TomKa 10.12.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A teraz zdradź co tam wewnatrz domku sie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.12.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Tomciu, nic się nie dzieje w domku W styczniu może ruszę z instalacją elektryczną. Mam problem mały z przyłączem wodociągowym - niby mogę wziąć do tego kogokolwiek z uprawnieniami, ale gość będący konserwatorem tej czesci wodociągu uzurpuje sobie prawo do wyłączności w kwestii wykonywania przyłączy Niedaleko mnie działa inna firma, której właściciel zrobiłby mi to przyłącze za 1000 zł mniej, ale boi się wchodzić tamtemu w paradę Paranoja jakaś... nie chce mi się tego ruszać, ale w końcu będę chyba musiała... Coś straciłam zapał ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Rany boskie, dom już stoi Amonite, gratuluję i życzę mnóstwa pomysłów na wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 10.12.2008 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ja cię proszę, Brazuniu kochana, ty mi nie życz już więcej pomysłów, bo nie wyrabiam Akurat tego, to mi nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.12.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Pozdrówka zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Ja cię proszę, Brazuniu kochana, ty mi nie życz już więcej pomysłów, bo nie wyrabiam Akurat tego, to mi nie brakuje Od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 11.12.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 amonite: tyle czasu nie zaglądałam na forum a Ty już dom zbudowałaś. Gratulacje dzielna kobieto. Świetna jest ta piwniczka obok domu, bardzo fajny pomysł. Teraz czekam na wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.12.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 To rzeczywiście nieciekawie z tym przyłączem do wodociągu. Nie lubie takich sytuacji. Co do zapału, nie musisz mnie przekonywać. Mój zapał też gdzieś uleciał ... ale byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.12.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Amonite, śliczne te inspiracje łazienkowo - kuchenne Sama coś może podpatrzę dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Nie wiem czy kiedys cos tu pisalam.., ale teraz napisze... Pieknie bedzie u Ciebie. Inspiracje ktore wklejasz - wszystkie - bardzo mi sie podobaja. Tylko czekac na to abys urzadzilaswoj domek. Ogrod masz jakz bajki. Trzymam kciuki abys dopiela swego. Wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.12.2008 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Zelijko, dzięki serdeczne za odwiedziny Myślę, że jeśli TY będziesz trzymać kciuki, to.... musi się udać! W końcu Dobry Duszek Forum ma swoje sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.12.2008 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Amonite, śliczne te inspiracje łazienkowo - kuchenne Sama coś może podpatrzę dla siebie Ależ proszę bardzo Kiedy znajdę coś fajnego, to będę wklejała w dzienniku, nie tylko mnie się przyda, bo jak widzę - sporo osób ma podobne upodobania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.12.2008 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 To rzeczywiście nieciekawie z tym przyłączem do wodociągu. Nie lubie takich sytuacji. Co do zapału, nie musisz mnie przekonywać. Mój zapał też gdzieś uleciał ... ale byle do wiosny Otóż to, Byle do wiosny! Teraz to nawet nie odwiedzam codziennie mojego domku ( jak to było do niedawna ), a mieszkam przecież nieopodal... Cóż - wracam z pracy, to już ciemno jest... Ale miło zobaczyć zarys domu na tle wieczornego nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 11.12.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 To roboty już stanęły na zimę? Moi mówią, że w Polsce jeszcze ładna jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.12.2008 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 amonite: tyle czasu nie zaglądałam na forum a Ty już dom zbudowałaś. Gratulacje dzielna kobieto. Świetna jest ta piwniczka obok domu, bardzo fajny pomysł. Teraz czekam na wnętrza. Biała, kopę lat! Ja też czekam na wnętrza u siebie , a do ciebie zaglądam i podziwiam, choć nie zostawiałam śladu ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.12.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 To roboty już stanęły na zimę? Moi mówią, że w Polsce jeszcze ładna jesień. No nie można narzekać na pogodę, ludzie budują i się cieszą. U mnie sprawy murarsko- tynkarskie na razie przystopowane, na zewnątrz najważniejsze prace są zrobione. W środku nie da się robić, bo najpierw muszą być instalacje, a jakoś nie mogę się za to zabrać. Ale mam nadzieję, że w styczniu coś się ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.12.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Oj, sporo, sporo. Sama skrzętnie te inspiracje zapisuję i z nich korzystam. Dziękuję za dotychczas i proszę o jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.12.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 To trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Przyznam się, że i ja co nieco skopiowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 11.12.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Kopiujcie na zdrowie, przynajmniej taki pożytek z tego mojego pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts