na jakim jestes etapie i wszystko pokolei ze szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 cześć emems dzisiaj wjeżdżają z bloczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.07.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 A co bedzie zzzz........ bloczków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czeny 27.07.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 witajcieNa jakim jestem etapie?-ukojania nerwów.O pozwolenie walczyłem (dosłownie) przez 4 lata,cóż jak chcesz budować w Parku Narodowym innego wyjścia nie ma.Ale upragniony cel ziścił się i od pól roku Guru(czyt.dyr.)parku poddał się jestem posiadaczem pięknej działki z pozwolonkiem na budowę. A czemu buduję w szkielecie bo:-na tej wiosce nie ma domów murowanych (czemu ja mam się wyróżniać)-będę tam przez najbliższe lata przyjeżdżał parenaście razy w roku a zimą jak wpadnę na parę dni to chcę żeby w domku rozgrzało się raz dwa.Domek będzie częściowo podpiwniczony ,stwierdziłem że na wsi to idealna rzecz(słoiczki,weki ,piecyk na drzewo,terma)wszystko się zmieści.Powierzchnia z piwnicą ok.130m,duży zadaszony taras,oblicówka drewniana,Scianywewnętrze mażą mi się również w drzewie ,tylko obawa przed ogniem daje dużo do myślenia.Pod koniec lata zamierzam zrobić fundamenty z piwniczką ale to zależy od funduszy sporą część przeznaczoną na budowę pochłoneła walka z głupimi urzędasami.Takie są moje mażenia .Dziś właśnie jadę pilnować elektryków żeby postawili słup w odpowiednim miejscu. Emems Twoje słowa w moim przypadku sprawdziły się w 100%NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJPozdro czeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.07.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 czeny...... brawo!!!! tak trzymaj!!!! iiii... NIGDY SIĘ NIEPODDAWAJ Ja też po pozwoleniu na budowe zaczęłam od słupa.. hmm a raczej dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 emems - bloczki będą oczywiście na ściankę fundamentową chłopcu juz dzielnie murują wieczorem jadę na kontrolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claria 27.07.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Panie Wojtku,widzialam w Otrebusach wiatroizolacje Frameshied. Jest super! uzyskalam rowniez informacje, ze przy ocieplaniu chalupy z "bala" od wewnatrz, mozna te wiatroizolacje mocowac zszywkami bezposredni do bala, czyliwarstwy od zewnatrz- bal- wiatroizolacja Frameshied mocowana zszywkami bezposrednio do bala- termex- opóźniacz pary Procheck Economy- plyta GK.Czy tak będzie OK?Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 27.07.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Tylko kup kratke rogatego piwka coby murek się nie rozsech ja co prawda jeszcze posadzek nieopiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 emems - murek wytrzyma a piwko może poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 28.07.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 boddeku. murek musi wytrzymać... do czasu postawienia kratownicy rogatego... a dalej niech się dzieje wola nieba claria.. czy mogłabyś coś.. cenowo o tych foliach... może być na priva.. z góry dziekuję A ja pomaluciu przybieram się... wreszcie do stawiania kuchni kaflowej i czynienia wędzarki z teściem... a kiedy zaczniemy... daj Boże jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claria 28.07.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Witaj,Cena wiatroizolacji 4,67 za 1 m kw. Jest super - wygląda jak porowata włóknina a nie folia. Droga!Natomiast paroizolacja wygląda jak grubsza folia z zatopioną w niej siatką z nitek o boku ca. 1 cm. Cena 2,35 za 1 m kw.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blachu 28.07.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Kilka zdjęć z mojej budowy: http://www.blachu.neostrada.pl/HPIM2351.JPGTu ściana jeszcze leży http://www.blachu.neostrada.pl/HPIM2352.JPGTu ją podnoszą http://www.blachu.neostrada.pl/HPIM2354.JPGA tu już stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 28.07.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Duzi chłopcy a bawią się klockami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.07.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 ale jak fajnie wygląda - już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannarusiecka 30.07.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 witam wszystkich szkieletowców i sympatyków drewniaków jestem tu nowa mj domek stanie w okolicach Gdańska , dokładnie Różyny. jestem na etapie pozwolenia na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 30.07.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Może coś więcej na temat domku? Np. z kim budujesz, a także dokładnie - gdzie. Może wpadniemy na wizytę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 30.07.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 blachu,kto to stawia?Nie widzę kratek wentylacyjnych przestrzeni podpodłogowej. Czyżby folia je zasłaniała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts