bodekku 28.09.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 wojtekn - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 28.09.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Covpol 07.10.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 CZY KTOŚ Z WAS BUDOWAŁ SWÓJ DOM Z FIRMĄ STOLLUX?DLACZEGO DREWNO SEZONOWANE JEST GORSZE?KTO MIESZKA W KANADYJCE Z SEZONOWANEGO DREWNA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.10.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 a co to za firma? masz jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Covpol 07.10.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 JEST TO FIRMA Z ISTEBNEJ KOŁO CIESZYNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.10.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 należy zapytać p. Nitkę;prawdopodobnie urzęduje na stronach http://www.szkielet.com.pljest tam nowo stworzone forum dla "szkieletorów". pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 07.10.2004 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Ja o mało nie budowałem ze Stolluxem. Widziałem kilka ich domów - używają tzw szkieletu niemieckiego (trochę grubsze przekroje). No i standardowo drewno nie jest suszone komorowo - ale za dopłatą robią to. Byłem też w Istebnej u nich w firmie. W sumie polecam wizytę bo każdy ma swoje elementy oceny. Ja się w sumie nie zdecydowałem. Chyba głównie cena nie była atrakcyjna w porównaniu z inną firmą. Ale reszta też nie była taka powalająca. Ale na przykład dla Edzii z Forum zbudowali dom z bala. Poszukaj w wątku dla "balowiczów" tam jest trochę wymienianych opinii o tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Covpol 07.10.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 DZIĘKI A TY Z JAKĄ FIRMĄ BUDOWAŁEŚ DOMKANADYJKA CZY BALEW JAKICH CENACH ZA METR OKOŁO OCZYWIŚCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 07.10.2004 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Ja budowałem z firmą COMPLEX kanadyjczyka.Za około 45-50 000 firma postawiła szkielet, obiła go OSB, wykonała ocieplenie ścian wewnętrznych, dodatkową izolację zewnętrzną (12cm systemu ECOROCK-SZ), więźbę i blachodachówkę, obsadziła okna i drzwi, parapety zewnętrzne i wewnętrzne, płyty k-g wewnętrzne na ścianach i sufitach (na stelażach), zagipsowała i pomalowała, zrobiła podbitkę pod dachem, zamontowała rynny, właz na poddasze nieużytkowe, komin z obróbkami. To z grubsza tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Covpol 08.10.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Maco, jak długo w nim mieszkasz i czy masz jakieś problemy z tym domem?Czy u twój dom budowany był z drewna sezonowanego czy suszonego komorowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 08.10.2004 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Mieszkam od maja. Drewno suszone komorowo. Są pewne pęlnięcia w narożnikach w pokoju gdzie w narożnikach nie było taśm zbrojących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.10.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Specjalna licytacja Tylko dzis od godziny 8:30 do jutra do godziny 8.30 rano mozna licytowac kasku muratora z podpisami calej redakcji, jak widzicie kask jest wyjatkowy, mamy tez nadzieje ze sama licytacja bedzie wyjatkowo, zapraszamy. licytacja http://www.dlanikoli.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 14.10.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Ja budowałem z firmą COMPLEX kanadyjczyka. Za około 45-50 000 firma postawiła szkielet, obiła go OSB, wykonała ocieplenie ścian wewnętrznych, dodatkową izolację zewnętrzną (12cm systemu ECOROCK-SZ), więźbę i blachodachówkę, obsadziła okna i drzwi, parapety zewnętrzne i wewnętrzne, płyty k-g wewnętrzne na ścianach i sufitach (na stelażach), zagipsowała i pomalowała, zrobiła podbitkę pod dachem, zamontowała rynny, właz na poddasze nieużytkowe, komin z obróbkami. To z grubsza tyle. Z ciekawości 45-50 tys z materiałami czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 14.10.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 To ja już wiem ile ja oszczędziłąm na swoim domku ... bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.10.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 emems - no to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 14.10.2004 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Ja budowałem z firmą COMPLEX kanadyjczyka. Za około 45-50 000 firma postawiła szkielet, obiła go OSB, wykonała ocieplenie ścian wewnętrznych, dodatkową izolację zewnętrzną (12cm systemu ECOROCK-SZ), więźbę i blachodachówkę, obsadziła okna i drzwi, parapety zewnętrzne i wewnętrzne, płyty k-g wewnętrzne na ścianach i sufitach (na stelażach), zagipsowała i pomalowała, zrobiła podbitkę pod dachem, zamontowała rynny, właz na poddasze nieużytkowe, komin z obróbkami. To z grubsza tyle. Z ciekawości 45-50 tys z materiałami czy bez? A jak myślisz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Covpol 15.10.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Maco podaj stronę WWW firmy COMPLEX lub innne namiaryDzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elczak 22.10.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Czym ocieplacie swoje domki?Nam ocieplenie wyjdzie w listopadzie więc chyba będzie to styropian (ze względu na wilgoć), choć miała być pierwotnie wełna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 22.10.2004 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Maco podaj stronę WWW firmy COMPLEX lub innne namiary Dzięki Telefon: 605 601 004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.10.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 uwaga - nowiny! właśnie zamknąłem dom okna i drzwi na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts