alex_ 09.02.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Moi chłopcy bliżej końca niż początku i już przebąkują że niedługo wracają do domku. Chyba musze im coś jeszcze znaleźć, żeby nieuciekli. Bo chyba się do nich przyzwyczaiłam. jutro wrzucę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 09.02.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 j-1942 co u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 13.02.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witam wszystkich budujących i wybudowanych;-) Ja mam zamiar składać mój szkielet jak tylko ciepło się zrobi będąc (mam nadzieję) właścicielem pozwolenia na budowę. Bardzo bym prosił dobrych ludzi o jakieś materiały, które mi pomogą uniknąć błędów przy stawianiu domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 14.02.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wszystkich budujących i wybudowanych;-) Ja mam zamiar składać mój szkielet jak tylko ciepło się zrobi będąc (mam nadzieję) właścicielem pozwolenia na budowę. Bardzo bym prosił dobrych ludzi o jakieś materiały, które mi pomogą uniknąć błędów przy stawianiu domku. Pozdrawiam Odpowiedni wykonawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 14.02.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam wszystkich budujących i wybudowanych;-) Ja mam zamiar składać mój szkielet jak tylko ciepło się zrobi będąc (mam nadzieję) właścicielem pozwolenia na budowę. Bardzo bym prosił dobrych ludzi o jakieś materiały, które mi pomogą uniknąć błędów przy stawianiu domku. Pozdrawiam Poczytaj - http://szkielet.com.pl/wymagania.php?show=index Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 14.02.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witam Panie Wojciechu;-) Bardzo dziękuję za link- jest to dla mnie źródło wiedzy i bardzo dużo czytam na tej stronie. Z poprzednich postów widziałem że przesyłał Pan forumowiczom "Katalog budownictwa drewnianego 2004" Czy mógł bym również liczyć na tak miły prezent;-)Bardzo cenię Pana wiedzę i czytając oskarżenia typu że Pan narzuca komuś taką firmę czy inną bardazo się zdziwiłem, ponieważ sam do Pana czasami pisałem i nigdy nie odczułem jakiej kolwiek kryptoreklamy, a tym bardziej samoreklamy. Proszę też forumowiczów aby przestali się oskarżać czy tak czy tak jest dobrze, tylko niech napiszą o swojej wiedzy, a nie krytykują innych;-)Pozdrawiam[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flamenco108 14.02.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Wojciech Nitka: Jeżeli nie sprawi to kłopotu, to ja również chętnie otrzymam katalog:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 14.02.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 OK. Proszę o namiary na priva tak Art-P jaki i flamenco108. Sorry, ale to już ostatnie katalogi wysyłane na frico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrMarcin 14.02.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 A czy katalog 2006 już się ukazał i jest w empikach? (wiem, że są fragmenty na stronie, ale jakoś wolę papier). Ponieważ nasz dom ma być ryglowy to wydanie jest bardzo interesujące - trzeba się uzbroić w wiedzę Pozdrawiam Piotr Jaskulski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 14.02.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Jest w sprzedaży - między innymi w MPiK-ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 16.02.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Widzę, że od dzikiego zgiełku skończyło się na przeraźliwej ciszy. Jak postępują prace u budujących bo jak na razie u mnie więźba stanęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 no to trzeba podkręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 16.02.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Witam. Pewnie będziecie mnie uwarzać za kaskadera, ale postanowiłem sam budować kanadyjczyka- no może z pomocą cieśli i pomocnika;-) Ciekawe czy się uda postawić dobry dom bez "fachowców". Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 uda się - tylko spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 16.02.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Materiały odpowiednio przygotowane i ktoś kto się zna jako doradca, aby uniknąć oczywistych błędów, trzymamy kciuki, mojemu mężusiowi też się to marzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 16.02.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Dzięki za słowa otuchy. Sam teraz studiuje książki o budownictwie drewnianym- i staram się chłonąć wiedzę z internetu. Poza tym będe się starał kupować droższe ale sprawdzone materiały typu paro i wiatro izolację i wełnę. No i jakoś to będzie;-) No i myśle że Was też mogę się pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.J. 16.02.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Sasiad sam sie męczył z k-gipsam, zajeło to kuoe czasu i dopiero poczštek a od jutra juz wchodzi sprawna ekipa, i mam nadzieje zajmie im to dużo mniej czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 17.02.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 JA miałam tak z fundamentem, mężuś sam kupę czasu. A pewnie ekipa może tydzień by robiła. Ale jest samemu i dobrze zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art-p 17.02.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ja też będe sam wylewał fundamenty, tylko przed przyjazdem gruszki wezmę sąsiada który już to robił wiele razy, żeby zobaczył czy wszystko jest ok;-) Tylko zastanawiam się czy fundamenty wlewać bezpośrednio do ziemi?? Jakie Wy macie doświadczenie??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 17.02.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Ja też będe sam wylewał fundamenty, tylko przed przyjazdem gruszki wezmę sąsiada który już to robił wiele razy, żeby zobaczył czy wszystko jest ok;-) Tylko zastanawiam się czy fundamenty wlewać bezpośrednio do ziemi?? Jakie Wy macie doświadczenie?? Pozdrawiam Mieliśmy ładne deskowanie a był murarz na 3 godzinki i zrobił przekątne. A nadzór trzymał sam kierownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts