katja 30.07.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Panie Wojtku, parę postów wcześniej claria pytała o sposób montowania tej szkockiej wiartoizolacji w domu z bali. Co Pan o tym myśli? Też jestem zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 30.07.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 No juz dobrze. Jest tak jak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.07.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Panie Wojtku, parę postów wcześniej claria pytała o sposób montowania tej szkockiej wiartoizolacji w domu z bali. Co Pan o tym myśli? Też jestem zainteresowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannarusiecka 30.07.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 buduję z firma Promopack , jeszcze nie ma co ogladac cały czas czekam na pozwolenie na budowe a gmina sie nie sieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 30.07.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Przecież napisałem "Jest tak jak powinno być." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.07.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 muszę się pochwalić fundament leci do przodu aż miło popatrzeć za tydzień rozpoczęcie montażu konstrukcji pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannarusiecka 30.07.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 panie Wojtku czy firma ta jest panu znana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elczak 30.07.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Jak myslicie czy zdążymy przed mrozami? Fundamenty w sierpniu w poniedziałek ruszamy, a konstrukcję zaczynamy ok 15 września, chcemy jeszcze uruchomić ogrzewanie przed mrozami i kończyc zimą wnętrza, elewacja pewnie zakończy się na wełnie bez tynku reszta wiosną-a właśnie czy tak można nic sie nie stanie z wełną? Mam nadzieję, że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 30.07.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Przecież napisałem "Jest tak jak powinno być." Jeśli tak, to się cieszę A zdanie niczym z Szekspira: " Jest tak jak powinno być" wzięłam za dalszy ciąg Pana komentarza do zdjęć blachu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 30.07.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Do tych zdjęć mógłbym mieć inny komentarz, a właściwie - więcej zapytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 30.07.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Czy znam Promopack? Proszę zapytać Promopack czy znają mnie. A tak swoją drogą - masz swojego inspektora nadzoru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannarusiecka 30.07.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 czy to ma znaczyc ze tak , a jezeli tak to czy to firma godna polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 30.07.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Niech Promopack sam odpowie. Mam spotkanie z nimi w poniedziałek - prowadzę jedną z ich budów jako inspektor nadzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elczak 30.07.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 PONAWIAM Jak myslicie czy zdążymy przed mrozami? Fundamenty w sierpniu w poniedziałek ruszamy, a konstrukcję zaczynamy ok 15 września, chcemy jeszcze uruchomić ogrzewanie przed mrozami i kończyc zimą wnętrza, elewacja pewnie zakończy się na wełnie bez tynku reszta wiosną-a właśnie czy tak można nic sie nie stanie z wełną? Mam nadzieję, że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 30.07.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Jak masz porządną firmą (no i kasę) spokojnie powinieneś skończyć przed Wszystkimi Świętymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannarusiecka 30.07.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blachu 30.07.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Panie Wojtku Jakie pytania Pan ma do moich zdjęć ?Czy to co widać jest OK czy też coś jest nie tak ? Co do wykonawcy to ten Pan stawiał takie domki w Kanadzie i jak na mój stan wiedzy o tej technologii to do tej pory nie jest źle. Owszem w paru momentach poszliśmy "na skróty" ale to ze względów oszczędnościowych. W poniedziałek zaczną robić kratownicę nad garażem.W terminarzu 23.08.2004r. ma być gotowe poszycie dachu.Niedługo podeślę nowe zdjęcia. Co do tych kratek wentylacyjnych to oczywiście są, ale na ścianach bocznych. Według mnie nawet ich jest za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannarusiecka 30.07.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 nie wiem nadal czy to dobrze czy zle , a jeszcze nie słyszałam o firmie która sama by sie przyznała ze nie jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannarusiecka 30.07.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 jestem jak natretna mucha własnie przeczytałam 10 przykazań i jak byłam zielona tak jestem bardzo proszę o rade czy warto było odwiedzac osowski zakatek czy tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 30.07.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2004 Ja bym się tak nie rumienił, a raczej ... był dobrej myśli. Nie mniej proponuję zatrudnić kogoś kto trochę się zna na drewnie i budownictwie drewnianym. Zawsze to jakaś podpora ... duchowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts