dandi3 29.12.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 przylazłem z rewizytą i przeczytałem dziennik od dechy do dechy. Oczywiście ściemniam - przeczytałem go trochę, po łebkach ale na tyle dokładnie, żeby wiedzieć co się wydarzyło podczas okresu budowania. Poza tym zdjęcia były na tyle dokoncentrujące, że nie mogłem się skupić na tekście. Z jaką Ty żelazną konsekwencją dążysz to tego co Ci się wymyśliło u progu budowy to szapo ba. I niech Ci się to kobieto uda wszystko: ten piec niech Ci się uda, i ten klimat rustykalny i te kafle i wszystko... a jak jeszcze wsadzisz to w ten cudowny, dopieszczony ogród i te widoki pól i pagórków, to wyczarujesz Eldorado. Ten entourage jest rewelacyjny. Piękniej tylko na Podlasiu. Pozdrawiam i będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 29.12.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2008 Kuligiem chciałam do Ciebie jechać,lecz kare konie nie chciały czekać.Porwały sanie, mkną pod gwiazdamia ja zostałam sama z życzeniami.Ale gdy tylko okno otworzysz,w świeżym płateczku życzenia złożę,w gwiazdce co spada tutaj z obłokówbędę ci życzyć Szczęśliwego Nowego Roku!!! http://img132.imageshack.us/img132/9843/rakiety2id3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 31.12.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://www.superfoto.pl//zdjecia/foto/s/3/9/0/43851976_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 31.12.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/Rysunek2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 31.12.2008 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 przylazłem z rewizytą i przeczytałem dziennik od dechy do dechy. Oczywiście ściemniam - przeczytałem go trochę, po łebkach ale na tyle dokładnie, żeby wiedzieć co się wydarzyło podczas okresu budowania. Poza tym zdjęcia były na tyle dokoncentrujące, że nie mogłem się skupić na tekście. Z jaką Ty żelazną konsekwencją dążysz to tego co Ci się wymyśliło u progu budowy to szapo ba. I niech Ci się to kobieto uda wszystko: ten piec niech Ci się uda, i ten klimat rustykalny i te kafle i wszystko... a jak jeszcze wsadzisz to w ten cudowny, dopieszczony ogród i te widoki pól i pagórków, to wyczarujesz Eldorado. Ten entourage jest rewelacyjny. Piękniej tylko na Podlasiu. Pozdrawiam i będę zaglądał Witam FILANTROPA FORUM Ta moja konsekwencja to nie taka znowu żelazna, niestety I z tych kafli i pieca to raczej nici będą, ale mam nadzieję, że rystykalno - surowy klimat i tak będzie Fajnie, że zajrzałeś do mnie - dzięki i pozdrawiam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 31.12.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Szczęśliwego Nowego Roku http://wrzesnia.w.interia.pl/przyslowia/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Amonite ... niech w nadchodzącym roku spełnią się Twoje marzenia http://www.piotrza.toya.net.pl/anew/gif/newyear.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.12.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-2093/Ala-nowy%20rok.gif Wszystkiego najlepszego w całym przyszłym roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 http://foto.m.onet.pl/_m/0963825ed9fc2bdd1da4386c4d666a2a,10,19,0.jpg A mi sie ta lazienka bardzo podoba i umiem taka babe jak ta za szklem wychaftowac, siem pochwale... Amonite a Ty gdzies? Wracaj no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.01.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ta baba to raczej szydełkowa jest, nie haftowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Zeljka o tym bankowo wie, bo ja sama mam od Niej przecudne szydełkowe firanki. Ale wzór sam w sobie można ładnie krzyżykowo wyhaftować. I Zeljka też to potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.01.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ta baba to raczej szydełkowa jest, nie haftowana No, nie powiedzialam, ze jest haftowana, ale, ze taka umiem wychaftowac. Mam wzor do haftu krzyzykowego takiej wlasnie baby. Jak ktos chce wzor, to chetnie sie podziele. Amonite jak nie bylo tak nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Ja krzyżykuję właśnie bzy w ładnej kompozycji Baby póki co nie mam gdzie wstawić, ale może kiedyś...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 14.01.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Baby moje kochane haftowane Ja ostatnio coś w LO na zpt haftowałam, a raczej usiłowałam, a i tak w końcu moja mama się za to zabrała i doprowadziła do porządku Niby lubię dłubaniny różne, ale wyszywanki jakoś mi nie podchodzą. Dlatego podziwiam tych, co potrafią (Zeljka: buziaczki! ) A takie firanki szydełkowe, o jakich pisze Depeesia, to muszę mieć! Monia, ja myślałam, że bzy to ty kupujesz, albo ewentualnie malujesz , ale że i krzyżykujesz? No no... A te obrazy twoje to piękne są... Zdolna bestia z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.01.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Dzięki, Amonite Ja jeszcze szydełkuję, robię na drutach i inne tego typu rzeczy Bardzo to lubię Zachęcam do krzyżyków - są b.proste do wykonania, a efekty wspaniałe - w sam raz do nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FairyDreamBasniowySen 28.01.2009 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Przyszlam sie przywitac. Dzien dobry amonite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 28.01.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A ja też kce taki ogród Przepiękny Taka tajemniczość i mnie sie marzy Pozdrawiam PS Schody sa powalające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.01.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 no właśnie, ogród marzenie, u mnie za dwadzieścia lat może coś takiego się wykluje a schody świetne, tylko trzeba duże i precyzyjne kroki robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 28.01.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 dobre dobre z tymi schodami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.01.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Piękne inspiracje ogrodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts