muskaan 12.07.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Witam, Czy ktos z Forumoiczow wie, ktory z bankow udzila kredytow dla nierezydentow??? Jestem Polakiem, ale pracuje zagranica i nie mam obowiazku rozliczania sie z podatku w polskim urzedzie skarbowym. W zwiazku z powyzszym zaden bank (w ktorych dotychczas bylem) nie udziela kredytow na budowe domu. prosze o jakies wskazowki i przepraszam za brak polskich znakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.07.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 wiem , ze takiego kredytu udziela Deutsche Bank PBC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muskaan 13.07.2007 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Dzieki za odpowiedz.... Niestety w tym banku rowniez mi odmowili ;( Udzielaja kredytow dla osob zarabiajacych zagranica, ale nie dla nierezydentow ;( No nic... bede szukal dalej - moze ktorys z Forumowiczow bedzie cos wiedzial Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 13.07.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 a nie mozesz sie zameldowac w Polsce ?masz polski Dowod Osobisty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts