RadziejS 12.07.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam, murłatę mocuje sie kotwami, a czy płatew tez musi byc jakos przytwierdzona do sciany szczytowej, czy się ją po prostu kładzie i zamurowuje. Czy trzeba zrobic jakis betonowy slupek i tam wtopic szpilke? Zeby umiescic platew na miejscu trzeba zostawic niedobudowana sciane szczytowa. Czy ciesle po "zainstalowaniu" płatwi powinni to domurowac - jak to u Was wyglada? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujek dobra rada 12.07.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 kto to zrobi - Twoja broszka płatwi się nie mocuje - pozostawia się luz na pracę całej konstrukcji drewnianej owinąć papą omurować luźno lub wypchać luzy wełną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadziejS 12.07.2007 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Troche moja broszka bo mury muruję we wlasnym zakresie . Do dachu mam zamiar wziąc ekpę jak nie będą chcieli ze mnie zedrzec. Dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawko333 17.10.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 kto to zrobi - Twoja broszka płatwi się nie mocuje - pozostawia się luz na pracę całej konstrukcji drewnianej owinąć papą omurować luźno lub wypchać luzy wełną odkopuje temat, jak to sie nie mocuje? a jak sie skreca platew mieczami do stolca? u mnie w projekcie tez platew oparta jest tylko na scianach szczytowych, i niewiem czy niezrobic zelbetowych slupow dla platwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawko333 02.11.2016 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 nikt się nie wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts