babcia krysia 03.12.2010 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 amonite.... no coz tu mozna powiedziec.....Twoj domek jest dla mnie poprostu bajeczny, zycze wiele pieknych i cieplutkich dni w tak uroczym wnetrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.12.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Czekam na tenowe fotki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.12.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Amonisiu - maój Boże, nawet nie wiem, jak Ci dziękować za prezent, to takie miłe zaskoczenie i taka piękna ta Hiacynta!!! Jestem zachwycona, Hiacyntowy anioł jest przeuroczy i przesłodki, na pewno będzie na honorowym miejscu strzegła porządku i przyzwoitego zachowania w naszym domu!!! DZIĘKUJĘ!!! http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2010/12/a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 24.12.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 http://i56.tinypic.com/2d98t3r.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sibols 30.01.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witaj.... Fantastyczny ogród, a dziennik jeszcze lepszy. Dom wykończony dokładnie w tym samym stylu w którym my w przyszłości chcielibyśmy. W dzienniku mnóstwo inspiracji z których pozwolę sobie co nieco skraść. Mam nadzieję że nie będziesz zła?! I na koniec jeszcze pytanie: czy murki ogrodowe i furtka wymurowana jest ze zwykłego piaskowca czy jest to może inny materiał? Bardzo podobają mi się wkomponowane w całość cegły. Pozdrawiam i życzę sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 26.02.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witaj.... Fantastyczny ogród, a dziennik jeszcze lepszy. Dom wykończony dokładnie w tym samym stylu w którym my w przyszłości chcielibyśmy. W dzienniku mnóstwo inspiracji z których pozwolę sobie co nieco skraść. Mam nadzieję że nie będziesz zła?! I na koniec jeszcze pytanie: czy murki ogrodowe i furtka wymurowana jest ze zwykłego piaskowca czy jest to może inny materiał? Bardzo podobają mi się wkomponowane w całość cegły. Pozdrawiam i życzę sukcesów. Witam, dziękuję za miłe słowa:) Inspiracje są po to, by z nich korzystać - ja też błądziłam po wielu dziennikach w poszukiwaniu pomysłów;) Murki wybudowane są z kamienia wapiennego, u nas najłatwiej dostępnego i tańszego od piaskowca. Pozdrawiam izyczę powodzenia w budowaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eva 33 19.05.2011 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Heloo Amonite, obiecałaś się częściej odzywać i co???? Napisz że cuś!!! zdiecia obiecałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 pokłony ślę!!! za wypowiedzi ,za wszystko co robisz kobieto.... trafiłam z wątku naszej Żelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.12.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2011/11/c5bcyczeniowe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 02.01.2012 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Dziennik czytałem z prawdziwą przyjemnoscią,w końcu udało się natrafic na dziennik osoby która przekłada tresc ponad formę Dziennik gdzie nie ma wyzwisk na ekipy,malkontenctwa,narzekania,snobizmu,napietych terminów itp. jest za to sporo pięknych fotek,styl,niepowtarzalność ,i to wszystko jak to sie mówi ,,po kosztach,, z pomysłem tanio, bo przecież liczy się klimat a nie kasa:) Piękny dom,piekne wnętrza ze smakiem ,ładne skromne wystroje świadczące o wrażliwosci estetycznej,brak niepotrzbnych przerysowań. A wiec i u nas w Polsce jest to możliwe. naprawdę jestem pod wrażeniem,szkoda ze tak zadko przychodzi czytać dzienniki z takim stylem budowania,gdzie dom jest dodatkiem do życia a nie celem nadrzędnym. pozdrawiam i wszystkiego dobrego. Edytowane 2 Stycznia 2012 przez Kasia242 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szodzików marzenia 11.01.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 tyle czekałam na jakiś wpis, cały czas dziennik w ulubionych i co 2-3 dni patrzenia przez taki okres czasu jak wygląda Twój cudowny, ciepły domek...było warto! nie zapomnij o swoich cichych "podglądaczach". masz domek jakich mało, pełen ciepła, zapraszający do odpoczynku, podziwiam, pozdrawiam i czekam na więcej! juz nie wspomnę, że tylko dlatego sie tu zalogowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 11.01.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Wszystko co bym chciała napisać napisały koleżanki w dwóch postach powyżej!Gratuluję dobrego, domowego gustu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anirac 14.01.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Kuchnia przepiękna, ma duszę, ma radość, mówi, że jej gospodyni ma serce. I cały domek - taki właśnie bez zadęcia, z troską o wpasowanie w miejsce. Jestem pod wrażeniem!! Te same klimaty nam w duszy grają, więc i ta Twoja forma domowa jest mi bardzo bliska. GRATULUJĘ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 14.01.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Witaj! Niespotykane miejsce ten Twój domek, wielka rzadkość na tym forum. Za jednym zamachem przeczytałam cały dziennik. Pierwszy raz spotkałam się z tym, że jeszcze przed budową istnieje piękny ogród A zdjęcia zieleni i kwiatów i zwierząt wprowadzają odpowiedni klimat Zgadzam się z wypowiedziami front 247, Szodzików marzenia i anirac. Podziel się czasem co nowego u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 19.01.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Bardzo Wam dziękuję za tyle miłych słów, aż się wzruszyłam. Wiem, że mój domek to maleństwo i skromnie wypada na tle wielu innych pokazywanych i opisywanych na Forum, ale dla mnie jest wystarczający, jest marzeniem, ktore się spełniło. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.02.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 amonite przejrzałam Twój dziennik z zapartym tchem Piękny ogród, salonik, aneks kuchenny... wszystko to ma po prostu "duszę". Gratuluję konsekwencji i w ogóle co tu dużo gadać, ślicznie u Ciebie i sielsko, aż chciało by się na kawkę wpaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 13.03.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Piękna kuchnia! Że też wcześniej na ten wątek nie wpadłam! Gratuluję atmosfery i kozy (sama jestem fanką, ale mam kremową . Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Zdrowych, spokojnych Świąt, wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2014 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Wszystkiego dobrego na 2014 rok!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts