małgosia 1 20.01.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 czy andy61 budujesz w szczecinie lub okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy61 20.01.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Niestety nie, okolice Płocka. Firma z okolic Garwolina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy61 20.01.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Przeglądając forum, widziałem wielu budujących w okolicy Szczecina, może ktoś Cię poratuje. Edytowane 20 Stycznia 2012 przez andy61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy61 03.02.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Szukamy sprawdzonej firmy budującej domy szkieletowe w okolicy Grodziska Mazowieckiego . Znaleźliście już firmę? Zajrzyj do mojej galerii i dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tess1967 09.02.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 WitamJestem nowa na tym forum. Mam zamiar budować szkieleciaka LOLKA. W chwili obecnej papiery oddane do Starostwa (czekam na odpowiedź w sprawie pozwolenia na budowę), szukam firm budujących szkieleciaki (mam na oku 2). Pozdrawiam wszystkich Teresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgosia 1 10.02.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ja już mam na 99% będzie to firma z załomia koło szczecina .Czekam na zezwolenie na budowę i ruszamy oj mam stracha i tyle wątpliwości ale już decyzje zapadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silencio 19.02.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Zapraszam do odwiedzenia mojego dziennika budowy - dom szkieletowy z płaskim dachem: http://forum.muratordom.pl/blog.php?156218-Szkieletowy-bli%C5%BAniak-we-Wroc%C5%82awiu-%28po%C5%82%C3%B3wka-z-p%C5%82askim-dachem%29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wapis 20.02.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Nasz domek juz stoi, jest to z7, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 20.02.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Uroczy taras, nie jest tylko nieco za mały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wapis 20.02.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Tarasik jest 2x6, domek mały to i tarasik mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piko71 23.02.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Zapraszam do odwiedzenia mojego dziennika budowy - ...] Przeczytałem cały z wielkim zainteresowaniem i żałuję że dopiero teraz. Wiele można się nauczyć i kilka spraw przegapiłem ale kilka mogę jeszcze naprawić Przede wszystkim interesuje mnie sprawa kierownika budowy. Nie pomyślałem o tym. Miałem zamiar budować wg projektu znajomych architektów i ich zatrudnić jako kontrolerów wykonania. Plany jednak uległy zmianie i będę realizował gotowy projekt i nie mam już znajomych architektów Jak znaleźć dobrego kierownika budowy i ile to kosztuje. Będę budował na południe od Warszawy na prawym brzegu Wisły. Rozumiem, że nie możesz mi polecić Twojego z Wrocławia ale poradź przynajmniej jak takiego szukać. A może inni forumowicze mają jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marit 25.02.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Na temat firmy budujacej nic powiedziec nie moge, ale zbudowalam rok temu dom z bali drewnianych, powiem jak bylo. Szukalam firme budujaca domy z bali drewnianych (sosna mnie interesowala), nigdzie nic ciekawego nie moglam znalezc (w jednym miejscu za drogo, w drugim - projekty nie sympatyczne). Znalazlam jedna Osobe, ktora produkuje bali, taka sympatyczna okazala sie. Ma duzo projektow, bardzo cierpliwa. Po 2 spotkaniu zrozumialam ze zna co robi. Umowilismy, ze ona znajdzie budowlancow i td. Dlugo moge na ten temat pisac, ale powiem jedna rzecz, zrobila bardzo fajnie (nawet mebli mnie pomogala wybierac) i stosonkowo tanio. jezeli kogos to interesuje piszczie, podam nomer. Wszystkim goraco polecam!!!))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silencio 03.03.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witam,najlepiej skontaktuj się z Panem Wojciechem Nitką ze Stowarzyszenia Drewniany Dom i prowadzącego Forum Drewnianego Szkieletu (http://www.szkielet.pl), on Ci podpowie kogoś z okolic Wawy. Kierownik to koszt od 2-5 tys. zależy ile wizyt. Często jest też tak, że ekipa wykonawcza daje kierownika budowy, a Ty weź inspektora nadzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silencio 03.03.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 JEsteśmy przed wykonaniem instalacji odgromowej i wykonawca pyta mnie czy można w Steico Protect/flex schować taką instalacje. Na stronie steico jest napisane, że to klasa ogniowa E, więc chyba nie. Z drugiej strony ponoć to się nie pali, bo ma sól amonową w sobie. Jakie jest Wasze zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piko71 03.03.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witam, najlepiej skontaktuj się z Panem Wojciechem Nitką ze Stowarzyszenia Drewniany Dom i prowadzącego Forum Drewnianego Szkieletu (http://www.szkielet.pl), on Ci podpowie kogoś z okolic Wawy. Kierownik to koszt od 2-5 tys. zależy ile wizyt. Często jest też tak, że ekipa wykonawcza daje kierownika budowy, a Ty weź inspektora nadzoru. Dzięki, tak też zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zurii 06.03.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Witam, jestem uczestnikiem tego forum od 1,5 roku. Do tej pory ""istniałam" bardziej w grupie touńsko-bydgoskiej, gdyż budowałam dom na tamtych terenach. Ja zbudowałam i teraz przyszła kolej na dom dla teściowej (tak się życie poukładało). Myślimy o budowie domu szkieletowego. W związku ztym moje zapytanie o firmę Dobry Dom ze Złotorii k. Torunia. Czy może słyszeliście o nich. Ja mam opinię 3 osób, które wypowiadają się o nich w samych superlatywach (co do pracy, kultury, poszanowania pracy), ale z autopsji wiem, że 3 opinie to mało... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter4x5 06.03.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 jestem za a nawet przeciw mam pytaniemamy glosowac 3x TAK czy 3x NIEbo ze wrogom mamy mowic NIE to pojalemnapewno mowie NIE wszystkim krzywym gwozdziom ps. czy serwer bedzie mial kamery zeby zapobiec wszelkim naduzyciom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter4x5 06.03.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 smierc ALTANKOM i DOMKOM LETNISKOWYMkarlom reakcji mowimy NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lendzik 06.03.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 witam forumowiczów,jestem nowym na tym forum, choć dużo czytałem, zdecydowaliśmy sie z żoną na dom o konstrukcji szkieletowej, czy mógłby mi ktoś poradzić jakąś firmę z okolic śląska lub małopolski?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł i Ewa 06.03.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 W wyniku dyskusji zamieszczanych na prywatnych forach internetowych podejmujemy inicjatywę. W związku z kolejnymi anonimowymi, nieprawdziwymi i uwłaczającymi wpisami oraz komentarzami na forach internetowych odnośnie naszej technologii i naszych działań oraz w związku z blokowaniem przez moderatorów możliwości dodania odpowiedzi poprzez zamykanie utworzonych celowo na krótki czas wątków, wszelkie tego typu działania odczytujemy jako kolejne celowo wymierzane przeciwko nam i przeciwko dystrybuowanej przez nas technologii. [ciach.........] Witam, Odnoszę wrażenie, że blokada Waszego profilu np. na http://www.forumbudowlane.pl (bo to akurat śledziłem) nastąpiła wskutek autokryptoreklamy, którą stosowaliście nagminnie w wielu wątkach. Ale to tylko moje wrażenie, może się mylę. Życzę powodzenia w tworzeniu nowego portalu, myślę, że to dobry pomysł. Pozdrawiam Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts