alex_ 23.11.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 ALEX -TO WDZIĘK OSOBISTY TAK DZIAŁA czyżbym była pozbawiona wdzięku , wiedziałam lepiej żeby mąż negocjował a strategia była inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.11.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 co tak cicho ??? jak postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 25.11.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Polska Pólnocna- na budowie ruch jak w mrowisku: woda zorobona-nawet nie pociekło nie zapomniałem jak sie to robi elektryka skonczona grzjniki na pietrze jutro koniec połowa domu ocieplona z gipsami Czyli skokami do przodu!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 25.11.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Trzymajcie kciuki, jutro Eko przyjezdza na inspekcję ma być rozmowa kierownika z Eko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 25.11.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Trzymajcie kciuki, jutro Eko przyjezdza na inspekcję ma być rozmowa kierownika z Eko alex_ jak rozmowy? trzymałem kciuki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 26.11.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Alex wieczorkiem oczekujemy wyczerpujacej relacji z rozmów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.11.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 czekamy na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 26.11.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Już jest po i całe szczęście takie rzeczy są jednak stesujące Przyjechało Eko skrytykowało fudamenty robione przez mężusia tak pracowicie tyle czasu , taka standardowa gadka na poprzednią ekipę budowlaną. Tylko nie wiedzieli, kto był członkiem tej ekipy Rozmowa z Kierownikiem też się odbyła, na zasadzie pogadali sobie, a reszta słuchała. Ale Kierownik nie powiedział, że mamy od nich uciekać, gdzie pieprz rośnie. Reszta wyjdzie w praniu. Dostali projekt, umowa podpisana, ale jest warunek. Musimy podpisać kredyt. Bo narazie bank sprawdza czy nie napisaliśmy sobie sami kwitka z Zusu. A tam panie mają czas. Sądzę, że najbliższy tydzień przyniesie ostateczne rozstrzygnięcia. Ale cenowo uparci jak ostatnie osły j-1942 zapytaj jak im się udała wycieczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 26.11.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 ALEX gratulacje-męska decyzja. W poniedziałek jak podpisą liste obecności na mojej budowie to zrobie wywiad. Co do ceny czasami warto dac pare zetów wiecej a mieć zrobione dobrze. To od kiedy robimy wycieczki ze zwiedzaniem tego co wystawać bedzie po za fundament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 27.11.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 ALEX gratulacje-męska decyzja. W poniedziałek jak podpisą liste obecności na mojej budowie to zrobie wywiad. Co do ceny czasami warto dac pare zetów wiecej a mieć zrobione dobrze. To od kiedy robimy wycieczki ze zwiedzaniem tego co wystawać bedzie po za fundament j-1942 zapytaj jak się podobała nasza firma, bo się zdziwili nieziemsko, że do domu ich nie wieziemy , no i oczywiście jak kierownik , bo się przed nim tłumaczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.11.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 alex_ - no to 3mamy i czekamy na dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 28.11.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 W tym tygodniu mają przywieśc płyty K-g, a pożniej to juz tylko wykończenie, jakos to wszystko wolno idzie i sił coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.11.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 W tym tygodniu mają przywieśc płyty K-g, a pożniej to juz tylko wykończenie, jakos to wszystko wolno idzie i sił coraz mniej to na koniec należy nazbierać najwięcej sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 28.11.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No to niezbyt dobrze, bo mnie te siły opuszczają, żeby tylko siły kasa też, w dodatku wszytkie elementy wykończeniowe wybieram i wybieram i wybieram i nigdy nie jestem pewna czy dokonalam dobrego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.11.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 No to niezbyt dobrze, bo mnie te siły opuszczają, żeby tylko siły kasa też, w dodatku wszytkie elementy wykończeniowe wybieram i wybieram i wybieram i nigdy nie jestem pewna czy dokonalam dobrego wyboru jak już wybierzesz to drugi raz nie wracaj do tematu bo sfiksujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 28.11.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Alex opinia pozytywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-1942 28.11.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Ola więcej trenuj... bedziesz mistrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.11.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Alex opinia pozytywna ale jakoś tak mało przekonywująco, mało opisowo, coś więcej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 29.11.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 No własnie już powoli osiagam mistrzostwo o zgrozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.11.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts