pati25 12.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 12.07.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 A ja juz czeam w kolejce :) na cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 12.07.2007 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 iii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.07.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 to j a tez czekam projekt twojego domku nalezy do moich ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 12.07.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witaj pati25 Idąc za przykładem Nefer i frosch też coś napiszę, tym bardziej, że kiedyś (może już w przyszlym roku) będziemy sąsiadkami Świetnie, że postanowiłaś założyć dziennik i opisywać swoje budowlane zmagania. Projekt domku super, podoba mi się zwłaszcza to, że dolna łazienka ma kabinę. W moim projekcie zdecydowanie brakuje takiego rozwiązania i nie bardzo jest możliwość zmian. Pokój dzienny duży i ustawny, no i jest kominek, który na pewno stworzy romantyczny nastrój w zimowe wieczory Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika i Dawid 23.07.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Pati, czy Ty mnie wspomożesz? Też już chyba czas dziennik założyc, a ja nawet głupiego zdjęcia nie umiem wkleic. Oświecisz ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 25.07.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 iiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 25.07.2007 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A tu masz jak załozyć dziennik http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=67202Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 30.07.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 pati25 Co u Ciebie? Zamilkłaś, nic nie piszesz i Twój emblemat gdzieś przepadł, a przecież był ładny i dobrze rozpoznawalny. W swoim dzienniku zapowiadałaś wojnę z urzędnikami Byłaś w naprawdę bojowym nastroju, ciekawa więc jestem co udało Ci się załatwić. Mam nadzieję, że obeszło się bez rozlewu krwi i innych szkód. Ja powolutku szykuję się do wyjazdu. Muszę odpocząć i zostawić gdzieś daleko wszystkie stresy. Czekam na dobre "niusy" od Ciebie. Pozdrawiam B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 03.08.2007 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 iii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neverhoods 03.08.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Cześć,Zaczynasz budowę w odbiciu lustrzanym tak jak my.Gdybyś potrzebowała (chciała) zapytać o pewne rozwiązania np.wysokość okien w kuchni, obniżony strop itp. w miarę wolnego czasuchętnie odpowiem. Pozdrawiam Jacek (neverhoods) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 04.08.2007 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Cześć, Zaczynasz budowę w odbiciu lustrzanym tak jak my. Gdybyś potrzebowała (chciała) zapytać o pewne rozwiązania np. wysokość okien w kuchni, obniżony strop itp. w miarę wolnego czasu chętnie odpowiem. Pozdrawiam Jacek (neverhoods) Ślicznie dziękuję Bardzo mi miło :)Super.. Ja wyrównałam strop ,powiekszyłam okna na poddaszu ,usunełam balkon ,powiekszyłam okno tarasowe na potrójne ,w salonie z 2 małych zrobiłam 1 większe .Jeszcze kilka kosmetycznych zmian Na jakim jestescie etapie? Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 04.08.2007 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Ale ja głupie pytanie zadałam to przeciez twoja Marysia !!To twoja marysia bardzo mi sie podoba :)Kurcze chciła bym zobaczyć jak macie w wnętrzu !!! Śliczne fotki marysi całej rodzinie musiłam ja pokazać (Twoja Marysie )bo kolorystycznie chciła bym mieć podobnie A co do okien w kuchni czy tylko mi sie wydaje czy macie frontowe kuchenne powikszone ? Z niecierpliwoscia oczekujemy na forum Marysiowym fotek z wnetrza !!! Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neverhoods 05.08.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Witaj, Zależało nam aby w kuchni i salonie okna były na jednej wysokości, a to po konsultacjach z p. architekt wymusiło zmianę wymiarów okien i ich wysokości. Jedynie rozmiar i wysokość dwóch okien w salonie nie uległ zmianie. Wszystkie trzy okna mają wymiary szer. 160 x wys. 140. Też bym powiększył okna połaciowe i zrezygnowałbym z obniżonego stropu w sypialni, gdybym podejmował dzisiaj decyzję. Powód jest jeden, a mianowicie, trudno dosięgnąć do okna, a muszą być w jednej lini na dachu. Zdjęcia pokażę jak tylko trochę posprzątam Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 05.08.2007 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Zalezało Wam by były wkuchni na jednej wysokosci .Napoczatku tez to budziło mój niepokój .Forumowicze odrazili mi bo wchodzi tam umywalna itd itd.Ale napisz swoje zdanie na ten temat dlaczego je powiekszyliście ?Jestem jeszcze przed budową wiec jak co moge to zminic .Jestem bardzo ciekawa czy to wizualnie zle wygląda czy mieliscie inny powód . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 06.09.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No, no poszalałaś z tymi roślinkami Ja mam zamiar posadzić teraz na jesieni trochę drzewek, krzewów a część działki (około 1/2) przygotować pod trawnik i rabatki. Fajnie będzie jak wiosną wzejdzie trawka, a ja siedząc na leżaku będę doglądała murarzy B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petroniusz 25.09.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Życzę powodzenia i stalowych nerwów w czasie realizacji. Tylko spokój może Was uratować ,ale efekty będą cieszyły ,wierzcie mi. Jeszcze raz powodzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 03.10.2007 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Dziekuję Petroniusz za bardzo miłe słowa .Na naszym Marysiowym forum czekam na fotki z wnetrza Pozdarwiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyryt 03.10.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Gratuluje pozwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 04.10.2007 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Edyryt dziekuje Moj dom w porównianiu do twojego bedzie przypominać stodołę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts