kasiola 12.07.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 INTERDOOR -czy ma ktoś fornirowane drzwi tej firmy ? proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 12.07.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ja mam W planach hyh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej74 12.07.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Oglądaliśmy, są bardzo ładne, ale... cena. Zamówiliśmy w końcu drewniane Ronkowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 12.07.2007 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Ja mam W planach hyh też mam w planach ,dzisiaj pytałam w sklepie -trzeba czekać do 17tyg. cena też niezbyt zachęcająca ale pewność jakości - mam czas do poniedziałku z zamówieniem - jutro dostanę wycenę - proszę o opinie użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
znafca 12.07.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 witam .... INTERDOOR .... hmmm niestety cena odstraszyła widze że ze ślaska więc o dobry rabat możesz zapytać u bezpośrednich przedstawicieli ...BEL-POL Gliwice lubBUDUS Katowice powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 13.07.2007 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 witam .... INTERDOOR .... hmmm niestety cena odstraszyła widze że ze ślaska więc o dobry rabat możesz zapytać u bezpośrednich przedstawicieli ... BEL-POL Gliwice lub BUDUS Katowice powodzenia już pytałam - 6 szt drzwi fornir to około 13,5 tys. z montazem minus uzgodniony rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.07.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 kiedys zastanawialiśmy się nad tymi drzwiami, ale znajoma, u której kupowaliśmy drzwi, powiedziała nam, że nie są one warte swojej ceny. Tak naprawdę już na wystawce można było zobaczyć niedociągnięcia w tych drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 13.07.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 agnieszkakusi - jestem zdruzgotana -szukałam poparcia bo jestem o krok od zamówienia - na wystawie oglądałam dokładnie -wygladały super a podobnu model z Porty niewiele tańszy -teraz już nie wiem co robić a muszę szybko podjąc decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
znafca 13.07.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 jestem zdruzgotana -szukałam poparcia wspieramy Cię kasiola http://www.gck.org.pl/a/images/070306100351habi2004.jpg ... podeślij mi na maila co potrzebujesz a zobaczę co da się zrobić pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 13.07.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 ja mam. Solidne, świetnie tłumią hałas są drogie, ale warte swojej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts