Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

INTERDOOR -czy ma ktoś fornirowane drzwi tej firmy ? proszę

Recommended Posts

Ja mam :) W planach 8) hyh

też mam w planach ,dzisiaj pytałam w sklepie -trzeba czekać do 17tyg. :o

cena też niezbyt zachęcająca ale pewność jakości - mam czas do poniedziałku z zamówieniem - jutro dostanę wycenę - proszę o opinie użytkowników :)

witam ....

INTERDOOR .... hmmm niestety cena odstraszyła

widze że ze ślaska więc o dobry rabat możesz zapytać u bezpośrednich przedstawicieli ...

BEL-POL Gliwice lub

BUDUS Katowice

powodzenia

witam ....

INTERDOOR .... hmmm niestety cena odstraszyła

widze że ze ślaska więc o dobry rabat możesz zapytać u bezpośrednich przedstawicieli ...

BEL-POL Gliwice lub

BUDUS Katowice

powodzenia

już pytałam - 6 szt drzwi fornir to około 13,5 tys. z montazem minus uzgodniony rabat :(

kiedys zastanawialiśmy się nad tymi drzwiami, ale znajoma, u której kupowaliśmy drzwi, powiedziała nam, że nie są one warte swojej ceny. Tak naprawdę już na wystawce można było zobaczyć niedociągnięcia w tych drzwiach.

agnieszkakusi - jestem zdruzgotana -szukałam poparcia bo jestem o krok od zamówienia - na wystawie oglądałam dokładnie -wygladały super

a podobnu model z Porty niewiele tańszy -teraz już nie wiem co robić a muszę szybko podjąc decyzję

jestem zdruzgotana -szukałam poparcia

wspieramy Cię kasiola

http://www.gck.org.pl/a/images/070306100351habi2004.jpg

... podeślij mi na maila co potrzebujesz a zobaczę co da się zrobić

pozdrowionka