TomKa 27.09.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Rynny są oczywiście grafitowe - teraz wiem, że to był jedyny właściwy wybór jak to jedyny? a projekt? a piwniczka? a dach? A OGRÓD ???????? Nie ściemniaj tylko pisz dalej i fotki wklejaj, i nie każ na siebie tak długo czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 28.09.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Oj TomKa, tak musisz za słówka łapać? Po prostu trochę nieprecyzyjnie się wyraziłam Bo miałam na myśli fakt, że wybór grafitowych rynien to było najlepsze rozwiązanie. Ostatnio bowiem widziałam parę dachów zielonych - jak mój - ale z brązowymi rynnami, no i takie połączenie nie pasowałoby mi zupełnie (a kiedyś była taka opcja - więc dobrze, że zmieniłam zdanie!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 28.09.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Amonite - dopiero trafiam na Twój dziennik i jestem pod tak wielkim wrażeniem, że od razu dodałam go do ulubionych. Twoja działka powala swoim pięknem, a wnętrza domku zapowiadają się naprawdę ciekawie. Uwielbiam taki styl sielsko - anielski Też mam tak zamiar urządzać domek. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na kolejne "doniesienia". Witam i dziękuję za miłe słowa Ale coby było uczciwie - muszę sprostować, że moja osobista część działki jest wydzielona z tej całej dużej ze starszym ogrodem, który tworzymy ciągle z całą rodziną. Teraz muszę bardziej się przyłożyć do upiększenia otoczenia mojego małego domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 28.09.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 gosienka29, świetne inspiracje w tych blogach zalinkowanych!!! Oglądam i tęsknota mnie porywa do urządzania wnętrza domu - a tu jeszcze daleko do tego, daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 29.09.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Amonite, zielony dach wyszedł bardzo ładnie! dom z daszkiem wyłożonym drewnem i z przytuloną piwniczką prezentuje się przesympatycznie! będziesz teraz tynkować całość? a po drzwi do stolarza marsz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.09.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Amonite, gratuluję!! Pięknie już wygląda Twój domek Ogród przybrał jesienne barwy i czuć zbliżającą się zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 29.09.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 cześć duszo gdzie szampan ? coooooo? sama bombelkowałaś ? z jakiej okazji? no z okazji wybudowania domu - WIELKIE GRATULKI - I NIECH MI KTOŚ POWIE, ŻE KOBIETY TO SŁABA PŁEĆ. Wielki szacun i żółwik ( tak się teraz mówi ??? ) piwniczka też mnie powaliła, buduj dalej, odgapię i może przy grilu taką zmajstruję , bo przy domu nie da rady już; a ogród ? no zaczarowany jak zawsze- magicznie przyciągający Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 29.09.2008 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 cześć duszo gdzie szampan ? coooooo? sama bombelkowałaś ? z jakiej okazji? no z okazji wybudowania domu - WIELKIE GRATULKI - I NIECH MI KTOŚ POWIE, ŻE KOBIETY TO SŁABA PŁEĆ. Wielki szacun i żółwik ( tak się teraz mówi ??? ) piwniczka też mnie powaliła, buduj dalej, odgapię i może przy grilu taką zmajstruję , bo przy domu nie da rady już; a ogród ? no zaczarowany jak zawsze- magicznie przyciągający Pozdrowionka No żółwik, żółwik Rzeczywiście - dziś popatrzyłam na tę moją budowę z dystansu (czytaj : z drogi ) I dotarło do mnie, że DOM STOI! Ma dach, okna i drzwi... będzie miał niedługo, mam nadzieję Choć tyle jeszcze przede mną, to jednak jest już na co popatrzeć i z czego się cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 29.09.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Amonite, zielony dach wyszedł bardzo ładnie! dom z daszkiem wyłożonym drewnem i z przytuloną piwniczką prezentuje się przesympatycznie! będziesz teraz tynkować całość? a po drzwi do stolarza marsz! No właśnie nie mam stolarza jakiegoś dobrego w pobliżu - ale znalazłam drzwi kolejne... Muszę się nad nimi zastanowić. Zdjęcie w dzienniku. Tynkowania z zewnątrz nie było teraz w planach, z tą ścianą północną to tak spontanicznie poszło jakoś ........I równie spontanicznie zaczęła się tak z rozpędu tynkować ściana frontowa Ale na tym raczej będzie koniec na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 30.09.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Amonite, gdzie Ty mieszkasz, Dziewczyno?! stolarz nie musi być blisko - mój np ma siedzibę jakieś 100 km od Poznania i bez problemu przyjechał na pomiar, więc szukaj w necie a potem uderzaj! te ze Stolbudu bardzo ładne i Holupczok oczywiście cudny! a ta cudna koza jotula za jakie pieniądze? bo też szukam czegoś podobnego, ale w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 30.09.2008 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Ten model Jotula kosztuje ok. 3,5 - 4 tys., w zależności od dystrybutora. Inne modele tu: http://www.uniwag-spolmot.com.pl/oferta/index.php?sortby=&fidx=16 albo tu: http://www.kominki-tytus.pl/tytus/index.php?p=p_46&sName=Jøtul---Jøtul,-Atra,-Scan - ceny się trochę różnią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.09.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Amonite, coś Ci zeżarło avatar Czyżby gryzonie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.10.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ten model Jotula kosztuje ok. 3,5 - 4 tys., w zależności od dystrybutora. Inne modele tu: http://www.uniwag-spolmot.com.pl/oferta/index.php?sortby=&fidx=16 albo tu: http://www.kominki-tytus.pl/tytus/index.php?p=p_46&sName=Jøtul---Jøtul,-Atra,-Scan - ceny się trochę różnią... dzięki Amonite! - szukam czegoś max do 2,5 tys. - jak się pojawi kominek (kiedyś) to koza powędruje na górę, więc nie chcę przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.10.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Amonite, coś Ci zeżarło avatar Czyżby gryzonie ?? Już oddało więc to nie szkodniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.10.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ten model Jotula kosztuje ok. 3,5 - 4 tys., w zależności od dystrybutora. Inne modele tu: http://www.uniwag-spolmot.com.pl/oferta/index.php?sortby=&fidx=16 albo tu: http://www.kominki-tytus.pl/tytus/index.php?p=p_46&sName=Jøtul---Jøtul,-Atra,-Scan - ceny się trochę różnią... dzięki Amonite! - szukam czegoś max do 2,5 tys. - jak się pojawi kominek (kiedyś) to koza powędruje na górę, więc nie chcę przepłacać No to np. ten: F3 TD http://www.uniwag-spolmot.com.pl/oferta/img/p1_3_f3.jpg 2 590zł. A tu jeszcze inne ceny: http://www.e-kominki.com/index.php?mp=1&dz=piecyki&prod=jotul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 02.10.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 wielkie dzięki Dziewczyno! widziałam i teraz się czaję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 13.10.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 hej duszyczko-różyczko ładniusie drzwi a co sądzicie koleżanko o wewnętrznych takich : http://www.stolwax.com.pl/wewseczne.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.10.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Hej, Amonite Gratuluję różyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.10.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 no już się przestraszyłam, że zapomniałaś o zielonym! choć powiem szczerze, że ten kolor też ładny! a wzór bardzo bardzo! kto będzie malował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 16.10.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Jasia, malowanko drzwi to pewno w przyszłym roku i raczej sama będę malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts